|
|
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2008, 23:55 Predmet: |
|
|
Už dávnejšie so mpresne z tohoto titulu upozorňoval na Tento link http://www.hojko.com/fotite-t80428.html?highlight=fotite
Zrejme nedostatočne...
Jozinko, uvedom si, že keby sem chcel nahádzať chlapec10 z príspevku hore, tak mu nestačí kapacita príloh v troch správach za sebou. Pokiaľ by umeleckosť bral podľa tvojich kritérií.
Sám som sem kedysi prispieval často fotím veľmi veľa, ale neskôr si uvedomil, že to za prd stojí a odvtedy sem postnem iba niečo o čom si vyslovene poviem: "Jo, tak táto si zaslúži zverejniť."
Určite tie fotos pre Teba majú veľkú cenu spojenú so spomienkami, ktoré v Tebe vyvolávajú istú atmosféru. No iných neoslovujú...
| Citácia: |
| ="jozinko"Ja som tu ale nenahadzal len tak fotky zaradom ake mi padli pod ruku, myslim ze napr fotka 148 naozaj stoji za zmienku, staci si vsimnut ako sa spojila krasa prirody vysoka trava, zapad slnka, more, vietor ktory sa pohrava s vlasmi a silueta zeny.. a takisto tie fotky s oblohou myslim ze nie su celkom nanic.. |
Upozornil si na elementy fotografie, ktoré sú žiaľ potláčané nedokonalosťou technického spracovania. To, že ich vidíš Ty neznamená, že ich ta mvidí každý. A neznamená to, že pozorovateľ je slepý. Bol to dobrý koncept, no žiaľ slabšie spracovanie.
Ale pokiaľ sa chceš presvedčiť, tak tie fotos hoď napr na deviantart a popros pár ľudí o commenty.
| jozinko napísal: |
| a v tej poslednej fotke nejde iba o "fotku z auta", treba si vsimat inac tu fotku, skor tam islo o ten krizik |
Toto by si ku fotke napísal aj na výstave? Think about it
//doublepost vzniknutý po vymazaní príspevku spojil erytrocyt
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Syfon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2005 Príspevky: 496 Bydlisko: Vedľa BB :) Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 11:11 Predmet: |
|
|
moj najkrajsi blesk co sa mi podarilo zachytit, co vy na ne?
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
159.13 kB |
| Rozlíšenie: |
1280x960 |
| Prezretá: |
43 krát |

|
|
245.19 kB |
935x623 |
57 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
D34Dlife Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.06.2007 Príspevky: 259 Bydlisko: Martin city Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 11:19 Predmet: |
|
|
| Syfon ten blesk je fakt pekný .. pls akým foťákom fotíš ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2634 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 11:46 Predmet: |
|
|
bez urazky, ale toto neni kur*a ziaden art. fotky z dovolenky su pekne akurat pre toho co ich fotil, ostatnych to nezaujima. toto treba bez lutosti premazat. uz v tej druhej teme o foteni je viac artu nez tu na poslednych 2-3 stranach, bez urazky. nasrali ste ma soudruzi!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chlapec10 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 334 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 13:20 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
| Jozinko, uvedom si, že keby sem chcel nahádzať chlapec10 z príspevku hore, tak mu nestačí kapacita príloh v troch správach za sebou. Pokiaľ by umeleckosť bral podľa tvojich kritérií. |
NJ NJ, dakujem
| zelovoc napísal: |
bez urazky, ale toto neni kur*a ziaden art. fotky z dovolenky su pekne akurat pre toho co ich fotil, ostatnych to nezaujima. toto treba bez lutosti premazat. uz v tej druhej teme o foteni je viac artu nez tu na poslednych 2-3 stranach, bez urazky. nasrali ste ma soudruzi!  |
Ano, sice s tebou suhlasim, ALE, kde je ta nepisana hranica co je art a co nie, samozrejme netvrdim ze fotka nejakeho rozmazeneho tunela je art ale osobne si myslim ze to spektrum moze byt strasne velke,,
pridavam nejake fotky, povedz mi prosim, a samozrejme aj ostatny, ci je podla vas toto art, (poprosim aj odovodnit vas nazor)
|
76.35 kB |
800x536 |
42 krát |

