Genius 5.1 Zostava
-
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Genius 5.1 Zostava
Zdravím, rozmýšľam nad kúpou tejto zostavy 5.1. Čo myslíte? Bude mi to stačiť na domáce používanie ako je počúvanie hudby a hranie hier? Nehodlám s tým robiť koncerty, diskotéky ani nič podobné. Ak by ste vedeli o niečom lepšom v Košiciach tak prosím poradte. Nie som Mojsejová ani nič podobné a rád by som bol keby to bola suma okolo 2000Sk +/-.
Ďakujem vopred.
Ďakujem vopred.
-
PAuLi3
Darca
ja mam doma tie geniusy HF5005 a su super kvalitny zvuk basy vsetko..takze mozem len odporucit,,, a prepatova ochrana http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10787842 maju to vsade aj v tescu za par korun taka biela
-
Makovnik
Medium Professional
Genihnus hraje priemerne; samozrejme za tie lowe za aktivne bedne cakat vela nemozes. Mne sa pacili asi uplne prve najviac, ostatne novsie verzie su len lacny odvar a snazia sa ich konstrukcne odrbat co najviac a najviac usetrit. Uviedli to ako serioznu zostavu, avsak ako ide cena dole, tak aj kvalita a zvuk. Prva verzia mala blbe zadne satelity, lebo boli len 1pasmove, zvysok bol lepsi.
Je uplne jedno, ci pise, ze ma 45 alebo 75W, realne viac ako 30W neda aj ked ten zosik pukne od zlosti.
Ano, a tiez poznamka, ze dobre repra maju hrat bez ekvalizeru.Ekvalizerom sa prave doladuju nedostatky bedni, priestoru alebo vkus posluchaca.
Je uplne jedno, ci pise, ze ma 45 alebo 75W, realne viac ako 30W neda aj ked ten zosik pukne od zlosti.
Ano, a tiez poznamka, ze dobre repra maju hrat bez ekvalizeru.Ekvalizerom sa prave doladuju nedostatky bedni, priestoru alebo vkus posluchaca.
-
manik121
Light Expert
OOu hehe no tak potom co za 3000 ? nejaku 5.1 ja uz fakt nevim ja by som to potreboval na do malej izby a aj tak nemozem pocuvat moc nahlas bo susodov mam takych starsich senilnych dedov a hned pitchuju tak nevimm poradtee ako doteraz som mal 2.1 ale subik pasivny magnat 550 a ktory bol napojeny na mini vezu sencor poje**** a hrato aj teraz jak uje*ane napojene to je v tych 2svorkach na lavy a pravy reproduktor ppci zvuk resp bass len a 2hlavne orig sencory k vezi uz chrapciac bo su uz vybuchane maju svoj vek =D a teda cel som kupit zosilovac na subik a slahnut to do auta a kupit nejaku 5.1 k filmom nech pocut s kazdej strany nepotrebujem diskoteky robit a izbicka 4x4 na to to nestači?ked som neni nejaky fantasmagor do bassov? bo bassy hudbu na bassy mame v autach v izbe mi to tak netreba
Kabel na Genius
Neviete mi poradit,kde by som mohol kupit nahradny kabel?Hladam ten jeden10pin/ 3krat dvojpol,co spajaju PC s Geniom.
manik121: ked niesi extra narocny na hudbu ako vravis tak tie geniusi ti budu staci si myslim. Ja som ich pred tyzdnom kupil (5005) a vobec to nelutujem do mojej izby to plne postacuje. Priesiel som zo starych 5.1 Creativov a ten rozdiel dost pocut Geniusky hraju podstatne lepsie
je pravda ze vela ludi na nich nadava ale za tu cenu asi nic lepsie nenajdes. Proste som rad, ze som si ich kupil susedia budu mat radost. 
Pane boze deti:
Genius, logitech, mixrosoft a ja neviem co je hov*o
Takto postavit daco vas nenapada zosik staci kliknut na www.ezk.cz lacne stavebnice a zobrat nejake TESLA ARS benicky a sub je za jedno zovtvovat na kanaly a je to nafotim ako by to malo vyzerat
Takto postavit daco vas nenapada zosik staci kliknut na www.ezk.cz lacne stavebnice a zobrat nejake TESLA ARS benicky a sub je za jedno zovtvovat na kanaly a je to nafotim ako by to malo vyzerat
zato ze je niekto nenarocny uzivatel ho nazyvas deckom? fakt lol.. dakto nema cas skladat tie stavebnice a dakto to ani neovlada a preto si radsej kupi repraky a ma zaruku a vsetko co ma k tomu byt...hotovoDj-XxX napísal:Pane boze deti: