Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Fotak Sony cybershot DSC-T100
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC)  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Model
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 18:51    Predmet: Fotak Sony cybershot DSC-T100 Odpovedať s citátom  

Co poviete na tento fotak???Nehcem to mat na nejake specialne fotenie ale tak na dovolenky sem tam nejake momentky a tak..... Wink

sot100s.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  3.74 kB
 Prezretá:  9 krát

sot100s.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pedro109
Star
Star

Založený: 17.05.2007

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 19:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

za tu cenu fotak na hovno. Ziadny objektiv, jedine co je na nom pekne je ako tak vzhlad. Ak to nechces do kabelky tak to nekupuj lebo fotkami budes sklamany. Ja som pred tyzdnom za 12 250,- kupil Fujifilm finepix S9600, co je fotak o 3 kategorie lepsi. Na tvoje ucely kludne staci aj Fuji S6500fd za cca 9k. Urcite budu fotky lepsie.
Návrat hore
Model
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 19:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pedro109 napísal:
za tu cenu fotak na hovno. Ziadny objektiv, jedine co je na nom pekne je ako tak vzhlad. Ak to nechces do kabelky tak to nekupuj lebo fotkami budes sklamany. Ja som pred tyzdnom za 12 250,- kupil Fujifilm finepix S9600, co je fotak o 3 kategorie lepsi. Na tvoje ucely kludne staci aj Fuji S6500fd za cca 9k. Urcite budu fotky lepsie.
tak viac menej nic moc?
Návrat hore
Pedro109
Star
Star

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 19:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

poviem ti takto: od ziadneho kompaktu necakaj zazraky a uz vobec nie od ultra kompaktu...na bezne momentky to staci ale necakaj ze z neho dostanes nejaku extra kvalitu...ak to chces aby si odfotil priatelku alebo syna, dceru na dovolenke pod slnecnikom tak to staci, cokolvek zlozitejsie asi tazko kedze to nema ziadny manual a nema to ani hladacik
Návrat hore
Model
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 01 Sep 2007, 20:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pedro109 napísal:
poviem ti takto: od ziadneho kompaktu necakaj zazraky a uz vobec nie od ultra kompaktu...na bezne momentky to staci ale necakaj ze z neho dostanes nejaku extra kvalitu...ak to chces aby si odfotil priatelku alebo syna, dceru na dovolenke pod slnecnikom tak to staci, cokolvek zlozitejsie asi tazko kedze to nema ziadny manual a nema to ani hladacik
no nato by to bolo asi aj urcene ale nieco take solidnejsie do 15 000sk by si mi co odporucil?
Návrat hore
dair
King
King

Založený: 17.01.2006

PríspevokZaslal: 02 Sep 2007, 4:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

je to imidzovka ale vsetky kamaratky co do toho isli a som cekoval neskor fotky tak boli dost zrnite. Aj ked ma velke rozlisenie fotky nie su az take kvalitne lebo sosovka je VELMI mala a tak ti neprenika do fotaku tolko svetla ako pri inych fotoaparatoch....
Osobne by som za taku cenu siel radsej do Canonov rady IXUS...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
zelovoc
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 02 Sep 2007, 8:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

vsetky ultrakompakty budu zrnit, ked uz chces tolko dat, kup sirouhly panasonic http://www.fotografovani.cz/art/nov_df_am/panasonic-lumix-fx55-fx33-p.html alebo neajky canon IS3
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Pedro109
Star
Star

PríspevokZaslal: 02 Sep 2007, 10:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Model napísal:
no nato by to bolo asi aj urcene ale nieco take solidnejsie do 15 000sk by si mi co odporucil?
tak zalezi ci chces imidzovy fotak alebo ti na vzhlade nezalezi...ak 1. moznost tak neviem lebo sa v nich nevyznam...ak to 2. tak napr. toto: http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod/287292/fujifilm/fujifilm-finepix-s9600/ ...osobna skusenost, vyborny fotak ale narocenjsi na uzivatela...do 15 000,- sa zmestis aj s prislusenstvom...na tvoje ucely kludne staci aj toto: http://www.hej.sk/digitalne-foto/obchod/295481/fujifilm/fujifilm-finepix-s6500fd/ ...vynikajuci pomer cena/vykon

rozhodnut sa musis ty ci chces imidzovku lebo kvalitne fotky
Návrat hore
Deryl
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 24.10.2005

