|
| Autor |
Správa |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:17 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| titulky? |
Si nedaval na angline pozor? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2550 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:44 Predmet: |
|
|
| 98%, idem na to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 679 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:46 Predmet: |
|
|
ja uz som to stiahol prekvapivo rychlo ale cakam na titulky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 890 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 22:48 Predmet: |
|
|
| Hm...vo Futurame celkovo nie je nejaka zlozita anglictina podla mna takze netreba cakat na titulky a radsej si to pozrite...Podla mna ovela lepsie nez prvy filmovy pokus, aj ked samozrejme to na serial nema. Ale dobre som sa pobavil a dal by som tak 9/10. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 642 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 8:57 Predmet: |
|
|
ach, chvilku som si pustil a nedokazal som prestať, skukol som to aj bez tituliek
najlešpia hlaška bola zaručene:
| Citácia: |
Zoidberg: Go on without me(Leelu držal klepetom za nohu)
Leela: Im trying(pomaly ťaha Zoidberga za sebou, pričom ich nahanaju tie chapadla)
Zoidberg: Go on without me faster |
// sa mi to len zdalo alebo Zoidberg daval pre zmenu najlepšie hlašky vo filme?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
Zaslal: 10 Jún 2008, 9:16 Predmet: |
|
|
odb: neviem ci daval naj hlasky vo filme ale kazdopadne je to postavicka za vsetky drobne... aj v serii mal niektore take podarene ze koniec...
btw: Love The Tentacle!!!!   |
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1154 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 10:15 Predmet: |
|
|
Prave som dopozeral bolo to lepsie jak F:BBS, strasne sa mi pacili niektore hlasky. Dost ma rozosmialo ked vyhodili tu koalu von oknom cez ten model tej brany
alebo "WOW It kinda takes your breath away..." **beep** **beep** "Oxygen system failure"
alebo ked utekali pred chapadlami a zoidberg spadol a chytil sa za nohu Leely "Go on without me!" "I am trying" "Go on without me faster!" |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kaonashi Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2008 Príspevky: 139 Bydlisko: svet Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 11:12 Predmet: |
|
|
Robot Devil: And in return I ask just one thing. Just one itsy pity thing. YOUR FIRST BORN SON! MUHEHEHEHE!
Bender: Just a sec...
Idylická scéna na predmestí. Hrajúci sa robotský chlapec so strojčekom na zuby pribehne k Benderovi: Daddy, I knew you come back! Objatie.
Späť v kancelárii Robot Devila...
Bender: Hey ya! a vykopne syna cez okno do kotla s lávou, plamene.
Robot Devil: Wow! That was pretty brutal even by my standards...
krásne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2550 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
Kaonashi tak tak, to bola pre mna najlepsia scena z filmu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jasty Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 11 Jún 2008, 14:17 Predmet: |
|
|
| Kaonashi napísal: |
Robot Devil: And in return I ask just one thing. Just one itsy pity thing. YOUR FIRST BORN SON! MUHEHEHEHE!
Bender: Just a sec...
Idylická scéna na predmestí. Hrajúci sa robotský chlapec so strojčekom na zuby pribehne k Benderovi: Daddy, I knew you come back! Objatie.
Späť v kancelárii Robot Devila...
Bender: Hey ya! a vykopne syna cez okno do kotla s lávou, plamene.
Robot Devil: Wow! That was pretty brutal even by my standards...
krásne  |
To je pravda, ale najlepsi hlod bol "son of the bit" |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1238 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 15:21 Predmet: |
|
|
| Tak podla mna to bolo o dost lepsie ako Bender's Big Score, konecne to pochytilo ten smrnc a hlasky z povodnej serie. V kazdom pripade som sa velmi dobre pobavil, malo to grady, hoci niektore sceny a fekalne vtipy tam nemuseli byt, ale celkovo do bola dobra zabava... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.frump Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 15:30 Predmet: |
|
|
| ▲Prakticky presne vystihuje môj názor, tešia ma hlavne tie hlášky ako z pôvodnej série. Najlepšiu scénu považujem prehovor profesora keď sa ukrývajú pred chápadlami. "Anyway we're all dead." |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2640 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
| no uz su aj anglicke title |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 12 Jún 2008, 2:12 Predmet: |
|
|
oh... dobry filmik.. ale jednotka sa mi pacila viac.. hlavne hlaskami...
no ale tak dalo sa.. popravde som sa vobec nenudil.. taketo kreslene filmy su vo väcsine pripadov odost lepsie ako normalne filmy..
dam tomu 7/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|