Fuzy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Monako2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Fuzy

Príspevok od používateľa Monako2 »

neviete nejaky sposob ako by sa dal obmedzit ich rast lebo uz ma to nebavi sa holit 3x za tyzden. videl som aj nejake pripravky ale 5litrov za to nedam to si radsej kupim kvalitny el. strojcek.
Fall
Medium Star
Medium Star

Re: Fuzy

Príspevok od používateľa Fall »

Monako2 napísal:neviete nejaky sposob ako by sa dal obmedzit ich rast lebo uz ma to nebavi sa holit 3x za tyzden. videl som aj nejake pripravky ale 5litrov za to nedam to si radsej kupim kvalitny el. strojcek.
no ja sa holim kazde rano a nestazujem sa, nie preto, zeby som nutne musel, ale preto, ze sa mi nepaci ked mi vytrca neupravene strnisko, no je pravda, ze mam kvalitny elektricky strojcek cize mi to nezaberie viac ako dve tri minutky
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No keď raz začneš tak už neprestaneš :) nedá sa nič robiť , ale el. strojček by ti to mal spohodlniť...
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

P3Bo napísal:... el. strojček by ti to mal spohodlniť...
Tak tak, ja ho tiež využívam.. :) Treba sa o seba starať. 8)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Les napísal:Ako kazdy spravny muz aj ja sa holim a to kazdy den. Moje spolocenske postavenie mi nedovoli, aby som tento ritual vynechal. V USA som si objednal specialny krem zo sanatoria v Palm Springs z Californie. Hoci ma tento krem stal myslim, ze 425 dolarov velmi sa oplatil, lebo funguje presne tak ako je opisane na obale. Dozvedel som sa z vedecko-vyskumneho magazinu, ze takyto krem pouzivaju herci a vyssie postaveny ludia, ktori sa jednoducho pre nejaku pricinu nechcu holit. Funguje to tak, ze zo specialnou kefkou si tento krem nanesete na svoj ksich, nechate to tam desat minut posobit a 5 az 7 dni sa nemusite holit. Takze ja sa uz neholim vyse 3 roky a je to bajecne.
No ale, kedze som tu na Slovensku, takyto krem si nemozem zadovazit, lebo ako mi to bolo povedane, tak do Vychodnej Europy ho neposielaju (na Slovensku by som si mohol namazat svoj ksicht jedine tak bravcovou mastou), lebo sa boja, ze chemici zistia jeho zlozenie a bolsevik ho bude imitovat. Aj v Amerike pri preberani tejto objednavky som musel podpisat nejake cestne vyhlasenie, ktoreho vsak obsah ani nepoznam.
Lesov špeciálny krém a je po problémoch :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Slayter napísal:Tak tak, ja ho tiež využívam.. :) Treba sa o seba starať. 8)
používaš na suché alebo mokré holenie? Čo je lepšie ? :)
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

P3Bo: Suché používam ja osobne, pre mňa je výhodnejšie. Myslím, že tam závisí veľa od typu pokožky.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ja som zistil, ze ked sa holim po osprchovani (kvazi som rozmoceny, tym padom aj fuzy a brada) tak sa dorezem ako decko nech robim co robim. ale ked sa oholim, tak den som hladky ako detska prdelka. ked sa oholim nasucho, tak to driape ako slak, nedorezem sa, ale na druhy den rano som ako smirgel... tot moje zistenia
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

No asi by bolo najlepsie sa dat oholit britvou :)
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

noo ja osobne tiez pouzivam holiaci strojcek,ale ked nechces minut vela penazi tak ti ine nezostava :roll: :roll:
KALUPINKA
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa KALUPINKA »

no s tym by som aj ja potrebovala poradit :lol:
ale elektricky strojcek je asi jedine riesenie neviem ci existuje trvale odstranenie to asi nie
:P
aj ked.... :D
ja si tiez na sucho...
ked som pouzivala klasiku...ziletku..tak som si mohla kazdy den
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo co :( preto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
KALUPINKA
Amateur
Amateur

devo159 napísal:No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo co :( preto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
ked ti to sekne tak to moze byt aj sexi :oops:
a dobre to niekde robi pri niecom :oops:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

KALUPINKA no to mi nejak nejde do hlavy, ak ti nerastu fuzy pod nosom, tak ma napada uz iba jedno miesto, ale tam to holit na sucho :? to sa mi vidi dost brutalne :hmm:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, tu sa rieši brada a ty máš asi namysli niečo o meter nižšie :)
ja sa holím tak raz dva krát do týždňa- klasika: voda, pena, žiletkou dolu, opláchnuť. Nenávidím chlpy hocikde, bléééé :evil:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

KALUPINKA, zrejme si si zmylila temu, pozri sem http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=22825 8)

Pokial ide o holenie co si mala na mysli, tak drvala depilacia existuje, je nutne spravit tak 5 sedeni (plus minus dve) a stoji to okolo 1500 za sedenie. Cize do 10 tisic a mas pokoj na cely zivot, rovnako ako aj podpazusie a ine casti tela.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

devo159 napísal:No to mate este v pohode ....ja ked sa oholim tak hned mam cervene bodky na krku ...ako infekcia alebo co :( preto sa aj nerad holim....Zvykol som sa holit bez peny a bez vody po holeni ale potom som zacal pouzivat penu na holenie lebo uz sa to moc nedalo a ked som zacal pouzivat aj gel po holeni alebo vodu tak to dost scervenie...inac teraz znesiem holenie tak jeden max dva-krat do tyzdna
Moňo máš veľmi citlivú pleť skus vyskúšať penu na holenie na jemnú pleť ak ju ešte nemáš ;)
KALUPINKA
Amateur
Amateur

mala som u seba na mysli holenie noh a otazka sa tykala problemu casteho holena....to je uplne jedno kde
ked sa clovek holi ziletkou tak na druhy den uz picha
po oholeni so strojcekom chlpky rastu pomalsie
a neviem co sa zda zvlastne na tom ze si zena holi nohy depilatorom na sucho...uplne normalne co si tam mam vari penu dat nie? :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

KALUPINKA napísal:a neviem co sa zda zvlastne na tom ze si zena holi nohy depilatorom na sucho...uplne normalne co si tam mam vari penu dat nie? :roll:
zvlastne je ze tu hovorime o fuzoch tema na nohy tu je tiez :wink:
KALUPINKA
Amateur
Amateur

mi-chau napísal:zvlastne je ze tu hovorime o fuzoch tema na nohy tu je tiez :wink:
jaaaaj no keby si mi zlatko nepripomenul tak mi to ani nepride
jasne ja som to s niecim chcela zrovnat ty trubko
holit fuzy chvalabohu nie je moja starost
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip :twisted:
Napísať odpoveď