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 18:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mám foťak Sony DSC-T10 , čiže niečo podobné a fotky to robí výborné, takže si myslím že tento foťak je veľmi štýlový, maličký a navyše robí fotky faaakt nádherné takže o kvalitu fotiek strach mať ani náhodou nemusíš a navyše ako vravíš že to potrebuješ len tak na svoje občasné zážitky no tak tento foťak máš na to ako stvorený Wink
Návrat hore
Model
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 14 Sep 2007, 13:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Deryl napísal:
Ja mám foťak Sony DSC-T10 , čiže niečo podobné a fotky to robí výborné, takže si myslím že tento foťak je veľmi štýlový, maličký a navyše robí fotky faaakt nádherné takže o kvalitu fotiek strach mať ani náhodou nemusíš a navyše ako vravíš že to potrebuješ len tak na svoje občasné zážitky no tak tento foťak máš na to ako stvorený Wink
noo hura niekto normlany co napise aj nieco pozitivne nie vsteko kritizuje ako som napisal ja nepotrebujem nejaku zrkadlovku zo 100x zoomom blbost skor mi ide o image a prilezitostne fotenie Wink THX bracho
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 14 Sep 2007, 14:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ale on má T10 a Ty chceš T100, takže pozor na to. Smile Inak pred cca 2r, keď táto T rada začínala, som videl u jedného známeho jeden (dovoz z USA). A fotky boli naozaj pekné, aj super makro to robilo. Ale ktoré T-číslo to presne bolo, už nemám páru. Wink

//Takže som teraz porovnával.. T10 asi je starší a T100 novší. Keď som tieto foťáky vtedy pozerával, tak sa mi zdalo, že čím menšie číslo, tým bol foťák lepší. Wink

Ako imigovka celkom slušné a určite sa s tým budú dať robiť aj dobré fotky. Ale samozrejme to stále bude len kompakt bez možnosti manuálneho zaostrenia, zmeny času atď. Mne osobne to dosť chýba (s aktuálnym olympusom mju).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 15 Sep 2007, 0:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Model:Chceš imidžovku? Tu máš pár tipov:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/543691/art/casio/exilim-hi-zoom-ex-v7-eier.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/584119/art/casio/exilim-zoom-ex-z77-eerven.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/528160/art/fuji/finepix-z5-fd-eokoladovy.html
http://www.pixmania.sk/sk/sk/584338/art/canon/digital-ixus-70-eierny.html

Ale písal si tuším o niečom solídnejšom do 15000SKK. Ak to myslíš vážne, bez váhania by som šiel do CANON PowerShot G7. Veľmi solídna mašinka s kvalitným objektívom, procesorom DIGIC III (používaný v rade MARK III) a zachovaní kompaktnosti. Osobne som s ním nefotil, no od ľudí počúvam samé chvály. Zrno je klasické, čo by sme od kompaktu čakali...Viac o ňom TU Wink

//Edit: Nič v zlom, ale týmto si ma pobavil...Very Happy
Model napísal:
...nejaku zrkadlovku zo 100x zoomom...
//Edit2: Ja som to pochopil, ja som iba povedal, že si ma tým pobavil. Nič viac
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Model
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 15 Sep 2007, 10:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

//Edit: Nič v zlom, ale týmto si ma pobavil...Very Happy [/quote]to bolo pisane zo srandy Laughing zase je neikto inteligentny Wink
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 15 Sep 2007, 14:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

lol, to toten fotak stoji 11 000sk? Laughing sry ale pred dvoma rokmi som kupoval olympus FE100 za 6000sk a myslim ze aj s tym malim objektivom robi lepsie fotky ako toto Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC)
Strana 1 z 1

Prejdi na: