G.T.R. 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

Ja som vcera po zhliadnuti toho videa zacal patrat po tomto mode F1 a narazil som na tento mod do GTR2 (velmi ma bavia zavody F1, rad spominam na Grand Prix 2 :D ), ale z toho serveru co si uviedol to stahovalo neskutcnou rychlostou az mi dosli nervy a odlozil som to na neurcito . . . Inde som to nenasiel.
Keby to niekto mal a upol to na hociaky iny server, potesilo by.

Nebolo by od veci rozdat si to s par hracmi co sme hravali GTR2 na monopostoch F1 v Monaku :) . To by bol este len race.

// Gothar dnes doma teda skusim znovu
/// uz taham, D.
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No mne to vcera tiez tahalo akosi pomaly, ale dnes to ide pekne 400-500 KBps.
//mas to tu http://www.edisk.cz/stahni/42152/F12007 ... .98MB.html
//ak nevidite v kokpite kolesa, tak treba v subore GTR2\userdata\(your player name).plr nastavit Wheels Visible In Cockpit="1"
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

tak mi kamos akurat ndes doniesol, ale doteraz som neprisiel na to ako zapnut normalny zavod... Hocico ked dam, vsetci vychadzaju z boxov ako keby bola kvalifikacia. Ja chcem ale normalne startovat na startovej ciare. Kde co ako nastavit, zapnut.... ?
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

daj si RACE WEEKEND a na lavo pod okruhom mas free practice a qualifing tak to si vypni a niekde na pravo si zvol startovaciu poziciu
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Theking napísal:tak mi kamos akurat ndes doniesol, ale doteraz som neprisiel na to ako zapnut normalny zavod... Hocico ked dam, vsetci vychadzaju z boxov ako keby bola kvalifikacia. Ja chcem ale normalne startovat na startovej ciare. Kde co ako nastavit, zapnut.... ?
toto povypinaj
Prílohy
bez_názvu.JPG
Thek_SVK
Professional
Professional

jop, medzi tym som na to uz potom prisiel, ale aj tak obidvom k+
Thek_SVK
Professional
Professional

nuz tak co som to par dni hral, zozaciatku sa mi to zapacilo hlavne pre celkom inteligentnu AI ktora vie predbiehat ale zaroven vie byt aj opatrna, taktiez pri najnizsich detailoch, 30 aut a stale v phoode fps.
Potom som vsak dosiel na to ze som nikdy nemal koliziu kvoli pretacavosti ( jedine pre pomalom prajzde a ked osm na vyjazde sliapol moc rychlo na plyn pretocilo ma. Ale inak, v zakrutach som mal nehodu skoro vzdy iba ako nasledok hlupej nedotacavosti, cize som vyletel von z trate. Vazne zvlastne "setupy" ze clovek stoci volant do jednej strany ah ned do druhej, ale ono to nechyti ani ziaden smyk, normlane sa len trochu mykne a ide sa v pohode dalej. Tie auta musia mat asi nejake prutalne tuhe pruziny ked nevedia poriadne vytocit a o driftoch sa cloveku moze len snivat.

+ pekne zvuky aut, vsetky odlisne
+ optimalizacia
+ vyber skutocnych aut
+ vyber skutocnych trati
+ moznosti v options
+ AI

- dost dolezity faktor ktory tu nieje - teplota pneu
- nedotacavost aut
- ziadnapretacavost
- ziadna moznost vlastneho setupu

Ked to teda zhrniem, hra sa by sa mi celkom pacila, keby bola dotiahnuta fyzika, chovanie/nastavovanie aut.

....Radsej si idem zahrat lfs cez net alebo s 12 opatrnymi AI ckami
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Cece ty co fetujes? :-D Vsak tie veci co si popisal, ze tam nie su, tak ta hra ma :-D
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

TheKing: mozem sa spytat na akej obtiaznosti si to hral ? bo tomu co si napisal by som uveril maximalne vdedy, ak si to hral na novice. A no, da sa aj driftovat http://www.youtube.com/watch?v=XH3tC3n4 ... re=related akoze cel by som to vediet :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

King co to je*es? :D
Setup tam je podobne rozsiahly ako v LFS, teplota pneu tam je dost dolezita a dost ju citit hlavne v prvom kole, atd...
k nedotacavosti: ano, zalezi to od setupu, ALE asi je tam problem v tom, ze hra defaultne nastavuje pomerne velku nelinearitu zatacania, cize vo velkej rychlosti ma volant mensiu citlivost. Tento parameter treba znizit ASI na nulu, aby mal volant stale rovnaky "zaber," potom aj vo vyssich rychlostiach pocitis, ked hodis volantom z jednej na druhu stranu :)
A auta tak sedia kvoli tomu, ze su na slickoch, to iste je aj v LFS, nejde to len tak pretocit, grip pneumatik to dost podrzi.
Aj tak sa stale drzim toho, ze LFS je najrealnejsi simulator, ale zas v tejto teme si sa pri GTR sekol a pouzil by som myslienky tomaseho: vsetko co si spomenul, ze hra udajne nema, ta hra ma :)
rozdiel oproti LFS vidim hlavne v tom, ze sa graficky neprejavuje spravanie pneumatik, inak je to dost podobne a LFS zaostava iba v tom, ze nesimuluje zahrievanie brzd, na urovni fyziky to neviem porovnat, ale drzim sa toho, ze spracovanie formuly BMW za ucelom vyberu skutocneho jazdca do sampionatu :)
johno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johno »

