Genova, Milano

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
makaveli
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Genova, Milano

Príspevok od používateľa makaveli »

Hello.. Student agency maju teraz akciu, ze do talianska a spat cesta busom za 200 korun do roznych miest.. Tak sme sa rozhodli s kamaratmi, ze ideme za 200ky spoznat nove mesto a boli sme kupit listky.. Chceli sme ist do Rima, ale to uz nebolo volne, tak sme zobrali do Janova, pripadne mozme vystupit v Milane, ale asi podla fotiek a tak skor ten Janov.. Milano nas nejako nezaujalo.. Mate niekto, najlepsie niekto kto tam uz bol, tipy co tam stoji za to navstivit a za kolko sa tam da asi najlacnejsie na jednu noc prespat..? Dik
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

studujem v Milane prave.

je pravda ze na pamiatky nie je Milano zaujimave, je to o obchodoch, mode a hlavne zivote, party, kulturnych akciach...

Janov je ovela krajsi, no neviem na ako dlho ides. ak na viac dni, urcite si skoc pozriet aj Milano alebo Turin (listok vlak mozno tak 15€spiatocny), ale hlavne Cinque Terra. pozri si na nete co to je ;)

ubytko - najlacnejsie hostely od 17-18€, odpúorucam Youth hostels, tam su aj ranajky
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

quasimoto napísal:...
dik, idem v nedelu, v pondelok rano prideme a v utorok poobede ideme naspat, takze to milano asi nenavstivim.. cinque terra vyzera dost pekne, docital som sa ze to je 5 primorskych dedin zapisanych v unesco, je to to co si myslel..? len ako by som sa tam dostal.. youth hostely som akurat vcera pozeral na nete, nasiel som tam dva, jeden za 16 a druhy za 22 eur na noc, to sa celkom da... len ma sere pocasie, na pondelok a utorok co tam sme hlasia showers a od stredy sunny, sunny... :(

Kód: Vybrať všetko

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/ITXX0031?from=search_10day
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hm tak to ides dost na kratko, ked idete tu dialku mohli ste ostat aspon 2-3 noci, oplati sa.

jj cinque terra je to co si nasiel

co sa tyka pocasia, od konca februara tu bolo 15-20, az tento tyzden sa to pokaazilo a je tu 8-12 a zamracene
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

no ved este rozmyslame ci vobec pojdeme a nevykasleme sa na to, ked ma byt take pocasie... :( :?
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dokedy plati ta akcia?

je to trasa BA-Genova?

V aprili v taliansku dost prsi, tak by bolo asi lepsie ist koncom aprila alebo zaciatkom maja
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

ta akcia plati, sa mi zda, ze do konca aprila si musis kupit listok a ten si mozes kupit na termin do konca maja... plati to na vycestovanie z brna a prahy a je to na ISIC alebo EURO 26
//edit:

http://www.studentagency.cz/mainpage.php?switch=102059
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak to su dost drahe hostely, ked som bol v rime tak som platil 14 euro
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

to je uplne irelevantne kolko stoji v Rime, tu za menej nenajdes. Darmo, Milano je najdrahsie mesto v Taliansku a je to drahe aj pre ludi z inych miest, ci uz Brusell, Helsinky, Vieden, Frankfurt...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak uz som spat, bolo super, pocasie krasne, teplo, proste super... ubytko sme nasli, bol to hostel za 16eur aj s ranajkami, sice to tam vyzeralo ako vo vaznici, ale to nam bolo jedno, hlavne sme sa vyspali na posteliach.. inak, janov pekne mesto, zaujimave, to akvarko tiez nemalo chybu... tu su nejake fotky co som porobil ak by si chcel niekto pozriet:

http://downloads.itzone.sk/makaveli/genova/
Napísať odpoveď