karty fx serie sa neoplati taktovat... vysledok je maximalne + 5 ak boh da a pri vyssich seriach - 5900 tak 10 percent k vykonu
5700 je čo? fx séria, alebo koňov k*k*t ?
jemu som poradil, čo je pre neho najlepšie: "ako si mam tuto graficku nastavit aby isla naplno" a o ovládačoch sa vyjadrili tí predomnou, o flashovaní GK som mu nespomenul ani slovo a kde spomínam riva tuner
konkretne pri tebe sa zastavim... pokial viem tak na tej fx 5700 mas ty upraveny bios - nemylim sa ze... a argumentoval si tym ze si dosiahol 25 percenty narast, preto som to hovoril
no a este mi chlapci povedze ze aky je to rozdiel 5900xt a 5950??? strasne velky ze, az priepastny...
mystique napísal:konkretne pri tebe sa zastavim... pokial viem tak na tej fx 5700 mas ty upraveny bios - nemylim sa ze... a argumentoval si tym ze si dosiahol 25 percenty narast, preto som to hovoril
no a este mi chlapci povedze ze aky je to rozdiel 5900xt a 5950??? strasne velky ze, az priepastny...
áno upravený, a za tú 5950 ešte daj toto slovo: ULTRA a tým dosiahneš nárast výkonu o viac ako spomínaných 10% /konkrétne je to znova viac ako 20% v každom rozlíšení/.
dekarbon napísal:a dufam že nemáš Inno 3D fX 5200 lebo to ani nepretaktuješ o 10 Mhz a už to zhorí tomu ver..tá grafika s atk prehreje že sa odpáli taktuj iba ak je to 128-bit ale ja tak ti to nedá nič do výkonu ja mám 64 bit a nepomáha nič..asi sa na to vykašle lebo odšupujem ešte druhú kartu
ja som na nej bezal pol roka bez chladica a nic sa nespalilo
ten program CoolBits funguje len na GeForce ? potreboval by som totiz daco jednoduche na vytaktovanie ATI Radeon 9200 128 MB....oplati sa taktovat ci ani nie ?
CoolBits je len pre geforce a nie je to program
k tej 9200. je to jedna z tých horsie taktovatelnych kariet. jednu mam doma. jadro = z 250 na 280 mhz a pamäte z 200 na 230 mhz. na taktovanie vhodný a jednoduchy program je asi ATItool a mozes skusit rivatuner.