|
|
|
| Autor |
Správa |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2391 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2006, 12:27 Predmet: |
|
|
| jasne ze si to autor zela ... ved som tam moderator.. a admini sa nenahnevaju ked to uploadnem a dam sem.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bliker Novice

Stav:  Založený: 26.09.2006 Príspevky: 7
Zaslal: 20 Okt 2006, 22:07 Predmet: |
|
|
pametam si ako skoncil moj prvy pocitac normalne som ho zapol zrazu nieco zacalo rapcat porziem dole na bednu ok prestalo pozriem hore no signal deteced na monitore a poza neho dym z bedne taq sme museli malovat kupit stolik aj comp (stolik bol cely cierny) nikdy som neprisiel nato preco zhorel zdroj bol viacmenej novy a chledenie nevypadlo som rozbehal vsetko aj potom okrem cpu to poslo dokonca este aj motorcek z hdd som rozbehal |
|
| Návrat hore |
|
 |
rixo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.08.2006 Príspevky: 710 Bydlisko: Trnava Paradise :) Karma: 
|
Zaslal: 21 Okt 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
| mohlo by byt originalne do nejakeho lcdcka vyvrtat malu dierku a naliat tam kiselinu sirovu so by to spravilo(za chodu al skoda lcd hhh).s kamaratmi sme do monitoru a bedne nasipali asi po 10 kg powder coat(busneho prachu,domacej vyroby)to keby ste videli tu ranu,to bolo nieco strasne casti bedne sa zapichli do stromu asi o dvadsat metrov dalej!!!skusim dat monitor medzi smecku divich psov(do monitoru skovam nejaku tu slaninku to moze byt dobre ne??) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|