Gitary
-
Falcoxxx
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja som mal Ibanez GSR 205 BK peknu ciernu 5 strunovu basu. Tu som predal lebo som nemal s kym hravat. Teraz mam 4 - strunovu KEEN a KOMBO BEHRINGER ULTRABASS BX600.
Kedysi som hraval a uprednostoval som elektriku takze na spanielke sme tak hravali v parku.
Nieje nad pekne multiefekty a tie na spanielke asi nie su mozne
...
Kedysi som hraval a uprednostoval som elektriku takze na spanielke sme tak hravali v parku.
-
okonenipica
Zablokovaný
-
mastermind
VIP
Re: ..
clovece nauc sa pouzivat googleMCBuddy napísal:hmm... doma mam spanielku aj struny... kua len ich treba nahadzat na nu a naladit??? kua neviete nejaky navod ako naladit gitarku??? viem ze podla sluchu len ze ci nieje nieco na to..
http://www.google.sk/search?hs=8PY&hl=s ... 5%A5&meta=
hej mas pravdu.....nezamysle som sa az tak nejako do hlbky nad touto temou....proste ma to napadlo....zaujalo...tak som to tu dal.Martin44 napísal:Zase raz si niekto bez rozmyslu otvoril temu...
Proste s kazdou sa hra nieco lepsie....Urcite je lepsie hrat Metal a rockovu hudbu na Elektrine a naky poradny efekt do teho...
No a na akustike to je tak na trenovanie skor...
Elektroakustika na unplugged koncerty.Vybavene hotovo
sor.
sorry ale ze klasika je na trenovanie...Zase raz si niekto bez rozmyslu otvoril temu...
Proste s kazdou sa hra nieco lepsie....Urcite je lepsie hrat Metal a rockovu hudbu na Elektrine a naky poradny efekt do teho...
No a na akustike to je tak na trenovanie skor...
Elektroakustika na unplugged koncerty.Vybavene hotovo
elektricka a klasicka gitara je totalny rozdiel su to dva uplne ine nastroje...
uz len ten rozdiel ze na jednej hras brnkatkom a na klasike prstami ti zaberie par rokov (teda ak chces niekedy v zivote povedat "viem hrat na gitare") - ...z vlastnej skusenosti...
BTW na klasike drem piaty rok a sice patrim vo svojej vekovej kategorii a obore(to jest do 16r a klasicka gitara) k slovenskej spicke(no nechcem si chvalit
BTW 2 vsetci big elektricki gitaristi hraju na klasike(klasika je zaklad)
-
ROKI49
Medium Professional
len na elektriku to uz musis vediet hrat a hlavne cisto lebo na tom pocut pomaly kazde zle chytenie struny a takmagnum napísal:pred tyždnom som si kupil akustiku prave sa učim hrat najvac sa mi pači zvuk akustiky ale rozmyšlam že ked sa naučim kupim aj elektriku kamoš ma obe a na každej sa hra lepšie dačo ine