|
| Autor |
Správa |
Milky Amateur

Stav:  Založený: 06.06.2006 Príspevky: 20 Bydlisko: Neuvádzam pre anonymitu Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 22:29 Predmet: GoldMemory - testovanie RAM |
|
|
Mam tento program na CD PC REVUE, samozrejme 30 dnova trial verzia, ale neviem si dat rady s najdenim cracku na nete. Podarilo sa mi jeden stiahnut, po cracknuti mi aj ukazalo okno, ze operacia uspesne prebehla, ale po nabootovani diskety po starte compu sa vobec nic nelisilo od trial verzie, jedine s tym rozdielom, ze som sa nemohol dostat do menu a automaticky mi zacal test RAMky. Alebo po cracknuti sa to prave ma takto spravat? To neviem, s tymto programom pracujem prvy krat.
Poradte please, ak s tym vie nekto robit, hlavne mi ide o ten crack.
A skoro by som zabudol, je to verzia 6.64 |
|
| Návrat hore |
|
 |
johnny171 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.02.2006 Príspevky: 542 Bydlisko: Košice City Karma: 
|
Zaslal: 22 Sep 2006, 22:32 Predmet: |
|
|
myslim ze to je warez...?(alebo sa mylim?) skus lamky a ine warez-fora  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|