|
|
|
| Autor |
Správa |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 17:23 Predmet: |
|
|
neviemi prosim poradit ako mozem vstupit do gildi zlodejov uz som v domobrane a tych co som mal udat som neudal a potom som mal ist do krcmy porazpravat sa z kardifom a ten poslal za naguramo ale ten somnov nechce rozpravat a ni mi nedalo novu ulohu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Professional

Stav:  Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1341 Bydlisko: to neni treba Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 18:26 Predmet: |
|
|
| Pedrosino napísal: |
neviemi prosim poradit ako mozem vstupit do gildi zlodejov uz som v domobrane a tych co som mal udat som neudal a potom som mal ist do krcmy porazpravat sa z kardifom a ten poslal za naguramo ale ten somnov nechce rozpravat a ni mi nedalo novu ulohu  |
Hmm takze uz pekne davno som to hral,ale zda sa mi ze treba .. (bajockoM) ako vyhcadzas z brany (tej bocnej) tej sa das do lava a ako vydes hore tak do prava a tam bude taka jaskyna.. No a v tej jaskyni zabi cca 2-3 banditov..A otvor truhli (alebo ich lootni nepametam si ) a tam najdes "rozparanu" rybu..A s tou rybou chod do dokov k tomu predavacovi z rybami.. Skus.. Kde ne pozri na nete ale toto urcite potrebujes k postupu k banditom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Medium Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 467
Zaslal: 11 Sep 2006, 18:34 Predmet: |
|
|
Nechcem sa opakovať, ale keď vidím tému s Gothicom, tak mäknem Je to jednoducho niečo, niečo čo sa nedá opísať... Tá hra mi dala toľko zábavy ako nijaká iná...
Jednotka bola úchvatná aj keď mala nejaké tie bugy (celkom dosť)... Dvojka dokázala niečo neuveritelné - prekonať jednotku, prešiel som 4krát! Na trojku sa teším ako malý, vyjde ináč 13. októbra... Dúfam, že to nepos*rú  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1606 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 11 Sep 2006, 18:42 Predmet: |
|
|
hodne ludom sa to paci, ze je to dobre
len mne ni  |
|
| Návrat hore |
|
 |
janicek2 Amateur

Stav:  Založený: 26.12.2005 Príspevky: 18
Zaslal: 11 Sep 2006, 22:50 Predmet: |
|
|
| Gothic 2 bolo moje prve RPG, ktore som hral a myslim, ze sa mi podarilo zacat s tym najlepsim. Vsetko tam bolo skvele. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|