brácho ja tomu tiež neverímn ale tá grafika je robená na troktovanie ale ja hovorínm že tú 6600Gt by si mal kupiť celá seria FX je na hovno...to je naozaj pravda!johnsvk napísal:Ty si riadny ako moze dat 6600GT na 6800Gt neverim aj ked saposerias lebo ja mam 6600Gt a kamos ma 6800GT a neni sance ju tak pretaktovat ako 6800gt ved v 3D marku 05- da 6800GT 5000b a s taktovanim da 5800b to je ako 7800GT tak co tu rospravas ze ten tvoj kamo dal tu 6600Gt na 7800GTX.../mohol ju pretaktovat ak ma 2 6600GT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Geforce fx5700 128MB
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
asi mal chlapec 64bit kartu tu FX 5200. Inac DEKARBON kebyze trepes len teraz tak si z toho nic nerobim ale ty doslova perlis v kazdej teme co sa tyka OC, vidim ze tomu prd rozumies a hras sa na machra ale takych typkov je plny net. Kebyze sa vyznas tak tvojho ezopa kamarata hned zotres lenbo kto sa vyzna vie ze to neni mozne. Ja sa nerozumiem politike tak do fora politika nepisem mozno by bolo dobre porozmyslat o tomto u teba.
Dalsia vec ze FX 5700 nie je az take hrozne da sa na tom aj dnes snad vsetko zahrat sice tie detaily su nie bohvieco ale tak su aj nenarocny ludia co sa tyka kupi novej neviem ale myslim ze by som este pockal nech vyjde nova seria kariet aj od Nvidie myslim tym 7900, potom snad budu aj dake ine mainstream novinky ktore snad budu stat za to pripadne klesne cena na rade 6600 ale to su len moje predpoklady tak ma za to hned nezozerte.
Dalsia vec ze FX 5700 nie je az take hrozne da sa na tom aj dnes snad vsetko zahrat sice tie detaily su nie bohvieco ale tak su aj nenarocny ludia co sa tyka kupi novej neviem ale myslim ze by som este pockal nech vyjde nova seria kariet aj od Nvidie myslim tym 7900, potom snad budu aj dake ine mainstream novinky ktore snad budu stat za to pripadne klesne cena na rade 6600 ale to su len moje predpoklady tak ma za to hned nezozerte.
ale v zasade pri fx5200 je jedno ci 64 alebo 128bit, nejaky strasidelne dobry vykon to nespravi tak ci takROKI49 napísal:asi mal chlapec 64bit kartu tu FX 5200. Inac DEKARBON kebyze trepes len teraz tak si z toho nic nerobim ale ty doslova perlis v kazdej teme co sa tyka OC, vidim ze tomu prd rozumies a hras sa na machra ale takych typkov je plny net. Kebyze sa vyznas tak tvojho ezopa kamarata hned zotres lenbo kto sa vyzna vie ze to neni mozne. Ja sa nerozumiem politike tak do fora politika nepisem mozno by bolo dobre porozmyslat o tomto u teba.
-
aquafresh1
Star
Re: Geforce fx5700 128MB
teraz by som ti odporucil radeon x1600 a cena je okolo 5500sk a maju ju aj na AGP 8x a je urcite lepsia ako 6600gt a myslim ze je v tej istej cenovej kategoriimysKo888 napísal:Mam tuto grafiku co nanu hovorite? Cel by som si kupit tak za pol roka novu, oplati sa alebo tato mi este staci?
http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?D ... d=18843654
a myslim ze tam maju chybu v specifikacii ramky bezia na 780mhz, opravte ma ak sa mylim
a mimochodom 6800gt-cka su prilis drahe a maju len o nieco vacsi vykon
pozeral som test na podobnu x1600 len tam ma chladic od zalmana a je to PCI Express a este ma rychlejsie ramky ale z hladiska taktovania grafickeho cipu
je to na dobrej urovni.
http://vr-zone.com/?i=3092&s=1
-
Andr3w
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ty blaho to mas rech neee to sa neda isto taktovat ty mas pravdu jasan...si nejako vela zeleniny asi pojedol ked tu take hlody davas ne?skus nieco aj normalne vypotit okrem tychto tvojich trapnych ko*ot co tu vypisujes...t0m4s3 napísal:dekarbon prosim ta nebalamut ludi totalnymi vymyslami. OK? Take ze po pretaktovani 6800gt to si v ktorom vecernicku videl?
ano suhlasim ze FX seria bola na <> , ale tykalo sa to len prvych modelov tusim to boli 5600, 5800 a 5850.... pak vysli 5900 a 5700, ktore boli uz hodne lepsie od predchadzajucich - pomer cena vykon...
Karta fx 5700 mala na svoju dobu celkom slusny vykon, ale je samozrejme ze dnes sa to uz neoplati kupovat, (nove hry si zahrate, ale na minime pri 640-480, tyka sa to hlavne feara, oblivionu...
Karta fx 5700 mala na svoju dobu celkom slusny vykon, ale je samozrejme ze dnes sa to uz neoplati kupovat, (nove hry si zahrate, ale na minime pri 640-480, tyka sa to hlavne feara, oblivionu...