Florbal
-
mirak2
Hardcore addict
po vynikajucom finalovom zapase sa prvy raz v historii stalo majstrom sveta ine druztvo ako Svedsko
Finsko FTW, zapas bol neskutocny, Fini viedli 4:0, potom Svedi otocili na 6:4 a v zavere Fini vyrovnali...v predlzeni neviem ktory svedsky doslova sniper nedal a z protiutoku 2na1 fini dali gol
uzasny zapas, nedycham
Finsko FTW, zapas bol neskutocny, Fini viedli 4:0, potom Svedi otocili na 6:4 a v zavere Fini vyrovnali...v predlzeni neviem ktory svedsky doslova sniper nedal a z protiutoku 2na1 fini dali gol
uzasny zapas, nedycham
Re: predam cepel
no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..
ja hravam tiež za školu a škola ako prve dostala te najlacnejšie hokejky z rovnou pukovnicou ........už mame aj zahnute no zo zahnutými mi to nejde proste sa mi hra lepšie s čistou rovnou pukovnicou ??? som sam alebo sa tu najde niekto ešte ako ja ? .........popravde ked sme prišli na zapas tak namna čumelo dosť ludi že ty kokos rovna pukovnica to bude nejaka lama............
A to ty si ho kameroval?joejoe napísal:no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..
a celkom v pohode... na to ze ma 12...
Dneska som si kupil florbalove dve hokejky a chcem sa spitat aby som robil taketo triky mislim to tocenie co lopiticka nespadne musim mat tu hokejku zahnutu na daaku stranu? alebo nie lebo ja mam rovne no a nemozem to este vyskusat lebo nemam lopticku.joejoe napísal:no ja floorball branim xD moc ma to nebavy ale mojho brata ano co nanho poviete ma 12 rokov..
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
S rovnou to nespravis. A naucis sa to tak, ze od niekoho kto to vie si nechas ukazat zakladny pohyb co najpomalsie a potom uz len cvicit, cvicit.Tomáško napísal:Dneska som si kupil florbalove dve hokejky a chcem sa spitat aby som robil taketo triky mislim to tocenie co lopiticka nespadne musim mat tu hokejku zahnutu na daaku stranu? alebo nie lebo ja mam rovne no a nemozem to este vyskusat lebo nemam lopticku.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: FLOORBALL
Chcel by som sa spýtať, neviete o nejakom floorballovom tíme z Piešťan alebo Trnavy? Lebo cez google som nič nenašiel, jedine tak klub CVČ ahoj piešťany v nejakých tabuľkách ale nejakú stránku o nich alebo kontakt - nič, mal by som záujem hrávať ale zdá sa mi že tento šport funguje akurát tak v KE, BA, TN a pod. ale nechce sa mi veriť aby také mesto ako Trnava nemalo žiadny tím...Ďakujem za info
Re: FLOORBALL
Tak brankar som us pomali 2a pol roka ... zacinal som hrat florbal len v skole a casom som prestupil a hraval som za trencin ... Teras nehravam lebo mam problemy s chrbiticu ( ale dokotr hovoril ze behom pol roka by som us mohol hravat
)
A take poviedky ze to stipe a tak mam nato len 1 odpoved : Kazdi profesionallny barankar alebo aj zaciatocnik by mal mat vystuzene nohavice dres helmu a pod dresom Vestu ktora je tiz vystuzena a tak ... ja mam helmu , vystuzene nohavice+vytuzeny dres pod dresom nosim vysuzenu vestu ( ktora chrani brucho ) a mam kolenacky as po pisatalu potom mam na lokte chranice a rukavice + suspenzor ( keby nieco
) tak nechapem
A take poviedky ze to stipe a tak mam nato len 1 odpoved : Kazdi profesionallny barankar alebo aj zaciatocnik by mal mat vystuzene nohavice dres helmu a pod dresom Vestu ktora je tiz vystuzena a tak ... ja mam helmu , vystuzene nohavice+vytuzeny dres pod dresom nosim vysuzenu vestu ( ktora chrani brucho ) a mam kolenacky as po pisatalu potom mam na lokte chranice a rukavice + suspenzor ( keby nieco