Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

FLASH: Načítanie swf bannera do iného swf
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
JurijRubanov
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 20 Máj 2007, 10:30    Predmet: FLASH: Načítanie swf bannera do iného swf Odpovedať s citátom  

Zdravím, potreboval by som radu. Mám flashové menu, v ktorom je obsiahnutý aj banner načítavaný z externého swf. Načítava sa klasickým spôsobom a umiestni sa na požadované súradnice.
Kód:
var image:MovieClip = this.createEmptyMovieClip("image", this.getNextHighestDepth());

n=Math.floor(Math.random() * (6 - 1 + 1)) + 1;
image.loadMovie("banner/banner" + String(n) + ".swf");
image._x = 240;
image._y = 90;
Pokiaľ je však zle urobený flash banner, zobrazia sa tam aj časti, ktoré by tam byť nemali (ide o to, že na webe sa používa len skutočné rozlíšenie bannera, no v skutočnosti sú tam obsiahnuté aj objekty za okrajom). Ako však tieto časti, ktoré nechcem aby boli viditeľné zakryť?

Celé je to tu: http://gympd.sk/~5obertasb15/test/
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
JurijRubanov
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 01.09.2006

PríspevokZaslal: 20 Máj 2007, 11:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tento problém som už vyriešil, takže LOCK.

Riešenie: Stačí dať to načítavanie do nejakého movieclipu a ten dať na vrstvu, ktorá je prekrytá maskou, čím sa zobrazí len časť, ktorú chcem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Toto fórum je zamknuté, nemôžete tu písať ani upravovať príspevky   Táto téma je zamknutá bez možností úpravy príspevkov a písania odpovedí    Obsah fóra www.hojko.com -> Kôš
Strana 1 z 1

Prejdi na: