ked tak na tie reproduktory pozeram, velmi pekne to vyzera
ta farba bude pasovat k plavajucej, vyzera to pekne.. k pc do izby ako stvorene
mam pocit ze budu mat o jeden kus menej
co sa tyka kupi, tak o par riadkov vyssie mas moju radu
manik121: ked niesi extra narocny na hudbu ako vravis tak tie geniusi ti budu staci si myslim. Ja som ich pred tyzdnom kupil (5005) a vobec to nelutujem do mojej izby to plne postacuje. Priesiel som zo starych 5.1 Creativov a ten rozdiel dost pocut Geniusky hraju podstatne lepsie je pravda ze vela ludi na nich nadava ale za tu cenu asi nic lepsie nenajdes. Proste som rad, ze som si ich kupil susedia budu mat radost.
presne tak aj ja mam 5005 a su super....ikeď teraz su nove 6000 ale tie maju len o 50 W RMS viac a na kazdy reprak zvlast ekvalizer takze iba v tom su lepsie
Pane boze deti:
Genius, logitech, mixrosoft a ja neviem co je hov*o
Takto postavit daco vas nenapada zosik staci kliknut na www.ezk.cz lacne stavebnice a zobrat nejake TESLA ARS benicky a sub je za jedno zovtvovat na kanaly a je to nafotim ako by to malo vyzerat
Dj-XxX napísal:Pane boze deti:
Takto postavit daco vas nenapada zosik staci kliknut na www.ezk.cz lacne stavebnice a zobrat nejake TESLA ARS benicky a sub je za jedno zovtvovat na kanaly a je to nafotim ako by to malo vyzerat
zato ze je niekto nenarocny uzivatel ho nazyvas deckom? fakt lol.. dakto nema cas skladat tie stavebnice a dakto to ani neovlada a preto si radsej kupi repraky a ma zaruku a vsetko co ma k tomu byt...hotovo
Dj-XxX napísal:Pane boze deti:
Musím zareagovať, mi to nedá. V tých Geniuskách nie sú o nič horšie zosíky(TDA-čka) ako niektoré exempláre z tej tvojej ezkovskej stránky. Keď niekto chce kvalitnú stavebnicu tak je dobré isť do Aldaxu, ale ako píše užívaťeľ nadomnou pre nenáročných je Genius veľa muziky za málo peňazí.
btw hej, Ars sú dobré, ale rád by som videl ako si to ty poskladal, hlavne ten sub a výhybku odfoť teším sa...
ahojte newiem sa rozhodnut ci si kupit bud tu Genius repro SW-HF5.1 4000W alebo Genius SW-HF5.1 6000 ake su tam rozdiele ? pls o radu chcem si to dat len do malej izby a nejsom nejak narocny.
Pokial nie si narocny posluchac hudby, tak myslim, ze tie geniusy su pre tebe dobrou volbou. Nie su to reproduktory ani low-end ani high-end povedal by som taky stred, zvuk celkom slusny. Taktziez mame doma genius. Konkretne tieto : http://www.alza.sk/reproduktory-genius- ... d80918.htm - spokojnost basy fajne. A v com sa tie dva typy lisia? Vo vykone..? V spracovani...? V cene...? K tomu nech sa vyjadri niekto iny...
* Alebo pouvazuj nad kupou kvalitnych sluchadiek.