Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 23 Júl 2014, 15:56



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2189 ]  Predchádzajúca  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 110  Ďalšia

Choď na stránku
Google Android OS
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.9.2005
Príspevky: 24636
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +6
Príspevok Re: Google Android OS
a aky mas browser? Ale aby si mohol instalovat na kartu tak budes asi musiet rootnut svoj android


26 Dec 2011, 4:22
Profil  ICQ  LinkedIn  WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.12.2005
Príspevky: 161
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: Google Android OS
cisto na kartu ano ale niektore aplikacie vies presunut na kartu cez menu aplikacii - pripadne vies nastavit defaultne aby sa tam ukladali (tie ktore to podporuju). ale ale chces vsetky tak to bude treba spomenuty root...


26 Dec 2011, 4:36
Profil  ICQ  
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.7.2008
Príspevky: 2712
Bydlisko: Nitra
Karma: Level +3
Príspevok Re: Google Android OS
Root by tu mal byt...browser original co ma android.


26 Dec 2011, 11:33
Profil  ICQ  Skype  Facebook  
Admin
Admin
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.6.2004
Príspevky: 17438
Bydlisko: Martin SR, Brno CZ
Karma: Level +6
Príspevok Re: Google Android OS
Root nutne nemusi byt, pokial mas verziu Androidu 2.3.4 (alebo uz 2.3.3?)a vyssiu


26 Dec 2011, 12:24
Profil  WWW
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.4.2007
Príspevky: 656
Bydlisko: Sever SVK
Karma: Level +1
Príspevok Re: Google Android OS
caute.... skopcim si nejaku apk do mobilu z PC . v mobile nainstalujem a strasne dlho mi to instaluje a potom sa resetne/vypne mobil.... .co stym spraivt ?


28 Dec 2011, 16:36
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Twitter  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.9.2008
Príspevky: 446
Bydlisko: Levice
Karma: Level +2
Príspevok Re: Google Android OS
Robí ti to aj pri iných aplikáciách? Aký máš telefón?


28 Dec 2011, 17:59
Profil  Facebook  
Star
Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 3.4.2007
Príspevky: 656
Bydlisko: Sever SVK
Karma: Level +1
Príspevok Re: Google Android OS
iba pri niektorych.... napr ked som instaloval skate party .... samsung galaxy 3 (i5800)


29 Dec 2011, 14:18
Profil  ICQ  Skype  Pokec  Twitter  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2004
Príspevky: 8028
Bydlisko: http://90daysinjapan.com/
Karma: Level +6
Príspevok Re: Google Android OS
http://www.bgr.com/2011/12/28/quad-core ... -mwc-2012/ durr hurr, s tým 3D to asi prepískli, ale uvidíme...Vyzerá to tak, že SII si veľmi dlho neponechám :3


31 Dec 2011, 18:49
Profil  ICQ  Twitter  WWW
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.9.2005
Príspevky: 6788
Bydlisko: Blava, ne?
Karma: Level +6
Príspevok Re: Google Android OS
Všetko super, ale koment v diskusii hovorí za všetko: It also features a 2 hour battery life. :D


31 Dec 2011, 19:20
Profil  ICQ  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.12.2011
Príspevky: 4
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Google Android OS
Dobrý deň chcem sa opýtať , nailnštaloval som si do svojho Nea aplikáciu hide it pro ! skryl som nejaké obrázky a nevedel som ich nikde nájsť ani v samotnej aplikácií , tak som ju odinštaloval a doteraz ich neviem nájsť ..... neviete mi nejako s tým poradiť ?


02 Jan 2012, 13:26
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.3.2006
Príspevky: 4336
Bydlisko: NORMANDY SR-2
Karma: Level -6
Príspevok Re: Google Android OS
neskryvaj cez pytchoviny .... po druhe si otvor mobil cez pocitac a daj si zobrazit aj skryte subory a uvidis kde mas tie svoje obrazky, pozri v akom su stave, a daj ich do povodneho, ....
ked si chces P cko skryvat v mobile stiahni si quickpic pouzivaj to ako predvolenu galeriu a v programe si zvol ktore priecinky zobrazovat a ktore nie, ....
a ked ho cches skryvat uplne tak ti staci v nazve pridat bodku, v nazve priecinku, ... v PC to spravis, a v mobile ti zlozku uz nezobrazi


03 Jan 2012, 1:12
Profil  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 7216
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +4
Príspevok Re: Google Android OS
chcel by som vam dat do pozornosti tento perfektny launcher:

http://androidportal.sk/2011/12/tsf-she ... -aj-video/


05 Jan 2012, 15:04
Profil  ICQ  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.11.2006
Príspevky: 8044
Bydlisko: home - Trenčín, school/work - Brno
Karma: Level +6
Príspevok Re: Google Android OS
je pekny, ale neviem ako ty, ale ja raz ikonky ulozim a uz sa o to nestaram, nemam potrebu upratovat ide denne 3x


05 Jan 2012, 23:11
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.3.2006
Príspevky: 4336
Bydlisko: NORMANDY SR-2
Karma: Level -6
Príspevok Re: Google Android OS
kebyze to nahodou sledujes, daj mi sukrromnou spravou vediet ci to je uz vydane, kteda ked vyvoj sledujes a cakas kedy to vyjde.


05 Jan 2012, 23:12
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.12.2005
Príspevky: 161
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: Google Android OS
kebyze mam nejaku potrebu launchera co robi aj nieco ine okrem dolava doprava pohne home obrazovkou tak si dam miui :)


05 Jan 2012, 23:14
Profil  ICQ  
Hardcore addict
Hardcore addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.1.2008
Príspevky: 7216
Bydlisko: VK,TN
Karma: Level +4
Príspevok Re: Google Android OS
beardie - samozrejme, ze tie ikony nik neprehadzuje 3x denne, ale ten launcher je urcite najlepsi na trhu (resp. bude). velmi sa paci taktiez graficke rozhranie atd atd


05 Jan 2012, 23:46
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.10.2010
Príspevky: 442
Karma: Level +2
Príspevok Re: Google Android OS
Som v tomto uplny novacik, tak snad nepopletiem niektore tie vyrazy. Ak ano, vopred sa ospravedlnujem

Pred par hodinami som kupil Orange San Francisco (Zte Blade) v predajni Orange-u. Mali tam nejaky hnusny ROM.
Nasiel som si navod pre OSF a isiel podla tohto.

Prve co som urobil, zistil som ze mam Gen1 pomocou "Ask mr pigfish". Mam TFT displej co som zistil podla koncovky Build Number.
Dalej som postupoval podla tohto, PRESNE krok po kroku.
Najprv ROOT. http://www.sanfranciscoandroid.co.uk/an ... zte-blade/
Potom Clockworkmod Recovery http://www.sanfranciscoandroid.co.uk/an ... zte-blade/
Potom som si vybral ROM http://www.sanfranciscoandroid.co.uk/an ... all-a-rom/

Skusil som tieto:
Japanese Jellyfish RLS9
Swedish_Spring_RLS5
Swedish_Snow_RLS1
Orange San Francisco Debraded ROM for OLED and TFT

Vzdy som dodrzal postup, uspesne som tam dal ROM. ALE ! Nikdy mi nefungoval auto rotate screen (Nastavenie som mal vzdy skontrolovane, bolo to zaskrtnute) Skusal som aj odskrtnut, restart, zaskrtnut. Nic. Nie je to chyba v mobile, pretoze v original verzii od Orange-u to fungovalo, teda otacalo obrazovku vzdy ked som chcel pisat a pod.

