|
|
|
| Autor |
Správa |
JurijRubanov Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2007, 10:30 Predmet: FLASH: Načítanie swf bannera do iného swf |
|
|
Zdravím, potreboval by som radu. Mám flashové menu, v ktorom je obsiahnutý aj banner načítavaný z externého swf. Načítava sa klasickým spôsobom a umiestni sa na požadované súradnice.
| Kód: |
var image:MovieClip = this.createEmptyMovieClip("image", this.getNextHighestDepth());
n=Math.floor(Math.random() * (6 - 1 + 1)) + 1;
image.loadMovie("banner/banner" + String(n) + ".swf");
image._x = 240;
image._y = 90; |
Pokiaľ je však zle urobený flash banner, zobrazia sa tam aj časti, ktoré by tam byť nemali (ide o to, že na webe sa používa len skutočné rozlíšenie bannera, no v skutočnosti sú tam obsiahnuté aj objekty za okrajom). Ako však tieto časti, ktoré nechcem aby boli viditeľné zakryť?
Celé je to tu: http://gympd.sk/~5obertasb15/test/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
JurijRubanov Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 256 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2007, 11:10 Predmet: |
|
|
Tento problém som už vyriešil, takže LOCK.
Riešenie: Stačí dať to načítavanie do nejakého movieclipu a ten dať na vrstvu, ktorá je prekrytá maskou, čím sa zobrazí len časť, ktorú chcem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|