|
|
|
| Autor |
Správa |
Milky Amateur

Stav:  Založený: 06.06.2006 Príspevky: 20 Bydlisko: Neuvádzam pre anonymitu Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 12:44 Predmet: Formát .flv |
|
|
| Mozte niekto poradit? Stiahol som si jeden program, je to grabber ktory podla vsetkeho asi funguje tak, ze mi stiahne klip z jednej stranky ktorej obsahom su len videoklipy. Za normalnych okolnosti mozem klip len pozerat, nemozem ho stiahnut, a na to sluzi asi ten grabber. Ale po stiahnuti suboru mi to stiahlo do formatu .flv, co je to zac? Je to vobec video format? Ked ano tak s akym programom ho mam otvorit, alebo aspon previest do nejakeho ineho formatu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Milky Amateur

Stav:  Založený: 06.06.2006 Príspevky: 20 Bydlisko: Neuvádzam pre anonymitu Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 13:02 Predmet: |
|
|
| Tak uz som na to nasiel koder aj prehravac, celkom v pohodicke program a aj ten format si trosku omrknem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Voloda737 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2006 Príspevky: 185 Bydlisko: S*K*L* Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2006, 13:40 Predmet: |
|
|
jj a to stačí hodiť do googlu FLV player. Keby si si chcel tie videa prekonvrtovať do iného formátu, tak na to je good softík Replay Converter, ktorý podporuje aj prevod do vela iných formátov...
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Milky Amateur

|
Zaslal: 24 Sep 2006, 13:44 Predmet: |
|
|
| Dik za radu, pozriem sa nan |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|