|
|
|
| Autor |
Správa |
MP4-23 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 723 Bydlisko: v Anglicku vo Wokingu Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 23:48 Predmet: FRINGE |
|
|
Takze kto este nevidel pilota sup sup pozret !(uz zaciatok je dost brutalny).. je to JJ Abramsova praca ako aj znamy LOSTovia ale ci aj toto bude take dobre sa nechajme prekvapit. Ide o serial nieco na sposob Akta X aj ked od nich to ma daleko. "Fringe, je plný nadprirozených javov ako čítanie myšlienok, teleportacia alebo oživovanie mrtvých. "
Tvorca: JJ Abrams, Alex Kurtzman & Roberto Orci
Hrajú: Joshua Jackson (Dawson´s Creek), Kirk Acevedo, Lance Reddick-hral v LOST, Mark Valley, Anna Torv, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble
Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=ZAu4L5_Fl84
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kesoman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 452 Bydlisko: In the middle of nowhere Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 3:03 Predmet: |
|
|
| Co ja viem som to pozeral a poprvej "lacnej" scene v lietadle som to vypol . . . mozno sa k tomu vratim ale inac ma to vobec neoslovilo. . . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:46 Predmet: |
|
|
no vyzera to zaujimavo a na volaku dalsiu namotavku...cez prazdniny bude cas tak si to kuknem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1434
Zaslal: 19 Jún 2008, 19:52 Predmet: |
|
|
| vyzera to zaujimavo. pilot stiahnuty a zacal som ho chvilu pozerat ale nechapal som niektorym veciam tak radsej pockam na eng titulky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|