G.T.R. 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omfg mystique ty newies kde utracat peniaze ??? paradna vecicka hento :shock:
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

mystique napísal:

nabuduci tyzden v stredu mi to ma prist tak vam porozpravam zazikty a este jedno - tentoraz drifter :D
to snad nemyslis vazne . . .
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

To by ma zaujmalo ci naozaj? :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak na tej vecicke je blbe to, ze sa nehybe volant, teda je to rozdiel oproti skutocnosti :)
Ked uz investovat, tak jedine do tohto: Force dynamics

Alebo nieco mensie: http://www.virtualperformanceparts.com/ ... odukte.php
(ukazka cien)
Stando
Star
Star

Da sa to vobec na Slovensku alebo aspon v Cechach kupit? By ma potom zaujmala cena... Teda ne ze by som to kcel ale zo zaujmavosti...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

mystique to za to das 700 Euro ? Kks, myslim ze o vitazovi nebude pochyb, pokial sa s tym naucis jazdit
Stando
Star
Star

Drago napísal:myslim ze o vitazovi nebude pochyb, pokial sa s tym naucis jazdit
no ako za hlavnu pomocku by som povazoval skor volant a penale... to ze to s nim bude triast ako na husenkovej drahe neznamena ze je vitaz... no a volant s pedalmi dnes moze mat kde-kto...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:treba mat nordchleife 1.21 (download na 25 strane) :wink: a 1.1 patch
Hmm, tak dnes som to takto nahodil a volant stale nejde. Hlavne podozrenie mam na patch. Asi to preinstalujem, sice si s vami asi vobec nezahram, ale faktom je, ze kym som nenainstaloval ten patch, tak islo vsetko ako ma.
Stando
Star
Star

ja by som bol ochotny gtr2 preinstalovat bez patchu ale ci budu aj druhy neviem... treba skusit sa opytat... neni to ani o volnom case ale skor o ne/lenivosti... mna 5 minut nezabije, zvlast ked viem ze sa moze pridat dalsi clovek, ale neviem ako druhy
Gothar
Moderátor
Moderátor

Stando napísal:ja by som bol ochotny gtr2 preinstalovat bez patchu ale ci budu aj druhy neviem... treba skusit sa opytat... neni to ani o volnom case ale skor o ne/lenivosti... mna 5 minut nezabije, zvlast ked viem ze sa moze pridat dalsi clovek, ale neviem ako druhy
To si vazim, ale stale nie je iste, ze po preinstalovani uvidim vytvorenu hru, no skusim prehodit aj hamachi a skusim. V prvom rade mi ide ale o to, aby som si mohol zas zajazdit na NS, lebo fakt neviem co tej hre je...mam nove ovladace na volant, opatchovanu hru a aj tak sa to serie. Ale ak by si mal cas, tak mozeme skusit iba my dvaja ci vobec uvidim LAN hru a ak by to islo, tak by sme mohli zacat agitovat u ostatnych :)
Stando
Star
Star

Dobre mozme skusit hru mam nahodenu bez patchu verziu 1.0.0.0 takze no prob, dnes by som mal mat cas, takze ptom sa nejak ozvi abo si ma daj do icq a mozme skusit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Lol, samozrejme ze to mysli vazne. To mu naletite na taku pi*ov***?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak som nasiel na nete trochu obsiahlejsi navod ako ladit setup:
http://www.virtualracersedge.com/GTR-Us ... uide-1.htm

Co mne najviac pomohlo: teplota gum by mala byt okolo 100 stupnov, teplota brzd do 500(pri 500 maju najvyssi ucinok) a to, ze zmensenie otvoru pre chladic trochu zvysuje maximalnu rychlost.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

GothaR napísal:Tak som nasiel na nete trochu obsiahlejsi navod ako ladit setup:
http://www.virtualracersedge.com/GTR-Us ... uide-1.htm

Co mne najviac pomohlo: teplota gum by mala byt okolo 100 stupnov, teplota brzd do 500(pri 500 maju najvyssi ucinok) a to, ze zmensenie otvoru pre chladic trochu zvysuje maximalnu rychlost.
presne gothar, iba doplnim ze vysoka percentaz diferencialu sposobuje pretacavost pri vyjazde zo zatacky, a nizky radiator opening prehrievanie motoru - nad 110 stupnov to dymi a pak bum. su tam aj dalsie vecicky ako vertikalny sklon kolesa - vhodny pre trate kde je vela zakrut a zbiehavost kolies... no a nastavitelnu vysku podvozku a jej vplyv na jazdne vlastnoti hadam vysvetlovat netreba
Gothar
Moderátor
Moderátor

mystique napísal:presne gothar, iba doplnim ze vysoka percentaz diferencialu sposobuje pretacavost pri vyjazde zo zatacky, a nizky radiator opening prehrievanie motoru - nad 110 stupnov to dymi a pak bum. su tam aj dalsie vecicky ako vertikalny sklon kolesa - vhodny pre trate kde je vela zakrut a zbiehavost kolies... no a nastavitelnu vysku podvozku a jej vplyv na jazdne vlastnoti hadam vysvetlovat netreba
To su samozrejme veci, vypisal som len tie, kvoli ktorym som to vlastne hladal, teda tie teploty. To, ze zatvorenie chladica sposobi prehriatie motora ani netreba pisat :)
DObry grif je mozno este to, ze pretacavost pri podradovani sposobuje aj velka svornost diferencialu mimo zaberu a zly pomer brzdneho ucinku, hodi sa minimalne 55:45
//mystique: ak sa ti chce(co mne vobec nie :) ) tak by si tieto veci mohol spisat, lebo vidim, ze ti je vsetko jasne, takze problem by to nemal byt. Pripadne ti mozem nieco prelozit ak by v tom bol problem.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Nordschleife na cas...

:P
original source
http://www.sendspace.com/file/7sx4yg

co poviete na spracovanie videa ?? ..
celkom mi to trvalo :?
je tam zostrih 8X z hudby.. 3 skladby
4X video..
Stando
Star
Star

Hej titulky (teda Credits abo jak to nazvat slovensky) su pekne... :)
A jazda tradicne s najlepsim casom, co dodat...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Hm cakal som vacsiu realnost tej trate. V skutocnosti pod 7minut sa dostal prvykrat az Nick Heidfeld na Formuli.
Gothar
Moderátor
Moderátor

t0m4s3 napísal:Hm cakal som vacsiu realnost tej trate. V skutocnosti pod 7minut sa dostal prvykrat az Nick Heidfeld na Formuli.
On prekonal 6 minutovu hranicu :)
wikipedia
On 28 April 2007, Nick Heidfeld drove a BMW Sauber F1.06 Formula One car around the Nordschleife, on a BMW publicity day. Although the official lap time released by BMW Sauber was declared to be 8:34, Road & Track magazine reported that sources at the track had timed Heidfeld's lap to be a 5:57 or 5:58, breaking the track's six-minute barrier for the first time in history.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:...
Aha sorry :-) Minuta hore dole. Nezdalo sa mi, zeby prave v GTR nebola ta trat realna.
Napísať odpoveď