|
|
|
| Autor |
Správa |
lukasione Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 197 Bydlisko: Skalica Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 23:15 Predmet: |
|
|
hehe co vies o Kopčanoch(okonenipica)???u nas to je brazílija a odstavnik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:52 Predmet: |
|
|
| lukasione napísal: |
hehe co vies o Kopčanoch(okonenipica)???u nas to je brazílija a odstavnik  |
hmm prepac niak som ta nepochopil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2197 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:14 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
JJ, bol - Nitra - Razusova (Kalvaria), Sturova, Horka ...  |
hehe no to jooo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:27 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
| Ano samozrejme. Vsak ghetto neni len to co je v USA. Aj mi mame na Slovensku ghetta (a nemyslim len ten obchod), a mame ich dost. Lunik9, Kopčany, Devinka, a vetsina dediniek na strednom a vychodnom Slovenku... |
to si ako vazne myslel s tymi dedinkami?bol si uz niekedy v nejakej?je tam velke hovno moj mily a nie ghetto |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:46 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| to si ako vazne myslel s tymi dedinkami?bol si uz niekedy v nejakej?je tam velke hovno moj mily a nie ghetto |
No ked uvidim niaku dedinu kde je niekolko polorozbadnutich budov, vsade len bahno a vyvesene pradlo, na drevenych budkach priklincovany satelit, a pri cestach deti co predavaju boruvky, tak si naozaj myslim ze to je Ghetto Prepac ak je to inak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:47 Predmet: |
|
|
| Žiarske ghetto - akurát plno cigáňov..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:54 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
No ked uvidim niaku dedinu kde je niekolko polorozbadnutich budov, vsade len bahno a vyvesene pradlo, na drevenych budkach priklincovany satelit, a pri cestach deti co predavaju boruvky, tak si naozaj myslim ze to je Ghetto Prepac ak je to inak  |
mne nejde o to,ze by ma to urazilo alebo tak.skor ma to pobavilo.neviem.v ghette su gangstri nie?a strielaju tam po sebe a tak...aspon si myslim.v takychto lazoch skapal pes.to je podla mna rozidel |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 10 Dec 2006, 19:02 Predmet: |
|
|
| safan napísal: |
| mne nejde o to,ze by ma to urazilo alebo tak.skor ma to pobavilo.neviem.v ghette su gangstri nie?a strielaju tam po sebe a tak...aspon si myslim.v takychto lazoch skapal pes.to je podla mna rozidel |
V USA ghettach po sebe strilaju kazdy den a pod. Na Slovensku kradnu psov, slepky, a coruju v Jednote  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2406 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
ghetto nie je nahodou nejaka izolovana stvrt kde ziju vo velkej biede iba prislusnici isteho etnika,rasy,alebo vierovyznania?boli zidovske ghetta,su cernoske,kolumbijske,jamajse,turecke ghetta po celom svete.na slovensku by som ghettom nazval iba nejake ciganske sidlisko.napr lunik9(to je take zname) ptm u nas mame staru tehelnu a tarasa sefcenka a bjornstonova.presovcania to iste poznaju
lazy,alebo dediny by som urcite nenazval ghetto. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|