Pokial ide o holenie co si mala na mysli, tak drvala depilacia existuje, je nutne spravit tak 5 sedeni (plus minus dve) a stoji to okolo 1500 za sedenie. Cize do 10 tisic a mas pokoj na cely zivot, rovnako ako aj podpazusie a ine casti tela.
Fuzy
KALUPINKA, zrejme si si zmylila temu, pozri sem http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=22825 
Pokial ide o holenie co si mala na mysli, tak drvala depilacia existuje, je nutne spravit tak 5 sedeni (plus minus dve) a stoji to okolo 1500 za sedenie. Cize do 10 tisic a mas pokoj na cely zivot, rovnako ako aj podpazusie a ine casti tela.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Moňo máš veľmi citlivú pleť skus vyskúšať penu na holenie na jemnú pleť ak ju ešte nemášdevo159 napísal:No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo copreto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
mala som u seba na mysli holenie noh a otazka sa tykala problemu casteho holena....to je uplne jedno kde
ked sa clovek holi ziletkou tak na druhy den uz picha
po oholeni so strojcekom chlpky rastu pomalsie
a neviem co sa zda zvlastne na tom ze si zena holi nohy depilatorom na sucho...uplne normalne co si tam mam vari penu dat nie?
ked sa clovek holi ziletkou tak na druhy den uz picha
po oholeni so strojcekom chlpky rastu pomalsie
a neviem co sa zda zvlastne na tom ze si zena holi nohy depilatorom na sucho...uplne normalne co si tam mam vari penu dat nie?
-
krupica_dnb
Medium Professional
nevsimol som zabijes ma? keby sa dalo tak mi cez internet aj jednu das co?KALUPINKA napísal:jaaaaj no keby si mi zlatko nepripomenul tak mi to ani nepride
jasne ja som to s niecim chcela zrovnat ty trubko
holit fuzy chvalabohu nie je moja starost
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
k teme : aj by som rozmyslal nad masinkou ale ci mi to nebude drazdit pokozku, inak kolko moze stat taky kvalitny strojcek s kvalitnymi funkciami (napr.na nerovny povrch a pod.)
Re: re
neviem co chces pocut, oholi to uplne normalne dohladka, akurat, ze si plet bude musiet chvilu zvykat, tomu sa nevyhnes pri prechode zo ziletky na strojcek ani pri tom najdrahsom strojceku, ale po takych dvoch tyzdnoch si plet zvykne a usetris kopu casuMonako2 napísal:ja uvazujem o nejakom Philipse za nejakych 6000-7000 len sa to bojim moc kupovat ked neviem ako ma to oholi.
-
DeFeAt
Medium Professional
Trvala depilacia? To nevyzera zle.. a kde by som nieco take mohol najst?heker napísal:Pokial ide o holenie co si mala na mysli, tak drvala depilacia existuje, je nutne spravit tak 5 sedeni (plus minus dve) a stoji to okolo 1500 za sedenie. Cize do 10 tisic a mas pokoj na cely zivot, rovnako ako aj podpazusie a ine casti tela.
To snad zalezi odkial si... V BA napr. Ustav lekarskej kozmetiky na Drazdiaku.DeFeAt napísal:Trvala depilacia? To nevyzera zle.. a kde by som nieco take mohol najst?
BTW. http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=378099 (i ked dnes sa trvala depilacia nepraktizuje len na baze laseru).
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: re
Nie neboj sa. Keď sa tak nad tým zamýšľam, tak to môže byť dokonca výhodnejšie z finančného a časového hľadiska - dokonca smrti sa nebudeš musieť holiť; koľko kopu času ušetríš; nehrozí Ti poranenie, čo bežne každý týždeň narábaš so žiletkou ...Monako2 napísal:a tym laserom to ide odstranit aj na tvari? neostanu nejake flaky alebo nejaka reakcia?
-
Bobrik
Zablokovaný
no ostáva ti len sa holiť a holiť a kúp si ten elektrický strojček!!!
http://www.datart.sk/katalog/Pansky-hol ... -Siet.html
http://www.datart.sk/katalog/Pansky-hol ... -Siet.html