1. Je chyba vo verzii clockworkmodu ?
2. Je chyba v postupe?
3. Mam skusit Gen1 to Gen2 pomocou tohto navodu? http://smartmobil.sk/forum/viewtopic.php?f=142&t=13854
3.1 Ak tam dam Gen2, mozem tam dat Cyanogenmod?
3.2 Je CM7 stabilny a ma vychytane bugy ?
4. Nasiel som ze mam stiahnut Elixir a skusit tie senzory, ale ked viem ze funguju v zakladnej verzii od orangeu, tak naco. V mobile chyba nie je. Ale otestovat to mozem. Nejaky postup prosim? nevyznam sa v tom.

5. a tu je vraj nieco co to opravi a bude vsetko fungovat, ale je prilis neskoro na to aby som to teraz skusal, takze to urobim az ked sa zobudim.
http://android.modaco.com/topic/336823- ... ge__st__20

Som novacik, snad som to napisal zrozumitelne a najde sa niekto kto mi pomoze. Dakujem za rady. Odmenim aspon K :plus:

//EDIT 7.1
Ak by niekoho zaujimalo a mal podobny problem, flashol som to na GEN2 a nahodil Elitemovil Blade r11_v2 romku. Vsetko funguje ako ma a je to super!


06 Jan 2012, 4:21
Profil  
Light Expert
Light Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.1.2012
Príspevky: 42
Karma: Level -2
Príspevok Re: Google Android OS
cavte. Takze takto .. pred dvomy tyzdnami sa mi dostal do ruk telefon s androidom.. Pred tym som mal Nokiu 5530XM zo symbianom.. V celku pohode.. ziadny problem.. az na caste zamraznie a vypinanie telefonu samo od seba.. Teraz mam LG-P690 s androidom 2.3... som s nim spokojny.. je pravda ze ma len 3MPx fotak ale da sa .... ale android ma viacej vyhod nez symbian... aplikacie bezia bez problemov... prehrava divx formaty hudba je v pohode az na ten prehravac ze sa neda nastavit ekvalizer.. ale da sa stiahnut app dodatocny eq... sice je pravda ze zatial mi asi 2x zamrzla nejaka hra a trosku mi nesce ukazovat na akej urovni mam hlasitost vyzvanania lebo pocut je ze sa pridava hlasitost ale ukazovatel sa ani nepohne.. ale srat na to.. to bude jednoznacne tym ze ked si zoberiete telefon od operatora tak si upravi povodny soft podla seba a tym padom sa secjky telefony len k*rvia.... a chcel by som sa este spytat ci nevie niekto nejaku aplikaciu na fotak do tohoto fonu... nejaku taku ako je na symbian co bola camera fx... lepsie fotky ak robi fon... ak budete vediet tak mi dajte pls vediet... budem zatial aj ja hladat
dikec :)


06 Jan 2012, 14:56
Profil  WWW
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.12.2005
Príspevky: 161
Bydlisko: Kosice
Karma: Level +1
Príspevok Re: Google Android OS
James Dark píše:
nejaku taku ako je na symbian co bola camera fx

https://market.android.com/search?q=camera+fx

kazdopadne lepsie fotky to nebude mat ako default androidova aplikacia, jedine co ich mozno doostri/zvysi kontrast/zvysi saturaciu... nejak nevidim zmysel v inej aplikacii na fotenie :)


06 Jan 2012, 16:40
Profil  ICQ  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.12.2004
Príspevky: 8028
Bydlisko: http://90daysinjapan.com/
Karma: Level +6
Príspevok Re: Google Android OS
Ja som si ten Camera FX zadovážil počas výpredaja, keď Android oslavoval miliardu stiahnutí, či koľko a po dvoch dňoch som to odinštaloval. Absolútna zbytočnosť a reklamný ťah, obmedzenou optikou na kraxni nemôže robiť lepšie fotky, tak ako to už napísal MuF, iba niečo doladí.


06 Jan 2012, 19:03
Profil  ICQ  Twitter  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 2189 ]  Predchádzajúca  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 110  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.343s | 14 Queries | GZIP : On ]