Genius 5.1 Zostava

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Genius 5.1 Zostava

Príspevok od používateľa Online »

Zdravím, rozmýšľam nad kúpou tejto zostavy 5.1. Čo myslíte? Bude mi to stačiť na domáce používanie ako je počúvanie hudby a hranie hier? Nehodlám s tým robiť koncerty, diskotéky ani nič podobné. Ak by ste vedeli o niečom lepšom v Košiciach tak prosím poradte. Nie som Mojsejová ani nič podobné a rád by som bol keby to bola suma okolo 2000Sk +/-.
Ďakujem vopred.
Puskim
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Puskim »

Podla mna uplne super co si si vybral :wink: neni o com ber :roll: :wink:
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

No a ak chcem mať priestorový zvuk tak musím mať nejaký kábel. Lebo mne ide o to. Takže dá sa to dať aj ako priestorak?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

no ja mam nieco podobne,tie home threater...kable budes mat v krabici,je to dost tazke poprepajat(aspon u tych mojich to tak bolo)...inac ak nemas prepatovu ochranu,kup si ju,lebo mne 2x tak odisli,ked bola burka,a vypli elektrinu...ale inac su fajn
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa manik121 »

prepatova ochrana??? to je co pls ja si ich cem tiez kupit a cem vedet co to je bo ne ze ked vypadne prud mi odidu pls
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

normal zasuvka ,predlzovacka s ochranou proti spickam napatia ,ktore sa ti dostanu do spotrebica, kupis hocikde v elektre
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jaj taaak hehe cize normalnemam povedat ze cem predlzovacku s ochranou voci spičkam napatia? vies aby som nevyzeral v predajny jak čurak :D a inac co hovoris na tie geniusi 5000? ja si ich cem teraz kupit len kazdy na ne pi**** :cry: tak neveim povec svoj nazor na ne
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ja mam doma tie geniusy HF5005 a su super kvalitny zvuk basy vsetko..takze mozem len odporucit,,, a prepatova ochrana http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10787842 maju to vsade aj v tescu za par korun taka biela
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

:) ou diky moc braško za radu uz som zase o nieťo mudrejsi heeh diky fakt

//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2008, 12:41 )
a ešte jedna otazocka na teba jaky je rozdiel mezdi geniusami 5000 a 5005?? :roll: diky moc za radu :oops:
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

rozdiel asi len vo vzhlade a niektore sa vyrabaju este aj tusim len so 45w subom ja mam so 75w
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Jaj taaak hehe a hovoris ze dobre hraju? bo mna nezaujimaju degeši co to nepoculi v zivote hrat geniusi a ked poculi tak zo zle nastavenym ekvalizerom na pc a zlou zvukovkou a pi...uju na ne cize povec svoj nazor jak podla teba hraju a kde maju take badatelne chyby pls
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Genihnus hraje priemerne; samozrejme za tie lowe za aktivne bedne cakat vela nemozes. Mne sa pacili asi uplne prve najviac, ostatne novsie verzie su len lacny odvar a snazia sa ich konstrukcne odrbat co najviac a najviac usetrit. Uviedli to ako serioznu zostavu, avsak ako ide cena dole, tak aj kvalita a zvuk. Prva verzia mala blbe zadne satelity, lebo boli len 1pasmove, zvysok bol lepsi.
Je uplne jedno, ci pise, ze ma 45 alebo 75W, realne viac ako 30W neda aj ked ten zosik pukne od zlosti.

Ano, a tiez poznamka, ze dobre repra maju hrat bez ekvalizeru.Ekvalizerom sa prave doladuju nedostatky bedni, priestoru alebo vkus posluchaca.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Najhorsia je strasna smerovost reproduktorov pri x+1 zostavach.5cm repracik ti nedokaze urobit dostatocne "priestranny" zvuk.

manik : dobre repra maju hrat dobre aj bez equalizeru
manik121
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

OOu hehe no tak potom co za 3000 ? nejaku 5.1 ja uz fakt nevim ja by som to potreboval na do malej izby a aj tak nemozem pocuvat moc nahlas bo susodov mam takych starsich senilnych dedov a hned pitchuju tak nevimm poradtee ako doteraz som mal 2.1 ale subik pasivny magnat 550 a ktory bol napojeny na mini vezu sencor poje**** a hrato aj teraz jak uje*ane napojene to je v tych 2svorkach na lavy a pravy reproduktor ppci zvuk resp bass len a 2hlavne orig sencory k vezi uz chrapciac bo su uz vybuchane maju svoj vek =D a teda cel som kupit zosilovac na subik a slahnut to do auta a kupit nejaku 5.1 k filmom nech pocut s kazdej strany nepotrebujem diskoteky robit a izbicka 4x4 na to to nestači?ked som neni nejaky fantasmagor do bassov? bo bassy hudbu na bassy mame v autach v izbe mi to tak netreba
carly18
Novice
Novice

Kabel na Genius

Príspevok od používateľa carly18 »

Neviete mi poradit,kde by som mohol kupit nahradny kabel?Hladam ten jeden10pin/ 3krat dvojpol,co spajaju PC s Geniom.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ked tak na tie reproduktory pozeram, velmi pekne to vyzera
ta farba bude pasovat k plavajucej, vyzera to pekne.. k pc do izby ako stvorene
mam pocit ze budu mat o jeden kus menej :D

co sa tyka kupi, tak o par riadkov vyssie mas moju radu :oops: :D
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

manik121: ked niesi extra narocny na hudbu ako vravis tak tie geniusi ti budu staci si myslim. Ja som ich pred tyzdnom kupil (5005) a vobec to nelutujem do mojej izby to plne postacuje. Priesiel som zo starych 5.1 Creativov a ten rozdiel dost pocut Geniusky hraju podstatne lepsie :) je pravda ze vela ludi na nich nadava ale za tu cenu asi nic lepsie nenajdes. Proste som rad, ze som si ich kupil susedia budu mat radost. :twisted:
Bo55
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bo55 »

presne tak aj ja mam 5005 a su super....ikeď teraz su nove 6000 ale tie maju len o 50 W RMS viac a na kazdy reprak zvlast ekvalizer takze iba v tom su lepsie
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Pane boze deti:
Genius, logitech, mixrosoft a ja neviem co je hov*o

Takto postavit daco vas nenapada zosik staci kliknut na www.ezk.cz lacne stavebnice a zobrat nejake TESLA ARS benicky a sub je za jedno zovtvovat na kanaly a je to nafotim ako by to malo vyzerat
deMarkqo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deMarkqo »

Dj-XxX napísal:Pane boze deti:
Genius, logitech, mixrosoft a ja neviem co je hov*o

Takto postavit daco vas nenapada zosik staci kliknut na www.ezk.cz lacne stavebnice a zobrat nejake TESLA ARS benicky a sub je za jedno zovtvovat na kanaly a je to nafotim ako by to malo vyzerat
zato ze je niekto nenarocny uzivatel ho nazyvas deckom? fakt lol.. dakto nema cas skladat tie stavebnice a dakto to ani neovlada a preto si radsej kupi repraky a ma zaruku a vsetko co ma k tomu byt...hotovo
Napísať odpoveď