Cafko,, mam problem s touto hrou po Hamachi.
Hraval som ju asi pred 3 mesiacmi a isla. Teraz som kupil novy PC koly narocnosi hry a nejde mi cez Hamachi. Boli tam nejake zmeny, o ktorich pri vytvarani hry neviem??
Pri hladani hry mam nastavene LAN a vypise mi ze sa nenasiel ziadny herny server.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Theking
dokonca GTR2 ma nieco co LFS nema.. a to je spravanie brzd.. pretoze brzdy sa mozu aj prehriat.. a ked su studene tak to ani nebrzdi.. je to dost citit.. hlavne pri starte... ked sme hravali po sieti.. sme si dali trening.. uz sme boli zvyknuty ze pred zakrutou prvou (monza) sme nemuseli tak skoro brzdit.. takze pri starte sme isli vsetci krizom...
taktiez pri prehriati brzd to trhalo do smyku... pri prehriati pneu alebo opotrebovani uz nebola taka prilnavost a auto na ceste plavalo.. cize nedotacavost a vysoka pretacavost...
a setup.. jj je dost obsiahli a je mozne si ulozit setup na hocijaku trat (cize vlastny setup)
jj nedotacavost je vysoka.. ked som jazdieval prvy krat tak to bolo strasne.. pretoze predtym len nfs a pod... kde v podstate asi na slovo nedotacavost zabudli... napodobne aj pretacavost... vsak ked s nami zacal drago hravat.. v kazdej (skoro) zakrute ho to otocilo...

johno
skuste vypnut firewally... a je dolezite aby ten co zaklada server bol v hre a nemal ju minimalizovanu
Thek_SVK
Professional
Professional

PAIN napísal:TheKing: mozem sa spytat na akej obtiaznosti si to hral ? bo tomu co si napisal by som uveril maximalne vdedy, ak si to hral na novice. A no, da sa aj driftovat http://www.youtube.com/watch?v=XH3tC3n4 ... re=related akoze cel by som to vediet :)
simulate samozrejme, s vypnutim vsetkych pomocnych systemov
GothaR napísal:....
hmm, nuz tak potom nevime, asi je to moja chyba, nikde som ziadny setup nastavovanie ani nic podobne nenasiel...
Teplota pneumatik to som moc nepocitil, mozno som hral prilis kratko...
johno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johno »

firewall mam vypnuty a som v hre,,, aj tak ked mam vo firewalle povolene hamachi by to malo ist, ked hrame cez to
killers1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa killers1 »

prosim o odpoved mam gtr2 patch 1.1 a mam ten kanal na hamachi co aj vy ale vzdy mi pise ze je tam 0 offline tak neviem co a ked zapnem gtr2 dam sietove pripojenie potom dam pridat ip adresu dam tam totu 5.27.126.168 dam prijat ale napise ze seriove cislo zase dam prijat potom je tam meno a heslo dam ale nacitava a po chvilke napise ze nespravny ck-kluc no ten seriovy kluc tak neviem ako vy to hrate dakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

na tej sieti nikto nie je.. je to uz stare... a ty ides asi cez online mod.. treba ist cez lan.. pretoze na online ti treba original..
s kamosom si zahraj cez hamachi.. alebo s kamosmi...jeden z vas urobi (LAN) server.. a ty sa nanho napojis.. najlepsie by bolo aj keby ste si obaja vypli firewally
killers1
Amateur
Amateur

ale ked budem mat nejakeho kamosa ja vytvorim siet dam heslo on sa tam pripoji a budeme na mojej sieti len mi dvaja a teraz ktoru ip ma dat totu 5.27xxx alebo ked da na moju siet a tam tiez pise ze owner:5.27xxxx a ked da jednu stej ip tak zapne gtr2 da lan potom a pridat ip adresu ale naskoci mu ze zadat serialove cislo tak neviem ze ako mam hrat snim po lane ked budem mat nejakeho kamosa : vytvoril som siet skuste aspon jeden sa tu pripojit a potom vyskusame zahrat meno:pantherko a kod pantherko dakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

edituj prispevky
no.. priloha 1.. local network.. NIE ONLINE

hned ako das local network tak by sa mal firewall pytat na pustenie na net.. ale fw radsej odstav uz pri spustani hry..
priloha 2
ked das local network tak sa prepne okno na to ktore je v prilohe 2... a automaticky zacne hladat server... popripade daj refresh... ziadne IPCKY nepridavaj ani nic podobne.. pokial robite server cez hamachi staci len refresh

a ten kto vytvara server da HOST...
no a ako som pisal.. ked uz je server.. ten dotycny kto ho spravil sa nesmie prepnut von z hry inak sa na server nikto nenapoji
Prílohy
bez_názvu1.JPG
bez_názvu.JPG
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja neviem aky pouzivas.... proste ho vypni...
alebo si povol GTR2 v nom

//
killers1 napísal:ale ako?"
Šu-Do napísal:ja neviem aky pouzivas.... proste ho vypni...
alebo si povol GTR2 v nom
killers1
Amateur
Amateur

ale ako?"
Napísať odpoveď