|
|
|
| Autor |
Správa |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2013 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 24 Máj 2008, 13:49 Predmet: |
|
|
| micpu napísal: |
blboviny... predpokladam ze vsetky tie bazeny a lakadla su otvorene aj pre verejnost a je to dalsi mini zdroj prijmov pre google... zamestananci tam mozu ist zadara, ovsem ak im ostane nejaky cas na zabavu
pocas obedovej pauzi su podla mna radi ak si mozu dat nieco chutne pod zub a ist sa v klude na chvilku do parku poprechadzat...podla mna ich nema vela chut si ist zaplavat, troska sa znicit a ist spat do roboty...vecer sa tesia na domov a asi nemaju velku chut zostavat v robote aj ked tam maju bazen a rano su radi ked si mozu dlhsie pospat. Zo vsetkeho tohto vratane kolobeziek budes mat radost tak 2 mesiace
a tricka a podobne blbosti zadarmo... v ktorej firme nemaju zamestnanci reklamne predmety zadarmo? |
Dell v BA ma tiez podobne centrum.
Ak si urobis svoju robotu kludne mozes nabehnut do posilky, do sauny, ak sa nemylim tak maju aj bazen. Vsetko je o motivacii. Racej budem dret 8h ako kon a potom skocim o poschodie nizsie na bazen ako keby som mal 10h robit na 75%. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6630 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 24 Máj 2008, 15:37 Predmet: |
|
|
Ja DELL, ako firmu moc nemusim - nemam nic osobne proti, skor nesympatickost nemciny alebo co, ale zavidim im to centrum. Je strasne pekne a maju to dobre vybavene.
Aj ja by som bol rad, keby tu v HP mame bazen a podobne. Ja som robim dvanastky, neviem si predstavit, ze ked je leto po dvanastke ostanem v praci a skocim si zaplavat. Popripade pocas obedovej prestavky v tom najvacsom lete.
Niektori by ste si najprv mali vobec pracovat skusit a potom sudit, ze su to sprostosti, ci lakadla take benefity, ake ma napr. Google, ci DELL vo svojich priestoroch. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|