Gitary
-
fifaman456
Amateur
ja hram na akustickej doma...zn.JOHNSON a na koncertoch hram na ciernej el.gitare FENDER.Ak by niekto vedel vybavit koncert hard-rockovej kapele na styl metallica a rammmstein nech napise na : [email protected]
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
španielske vypalovacky zneju najlepsie na klasickej spanielke s nilonkami (na to bola vyrobena), nadsenci na nu natiahnu kovove a hraju folk (Nedved, Kryl...), do zanra ludovej a cundrackej hudby patri i strunka, ak chces hrat na koncertoch a nebavi ta hrat sa s mikrofonom, zober elektroakustiku (vcelku dobry kompromis), na cokolvek "tvrdsie" si zober elektriku a mas to. Nevyhoda elektriky - bez komba/aparatury si velmi nezahras (netvrd ze jej zvuk bez zosiku je velka slava
) a dobre kombo stoji dalsich par tisic...
elektrika so kovovimy strunami (6)
info:
info:
Kód: Vybrať všetko
http://www.madamusic.sk/sindex.php?idvyrb=10&akc=detail-
funThomasik
Light Star
da sa pekne zahrat na takej lubovke aj bez aparatury inac s tebou v podstate suhlasimStoporko napísal:španielske vypalovacky zneju najlepsie na klasickej spanielke s nilonkami (na to bola vyrobena), nadsenci na nu natiahnu kovove a hraju folk (Nedved, Kryl...), do zanra ludovej a cundrackej hudby patri i strunka, ak chces hrat na koncertoch a nebavi ta hrat sa s mikrofonom, zober elektroakustiku (vcelku dobry kompromis), na cokolvek "tvrdsie" si zober elektriku a mas to. Nevyhoda elektriky - bez komba/aparatury si velmi nezahras (netvrd ze jej zvuk bez zosiku je velka slava) a dobre kombo stoji dalsich par tisic...
elektrika a akustika su 2 uplne ine nastroje...elektroakustika je v podstate iba akustika s mikrofonom(raz som si ju aj naboostroval a bolo to sice o nicom ale pre srandu
btw telecaster rullez (len skoda preskoda ze tam neni aplikovatelna tremolo packa)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, mne páka vibráta na nej nechýba, keďže na nej zvyknem zahrať (keď ju dostanem k obsluhe) snáď jedine Funkové veci od RHChP (tie prvšie, keď to bola Funky kapela).funThomasik napísal:btw telecaster rullez (len skoda preskoda ze tam neni aplikovatelna tremolo packa)
A keď niektorí tu machrujete, muzikanti, koľkí z Vás by vedeli bez prípravy zahrať z nôt nejaku uplneneznamu skladbu?
-
Stoporko
VIP
zavyselo by na obtiaznosti skladby, ale 6.5 roka hudobnej urobi svoje...fikus-kukis napísal:No, mne páka vibráta na nej nechýba, keďže na nej zvyknem zahrať (keď ju dostanem k obsluhe) snáď jedine Funkové veci od RHChP (tie prvšie, keď to bola Funky kapela).
A keď niektorí tu machrujete, muzikanti, koľkí z Vás by vedeli bez prípravy zahrať z nôt nejaku uplneneznamu skladbu?Ja som voľačo z ňot vedel (pol roka v hudobnej robí svoje), ale akosi som sa zmieril stým, že tabulatúra je pre gitaristu praktickejšia, avšak s notovými prvkami rytmiky (viď Guitar Pro).
-
TheDrummeR
Amateur
-
canopus
Addict
vidiet ze sa tomu nerozumies,napr. hra v stoji a v sede je obrovsky problem,dalej sirka krkov a takto to mozeme rozoberat az azjuro145 napísal:vies co, takto ti to poviem: spanielka je na ucenie. ked vies hrat na spanielke, nieje pre teba problem hrat na eletrike, ked zacnes eletrikou, bude pre teba problem hrat na spanielke. hawk
no takze hram na elektrickej, s vianocami planujem dokupit nejaku lepsiu aparaturu, davam prednost elektrickej, koli jej univerzalnosti, kedze s dobrou aparaturou sa da dosiahnut velmi kvalitny cisty aj skresleny zvuk a s nejakym efektom aj simulacia akustiky aj ked to nie je to iste, no zatial akustiku nepotrebujem tak si vystacim s tymto. Na elektrickej som aj zacinal, nepresiel som si ani ludovou skolou umenia ani nicim co by suviselo s klasickou gitarou a ani mi to nechyba, hram preto lebo ma to bavi a na klasickej ma to akosi nelaka a do nicoho sa tlacit neplanujem, akordy stupnice a pod sa daju ucit aj na elektrickej cize nevidim vtom problem 
-
vandal666
Medium Star
predtym: bassgitara Jolana Galaxis, teraz: bassgitara Ibanez SR400
ibaneza: http://fotky.azet.sk/jsFotka.phtml?i9=2 ... v=1&ftid=3

ibaneza: http://fotky.azet.sk/jsFotka.phtml?i9=2 ... v=1&ftid=3

-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pekná sedmička, ale bude aj pekne drahágitarista.ueuo.com napísal:Ale raz si kupim takuto: Steve Vai Ibanezu
-
pinacolada
Guru wannabe
ja som hral asi tri tyzdne (
) na akustike a potom som prvy krat chytil do rucky elektriku.bol to squier bullet a tak sa mi zapacil ten nadherny zvuk a to ako krasne sadne strat do ruky (nie ako tucna spaniela) proste sa mi na nej zapacilo uplne vsetko.tak som si zacal hladat gitarku od ruky.zohnal som tento hard and heavy strat Jackson. ma tremolo floyd rose.je to bohova gitarka.akurat je v kusa zlom stave ale to nevaa
.som ju uspesne "odhrdzil" a kupil nove srubky a je ako nova
- Prílohy
-
- gitarka.jpg (173.77 KiB) 755 zobrazení