A ake to ma vyhody oproti winampu? (lepsi zvuk neberiem, ja rozdiel nepocujem)Toy M@ch!n3 napísal:tak som to zacal pouzivat ked mi uz ide delete
Foobar 2000 on a jeho pluginy :))
Aha...tak ja playlist vacsinou nevidim, na last.fm to odosiela a v RAM mam stale tak 60% volnych a tray control mi netreba, lebo mam multimedialnu klavesnicu, takze pohoda - ostavam pri winampeToy M@ch!n3 napísal:viac sa mi paci playlist, novy winamp je postihnuty (vid neodosiela songy na last.fm), zere menej ramnevyhoda je ze som nenasiel plugin ako je vo winampe Null Soft Tray Control
2 KoCi: na DeviantArt
http://browse.deviantart.com/customizat ... 0/?order=5
file -> preferences -> keyboard shortcuts -> add new vyberes action (to co chces aby to robilo) napr.: [main] -> playback -> stop a priradis jej klavesu (dole kliknes do key) multimedialne klavesy by mali mat zobrazene v zatvorke "(MM)" ... este zaskrtnes global hotkeyqwertz88 napísal:Mňa by zaujímalo, ako vo Foobar2000 používať multimediálne klávesy. Mám logitech lx710
ps:nemam multimedialnu klavesnicu tak to nemozem vyskusat ci to tak je, ale teoreticky by to malo ist
zacal som si robit foobar podla seba, nahodil som plugin foo_osd. upravil som si font, farbu, poziciu, len by som potreboval pomoct so zobrazovanim podla mojich predstav. teraz to mam ako je v prilohe. ale ja by som chcel, aby to bolo v tvare Interpret - skladba [cas skladby] kbps
hlavne tam dostat tu pomlcku. nejako mi to nejde. a cez mi niekedy ukaze len otaznik. mmntalne mam format toho textu takyto, ak to pomoze: najde sa niekto schopny mi pomoct?
hlavne tam dostat tu pomlcku. nejako mi to nejde. a cez mi niekedy ukaze len otaznik. mmntalne mam format toho textu takyto, ak to pomoze:
Kód: Vybrať všetko
$rgb(230,230,230,0,0,0)[%artist% - ]$if(%title%,['['%album%[ #[%disc%/]$num(%tracknumber%,2)]'] ']%title%,%_filename%)[ '['%_time_elapsed%']']$if(%_ispaused%,' [paused]')
[$char(10)$rgb(35,169,207,16,43,75)Next: %_next%] %bitrate%kbpsCuruj aj ja keď som si to menila aby sa mi ukazovalo že Interpret - Skladba a až potom album tak som mala s tým problémy hlavne s pomlčkami tak ja som to proste vymenila za _ alebo / a dá sa na to zvyknúť 
Aj keď tuto problém s pomlčkou nemám
A mám to takto
%list_index%. [%album artist% - ]['['[ CD%discnumber%][ #]']' ]%title%[ '//' %track artist%] /%album%/ %tracknumber%
$tab()
%length%
Aj keď tuto problém s pomlčkou nemám
A mám to takto
%list_index%. [%album artist% - ]['['[ CD%discnumber%][ #]']' ]%title%[ '//' %track artist%] /%album%/ %tracknumber%
$tab()
%length%
A na nete si nenašiel žiadne info? Mňa to napr hodilo na stránku
Kód: Vybrať všetko
http://www.last.fm/group/Foobar+Users/forum