Florbal

O športe...
Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

gdf
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

po vynikajucom finalovom zapase sa prvy raz v historii stalo majstrom sveta ine druztvo ako Svedsko
Finsko FTW, zapas bol neskutocny, Fini viedli 4:0, potom Svedi otocili na 6:4 a v zavere Fini vyrovnali...v predlzeni neviem ktory svedsky doslova sniper nedal a z protiutoku 2na1 fini dali gol
uzasny zapas, nedycham
thebat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa thebat »

Ja som hraval floorball v Dragons nejak 3 roky potom som mal pauzu 1/2 roka, potom som si kupil novu hokejku ....a potom ma to definitivne prestalo bavit :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nemate niekto na predaj palicu Unihoc? Bez cepele, trosku som dolamal Player Double Bubble a nechce sa mi kupovat nova, ked player cepel ostala ...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

t0m4s3 napísal:Nemate niekto na predaj palicu Unihoc? Bez cepele, trosku som dolamal Player Double Bubble a nechce sa mi kupovat nova, ked player cepel ostala ...
mno ja som ju akurat zlomil :lol: som si kupil Exel RAZOR 2.3 za 3000sk preco je to kua take draheee :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

hokejove su este drahsie a maju ovela mensiu zivotnost ;)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Re: predam cepel

Príspevok od používateľa joejoe »

no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..

djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

neviete mi niekto povedat kolko by ma stala tak v priemere kompletna floorova vystroj,lebo by som sa mu chcel venovat...floorbal ma bavi :)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

tak floorballku mas priemernu tak za 1000Sk, potom nejake halovky, tricko a trenky
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja hravam tiež za školu a škola ako prve dostala te najlacnejšie hokejky z rovnou pukovnicou ........už mame aj zahnute no zo zahnutými mi to nejde proste sa mi hra lepšie s čistou rovnou pukovnicou ??? som sam alebo sa tu najde niekto ešte ako ja ? .........popravde ked sme prišli na zapas tak namna čumelo dosť ludi že ty kokos rovna pukovnica to bude nejaka lama............
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

joejoe napísal:no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..

A to ty si ho kameroval? :)

a celkom v pohode... na to ze ma 12...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

uplnou nahodnou nahodou sa nevyskytne nikto z vas na Salibandy Cupe v Kosiciach? turnaj v podstate medzi univerzitami, vraj pozyvaju aj z madarska a ceska teamy, ak zdravie mi v tom nezabrani tak budem hrat za upjs ..
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

joejoe napísal:no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..

Dneska som si kupil florbalove dve hokejky a chcem sa spitat aby som robil taketo triky mislim to tocenie co lopiticka nespadne musim mat tu hokejku zahnutu na daaku stranu? alebo nie lebo ja mam rovne no a nemozem to este vyskusat lebo nemam lopticku.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

je tu niekto kto by chcel hravat 3 ligu a je z BA a je dobry ;) uplne zadarmo len treningi su v malej hale :(
ak mas zaujem posli SS
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

(KOSICE) nie je tu nejaka partia ktora cez leto bude chodit hravat? nech trosku trenujem a zatazujem telo a nie iba zadok na gauci
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Tomáško napísal:Dneska som si kupil florbalove dve hokejky a chcem sa spitat aby som robil taketo triky mislim to tocenie co lopiticka nespadne musim mat tu hokejku zahnutu na daaku stranu? alebo nie lebo ja mam rovne no a nemozem to este vyskusat lebo nemam lopticku.
S rovnou to nespravis. A naucis sa to tak, ze od niekoho kto to vie si nechas ukazat zakladny pohyb co najpomalsie a potom uz len cvicit, cvicit.
Tomáško
Star
Star

Príspevok od používateľa Tomáško »

Tak uz ju mam trocha zahnutu a nepoznam takeho kto to vie a vobec sa my to nedari ked to skusat to skor vyzera ako strela tahacikom:(
fakt neviem ako to tam mam udrzat:(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Rozhodne to nie je zalezitost, ktoru sa naucis za den, ani za tyzden. Doporucujem to zacat trenovat s polovicou lopticky. Najprv iba po zemi - udrzat na spicke hokejky, postupne skusat zdvihnut. Po case tam tu polovicu udrzis bezproblemov v roznych polohach a mozes prejst na celu.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: FLOORBALL

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Chcel by som sa spýtať, neviete o nejakom floorballovom tíme z Piešťan alebo Trnavy? Lebo cez google som nič nenašiel, jedine tak klub CVČ ahoj piešťany v nejakých tabuľkách ale nejakú stránku o nich alebo kontakt - nič, mal by som záujem hrávať ale zdá sa mi že tento šport funguje akurát tak v KE, BA, TN a pod. ale nechce sa mi veriť aby také mesto ako Trnava nemalo žiadny tím...Ďakujem za info
_Andrej_
Novice
Novice

Re: FLOORBALL

Príspevok od používateľa _Andrej_ »

Tak brankar som us pomali 2a pol roka ... zacinal som hrat florbal len v skole a casom som prestupil a hraval som za trencin ... Teras nehravam lebo mam problemy s chrbiticu ( ale dokotr hovoril ze behom pol roka by som us mohol hravat :) )
A take poviedky ze to stipe a tak mam nato len 1 odpoved : Kazdi profesionallny barankar alebo aj zaciatocnik by mal mat vystuzene nohavice dres helmu a pod dresom Vestu ktora je tiz vystuzena a tak ... ja mam helmu , vystuzene nohavice+vytuzeny dres pod dresom nosim vysuzenu vestu ( ktora chrani brucho ) a mam kolenacky as po pisatalu potom mam na lokte chranice a rukavice + suspenzor ( keby nieco :P ) tak nechapem
Napísať odpoveď