Fotoaparat
hmmm - 4x zoom ti staci tak na fotky v miestnosti, pripadne nejakej vacsej sále... ale ked chces nejaky detail tak 10x a viac je nutny podla mna... a to ze sa ti ruky trasu? hmmm - kup stativ a mas vystarane
... inak ked si nahodou zmyslis fotit krajinu alebo tak tak ta chcem vidiet s tym kompaktom... ak vazne nevies tak si hod mincou... moj a jinov nazor poznas... verim,ze sa rozhodnes spravne 
porovnávať Canon a panasonic je dosť ťažké kedže sú to obe špičkové značky. konkrétne ak foťák nemá min 10 zoom tak by som ho nechcel ani zanič! potom by som si dával pozor na ohniskovú vzdialenosť, konkrétne 35mm je naprd radšej nejaký širokouhlý min aspoň 28mm!(vlastná skúsenoť) a ide veľmi o objektív takže kecy typu šak to má 10 Mpx je sprostosť! a záleží od toho kde chce fotiť- napr ja mám Olympus SP 510 takže ked chcem fotiť v bare na žúrke tak to nie je moc pohodlné lebo to nedám len tak do vačku ako kompakt ale zase osobne by som si kompakt asi nevzal. a môj další foták bude asi Canon- robia nádherné fotky(tie farby) ale bude záležať aj od ceny a možno motyka vystrelí a kúpim si lumix
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
10x zoom? myslim ze to je blbost. mam fotak s 10x zoomom, ale aj tak najlepsie fotky su v rozmedzi 28-60mm lebo potom ta kvalita fotky uz klesamito85 napísal:porovnávať Canon a panasonic je dosť ťažké kedže sú to obe špičkové značky. konkrétne ak foťák nemá min 10 zoom tak by som ho nechcel ani zanič! potom by som si dával pozor na ohniskovú vzdialenosť, konkrétne 35mm je naprd radšej nejaký širokouhlý min aspoň 28mm!(vlastná skúsenoť)
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/pre-vsetkych-co-po ... 91388.htmljasan21 napísal:hojte potrebujem pre firmu kupit nejaky fotoaparat v cene okolo 5 000,-
dolezite je aby mal zvlast tlacidlo na MAKRO....koly detailom....
nech je radsej ciernej farby... jedna sa mi o fotenie detailov z malej vzdialenosti cca 5cm....poradte
dikes
Žiaaden problém