GeForce 8500 GT

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

DejmiJohn napísal:Ta karta moze mat aj 1GB pamate, a houby jej to pomoze, ked to nebude mat ako vyuzit, ... A neviem preco ludia hodnotia grafiky podla velkosti pamate [ vacsina ludi, co poznam :lol: ].
Radsej keby kupis GF9600, ....
lebo sa do toho absolutne nevyznaju a graficku kartu hodnotia len podla toho co poznaju cize len velkost pamate :roll: nechapem takych ale tak su a to tak uz je
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Eddi.25 napísal:Co ty chceš prosim ta taktovat???JA by som sa za takuto grafu isol roztrhat!!!
Sa zobut Chlape!!!Sak toto patry medzi BEST grafi sveta!!!! :roll: :!: :!:
asi patris tiez medzi tych co maju este nieco z MX serie alebo nejaku FX 5kovu radu ako ja :D pre teba je to mozno delo, ale v dnesnej dobe to uz nie je nic extra a pri kupe noveho PC by ju uz dokopy nikto nekupil. nova 8800GT stoji uz cca 3k. a to ani nespominam nieco ako 9-tkovu radu. takze aky high-end? :D
k teme: nvidia ma vlastny tool na taktovanie. staci pouzit ten. samozrejme opatrnosti nikdy nie je dost
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

kazdopadne taktovat grafiky je na nic vacsi zmysel malo odomikanie zablokovanych stream procesrov a volakedy vertex a pixel jednotiek teraz to uz je jedno ak nedas toto takt moc nepomoze ci uz pri hig ende alebo low ende
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

INDIGOcorp. napísal:tak zdvihni rit od pc chod si zarobit a nemusite lamentovat keby keby :wink: ked sa chce vsetko ide ja osobne by som vystacil aj s tym co mam tj radeon 2600pro stala mozno 2lire co je nic no ja sa nehravam takze tak
Do toho ta nic, mam 17, ale uz sa nehravam takze mi to uplne staci. A peniaze sa daju lepsie vyuzit ako kupovat si kktini do PC a o pol roka nove...
Napísať odpoveď