Flipy s PC
raz som videl kompik pri bedni, ale nemal kryt od bednedair napísal:ako urcite by som ho nerozsekal... ta poznamka s detskym domovom je fakt na mieste... btw kamos prave v anglicku nasiel pri odpadkovych kosoch cely komp s monitorom, tlaciarnou aj skenerom... ...kedy my na slovensku take mat budeme?
-
The Merlin
Expert
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
tak toto sa robilo u nas v meste !
das tam ze VIDEO /uplne dole a tam su 4 videa ! ktore sa fakt oplati kuknut.
Kód: Vybrať všetko
http://www.deltaclub.sk/-
The Devil
Medium Professional
Nejde to. -> 404R1k1nko napísal:tak toto sa robilo u nas v meste !das tam ze VIDEO /uplne dole a tam su 4 videa ! ktore sa fakt oplati kuknut.Kód: Vybrať všetko
http://www.deltaclub.sk/
no mne sa podarilo, aj ked nezamerne.....rozdrtit CD v mechanike....zavrel som ju, CDcko sa roztocilo strasne to zavrcalo, a urobilo PRASK..potom som uz len kukal a rychlo odpajal PC =)....CD bolo na kusy...v hlinikovom obale motoru mechaniky bol zabodnuty kus CDcka....zostalo to len take pootvorene, som to vytrhol rukou.....a nikto mi nikdy nepovedal preco sa to stalo.....ptm som to hladal na nete, a dost malo skusenosti s tym je, prekvapivo.....b.t.w-ta mechanika nebola uplne nova, uz asi 2 mes pouzivana
-
caesar1987
Addict
Warez je ilegalny software ktori sa rozsiruje v rozpore zo zakonom a autorskymi pravami. Ak ma to video copiring tak nie alebo ak si to autor nezelá. Ale podla mna to mozes datR1k1nko napísal:tak z toho som PUF ... nevadi v soboru to dam na rapid ak smiem ? nebude to warez ?
2topic: Ak nieco nejde vyhodit ak nieco ide ale je to pre vas srot tak to predajte za lacny peniaz alebo darujte.
pametam si ako skoncil moj prvy pocitac normalne som ho zapol zrazu nieco zacalo rapcat porziem dole na bednu ok prestalo pozriem hore no signal deteced na monitore a poza neho dym z bedne taq sme museli malovat kupit stolik aj comp (stolik bol cely cierny) nikdy som neprisiel nato preco zhorel zdroj bol viacmenej novy a chledenie nevypadlo som rozbehal vsetko aj potom okrem cpu to poslo
dokonca este aj motorcek z hdd som rozbehal
-
rixo
Light Professional
mohlo by byt originalne do nejakeho lcdcka vyvrtat malu dierku a naliat tam kiselinu sirovu so by to spravilo(za chodu al skoda lcd hhh).s kamaratmi sme do monitoru a bedne nasipali asi po 10 kg powder coat(busneho prachu,domacej vyroby)to keby ste videli tu ranu,to bolo nieco strasne casti bedne sa zapichli do stromu asi o dvadsat metrov dalej!!!skusim dat monitor medzi smecku divich psov(do monitoru skovam nejaku tu slaninku to moze byt dobre ne??)