Ja pouzivam ZoneAlarm, ale ak by si mal link na Kasperskeho "security center" + Crack daj vediet. loldeblasco napísal:pred tyzdnom som si nainstaloval Kasperskeho "security center" dost dobre
ma to antispam, antivir aj anti-hacker instalaciu a aspon podla nastaveni co som si mal moznost pozriet, je to dost robustny soft, takze odporucam... ale skor tym ktory aspon trochu rozumeju AV a FW softu
Firewall
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mohol by mi dakto hodit link na Kerio Personal Firewall 4.0.16 alebo mi ho poslat na email [email protected] dakujem vopred 
-
audiotrack
VIP
-
Snowmannn
Medium Star
hmm, ak beres za user unfriendly to ze to nie je oknoidna aplikacia (resp ten nastroj na nastavenie paketoveho filtra nie je oknoidna aplikacia) tak je to relativne, pre ludi co sem tam zabrdnu do programovania a nerobia im problem logicke vyrazy by nastavit si firewall pomocou iptables nemal byt problem,t0m4s3 napísal:a zaroven najviac user unfriendly a nemoznost spustenia na windowsoch, ktore vlastni ovela vacsie percento populacie.
plus si zober ako ta napr taky kerio obmedzuje, poviem si napr ze by bolo dobre do samostatneho suboru logovat pokusy o pripojenie typu tcp na port 22 z urcitej adresy povedzme, skus to nastavit v klasickom firewalle (najlepsie v tom co je vo win xp sp 2
na druhej strane je pravda ze win pouziva viac ludi, ale no co uz...
-
t0m4s3
Admin
takych firewallov co plne nahradia iptables je obrovske mnozstvo. S logovanim najmensie problemy nie su ani v samotnom keriu. Vytazenie systemu je mozno o kusok vacsie, ale stale v unosnej miere. Kazdy co mu vyhovuje, vacsine vsak vyhovuje klik-klik, iptables zaciatocnik ani stredne pokrocily nepochopi.
-
Sagvant
Light Star
Kaspersky Anti-Hacker
Ja jednoznacne Kaspersky Anti-Hacker,, jednoduchy, spolahlivy a s malou narocnostou na hardware..

-
Sagvant
Light Star
NOD32 vs KASPERSKY
Ten nod32 by som zmenil best of je Kaspersky Anti-Virus Personal,, hlavne v rozlisovani,, nod mi vsetko oznacoval ako vrus,, Kasper ti povie viac riskware,.......,,, a dost rozdiel je v lieceni kym nod dost vynechava Kasper si to nedovoliDerick20 napísal:Co tak Norton symantec security. Ja ho mam doma a je super, je trosku zložitejsi ako kpf ale o to je bezpecnejsi a k tomu mam este nod32 a spyware doctor a ochrana je komplet a spolahliva.
Re: Kaspersky Anti-Hacker
Presne! Nemam namietky. Nechcem iny FW okrem Kasperskeho...Sagvant napísal:Ja jednoznacne Kaspersky Anti-Hacker,, jednoduchy, spolahlivy a s malou narocnostou na hardware..![]()
-
R1k1nko
Darca
nestaci ked mam len SP2 ? alebo tam ma dat ten kerio ?
lebo ja nechodim na vselijake www.stranky mam par oblubenych a tam
cize by som nemal nachytat ziadne viry a taketo haluze..
dam ci nedam ?
lebo ja nechodim na vselijake www.stranky mam par oblubenych a tam
cize by som nemal nachytat ziadne viry a taketo haluze..
dam ci nedam ?