|
|
|
| Autor |
Správa |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 1:08 Predmet: |
|
|
| DejmiJohn napísal: |
Ta karta moze mat aj 1GB pamate, a houby jej to pomoze, ked to nebude mat ako vyuzit, ... A neviem preco ludia hodnotia grafiky podla velkosti pamate [ vacsina ludi, co poznam ].
Radsej keby kupis GF9600, .... |
lebo sa do toho absolutne nevyznaju a graficku kartu hodnotia len podla toho co poznaju cize len velkost pamate nechapem takych ale tak su a to tak uz je |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2410 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 19:34 Predmet: |
|
|
| Eddi.25 napísal: |
Co ty chceš prosim ta taktovat???JA by som sa za takuto grafu isol roztrhat!!!
Sa zobut Chlape!!!Sak toto patry medzi BEST grafi sveta!!!!  |
asi patris tiez medzi tych co maju este nieco z MX serie alebo nejaku FX 5kovu radu ako ja pre teba je to mozno delo, ale v dnesnej dobe to uz nie je nic extra a pri kupe noveho PC by ju uz dokopy nikto nekupil. nova 8800GT stoji uz cca 3k. a to ani nespominam nieco ako 9-tkovu radu. takze aky high-end?
k teme: nvidia ma vlastny tool na taktovanie. staci pouzit ten. samozrejme opatrnosti nikdy nie je dost |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 20:45 Predmet: |
|
|
| kazdopadne taktovat grafiky je na nic vacsi zmysel malo odomikanie zablokovanych stream procesrov a volakedy vertex a pixel jednotiek teraz to uz je jedno ak nedas toto takt moc nepomoze ci uz pri hig ende alebo low ende |
|
| Návrat hore |
|
 |
Meken Amateur

Stav:  Založený: 03.01.2007 Príspevky: 33
Zaslal: 16 Jún 2008, 20:47 Predmet: |
|
|
| INDIGOcorp. napísal: |
tak zdvihni rit od pc chod si zarobit a nemusite lamentovat keby keby ked sa chce vsetko ide ja osobne by som vystacil aj s tym co mam tj radeon 2600pro stala mozno 2lire co je nic no ja sa nehravam takze tak |
Do toho ta nic, mam 17, ale uz sa nehravam takze mi to uplne staci. A peniaze sa daju lepsie vyuzit ako kupovat si kktini do PC a o pol roka nove... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|