|
|
27.34 kB |
399x600 |
60 krát |

|
|
47.96 kB |
400x600 |
47 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3556 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 13:29 Predmet: |
|
|
chlapec10:
1: Pekná scenéria, no západy slnka sú imho troška klišé. Technicky zvládnuté veľmi dobre, ale ajtak sa mi to zdá troška nesúrodé. Pokiaľ bol cieľ vypichnúť tých ľudí na kreslách, zvolil by som inú pozíciu (ajkeď viem, že to nemuselo byť ľahké ).
2:Celkom pekný detail, len by som dal vyššiu clonu. Troška mi vadia rozostrené vrch a spodok.
3: Pohraj sa s ňou a bude to art ako vyšité
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
| premazane ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
chlapec10 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 334 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 28 Jún 2008, 13:47 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
chlapec10:
1: Pekná scenéria, no západy slnka sú imho troška klišé. Technicky zvládnuté veľmi dobre, ale ajtak sa mi to zdá troška nesúrodé. Pokiaľ bol cieľ vypichnúť tých ľudí na kreslách, zvolil by som inú pozíciu (ajkeď viem, že to nemuselo byť ľahké ).
2:Celkom pekný detail, len by som dal vyššiu clonu. Troška mi vadia rozostrené vrch a spodok.
3: Pohraj sa s ňou a bude to art ako vyšité  |
Dik Dik... nemalo to byt cielene art, len som nahadzal nejake fotky aby som dostal feedback
1, samozrejme ze to je klise, a nie trocha ale poriadne jediny dovod preco sa mi ta fotka paci je su ty ludia, resp. pribeh co stoji za fotkou, inac by zapadla medzi stovky ostatnych
2, nj, mam aj taku, ale to sa mi az tak nepacilo, xcel som to potiahnut tak aby som zamer dostal na stred s tym ze zaciatok a koniec sa budu takto stracat
3, to je cisto len zabavka, som sa hral ked som nemal co robit,
Nefotim art, presnejsie moje fotograficke zameranie je uplne opacne, a len niekedy ked mam moznost, cas, slabu chvilku sa pohram
Jo, a este, niekto tu spominal pocitace, upravy atd atd:
ANI JEDNA FOTKA NENI UPRAVOVANA, vsetky fotky su tak ako vysli s fotaku, jedine co robievam, tak niekedy pri vysokom ISO odstranujem sum, ale farbobo a obsahovo su fotky originalne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 15:48 Predmet: |
|
|
| Ľudia uvedomte si, že fotky kvietku, pc myši, človeka ktorý vypije pivo za 9 sekúnd, výhľadu z okna, fotka vtáka nie je automaticky ART. Dá sa z nej urobiť ART, ale chce to odfotiť trošku inak. Teraz som túto tému od konca do 26.podstránky premazal aspoň od tých najväčších nezmyslov. Najviac by sa mali uvedomiť páni Smejo, Zelovoc a GothaR. Rozlišujte prosím vás, čo art je a čo nie je.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hacket Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.05.2008 Príspevky: 379 Bydlisko: Prešov Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 742 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 22:42 Predmet: |
|
|
OT:
Bud je to spravena kravina v painte
alebo som strasne sprosty a nevidim v tom krasu
// Hlavne ta planetka ci hviezda v rohu je orginalna mas 2 bludistakov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 22:47 Predmet: |
|
|
Ujo Marky.
1. Áno je to strašná kravina urobená v Skicári. Naučil sa používať funkciu invertovanie farieb, tak to tu máme.
2. Nie si sprostý a krása v tom nie je.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
makoss Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: mám Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 22:58 Predmet: |
|
|
Hacket akoze nic v zlom ale to ma byt vtip ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2078
Zaslal: 30 Jún 2008, 23:00 Predmet: |
|
|
| myslienka mozno dobra, ale prevedenie katastrofalne...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
DaNiX64 Medium Expert

Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 137 Bydlisko: Sp. N. Ves Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|