Si nedaval na angline pozor?zelovoc napísal:titulky?
Futurama: The Beast with a Billion Backs [2008]
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
nejsu.. ale ak ich tak velmi chces tak sleduj http://www.titulky.com/index.php?Fullte ... &FindUser= .. neskor sa objaviazelovoc napísal:titulky?
-
Old Dirty Bastard
Guru
ach, chvilku som si pustil a nedokazal som prestať, skukol som to aj bez tituliek 
najlešpia hlaška bola zaručene:
// sa mi to len zdalo alebo Zoidberg daval pre zmenu najlepšie hlašky vo filme?
najlešpia hlaška bola zaručene:
Zoidberg: Go on without me(Leelu držal klepetom za nohu)
Leela: Im trying(pomaly ťaha Zoidberga za sebou, pričom ich nahanaju tie chapadla)
Zoidberg: Go on without me faster
// sa mi to len zdalo alebo Zoidberg daval pre zmenu najlepšie hlašky vo filme?
-
blazer
Professional
Prave som dopozeral
bolo to lepsie jak F:BBS, strasne sa mi pacili niektore hlasky. Dost ma rozosmialo ked vyhodili tu koalu von oknom cez ten model tej brany 
alebo "WOW It kinda takes your breath away..." **beep** **beep** "Oxygen system failure"
alebo ked utekali pred chapadlami a zoidberg spadol a chytil sa za nohu Leely "Go on without me!" "I am trying" "Go on without me faster!"
alebo "WOW It kinda takes your breath away..." **beep** **beep** "Oxygen system failure"
alebo ked utekali pred chapadlami a zoidberg spadol a chytil sa za nohu Leely "Go on without me!" "I am trying" "Go on without me faster!"
Robot Devil: And in return I ask just one thing. Just one itsy pity thing. YOUR FIRST BORN SON! MUHEHEHEHE!
Bender: Just a sec...
Idylická scéna na predmestí. Hrajúci sa robotský chlapec so strojčekom na zuby pribehne k Benderovi: Daddy, I knew you come back! Objatie.
Späť v kancelárii Robot Devila...
Bender: Hey ya! a vykopne syna cez okno do kotla s lávou, plamene.
Robot Devil: Wow! That was pretty brutal even by my standards...
krásne
Idylická scéna na predmestí. Hrajúci sa robotský chlapec so strojčekom na zuby pribehne k Benderovi: Daddy, I knew you come back! Objatie.
krásne
To je pravda, ale najlepsi hlod bol "son of the bit"Kaonashi napísal:Robot Devil: And in return I ask just one thing. Just one itsy pity thing. YOUR FIRST BORN SON! MUHEHEHEHE!
krásne
-
seth82
Darca
Pozeral som to vcera (prvy futuramovsky celovecerak, ktory som videl) a celkovo to vidim tak na 7/10.
Prva polovica bola super, same dobre vtipy (deathball, Calculon, Bender shitting brix
, ...) ale potom to bolo uz len o kecani a ja som pomaly zacal odpocitavat cas do konca filmu.
Pre mna zas typicka ukazka toho, ze zo serialu, kde sa normalne vsetko vyriesi za 20 minut sa neda spravit plnohodnotny celovecerny film.
Ale ten uvod si asi pozriem znova
Prva polovica bola super, same dobre vtipy (deathball, Calculon, Bender shitting brix
Pre mna zas typicka ukazka toho, ze zo serialu, kde sa normalne vsetko vyriesi za 20 minut sa neda spravit plnohodnotny celovecerny film.
Ale ten uvod si asi pozriem znova