toto funguje.. podarilo sa mi poslat na O2, Orange aj T-mobajl
... tak smelo posielajte, ked vam napise ze Du hast heute schon zu viele SMS geschrieben. Pro User sind maximal 5 erlaubt. tak pomoze zmena ip
Nasiel som bezplatny sms sender do cr s sr www.smssender.hu.cz dneska som poslal 4sms a 1 z toho mi neprisla ale hodnitim ho v celku dobre aj ked je to preje*** reklamami ale co uz
i am pouzivam tka ze regnem sa na t-mobile.sk a orange.sk a tam mas 15 sprav na tyzdne myslim cize mozem posielat 30 sprav na tyzden .. to pre normalneho usmasingera staci posilas z tej stranky .... a este ked mas (viaanoce salala) sms zadarmo cez vikend co bohuzial vcera vyprsalo tak ich ma hoodne
masino napísal:toto frci v pohode staci sa regnut,dat compose,vybrat sms, napisat cislo v tvare 00421123456 a poslat akurat ze pride reklama v sms...ale to nevadi
po vcerajsom vypadku sms-iek nastavili 1 sms na 1 cislo
pekne mi pise ze 250sms ale neviem sa tam regnut ani nic daj navod vyzera to dobre
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2008, 15:39 )
tomek00 napísal:toto funguje.. podarilo sa mi poslat na O2, Orange aj T-mobajl
... tak smelo posielajte, ked vam napise ze Du hast heute schon zu viele SMS geschrieben. Pro User sind maximal 5 erlaubt. tak pomoze zmena ip
ja používam väčšinou na posielanie SMS-iek Orangeportal.sk no je to dosť obmedzené 10Sms-iek do mesiaca a asi 150 znakov na 1sms-ku a iba v sieti Orange