Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

GOTHIC 1,2,3
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Pedrosino
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 06.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 17:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviemi prosim poradit ako mozem vstupit do gildi zlodejov uz som v domobrane a tych co som mal udat som neudal a potom som mal ist do krcmy porazpravat sa z kardifom a ten poslal za naguramo ale ten somnov nechce rozpravat a ni mi nedalo novu ulohu Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Kelko
Professional
Professional

Založený: 17.12.2004

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 18:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pedrosino napísal:
neviemi prosim poradit ako mozem vstupit do gildi zlodejov uz som v domobrane a tych co som mal udat som neudal a potom som mal ist do krcmy porazpravat sa z kardifom a ten poslal za naguramo ale ten somnov nechce rozpravat a ni mi nedalo novu ulohu Crying or Very sad

Hmm takze uz pekne davno som to hral,ale zda sa mi ze treba .. (bajockoM) ako vyhcadzas z brany (tej bocnej) tej sa das do lava a ako vydes hore tak do prava a tam bude taka jaskyna.. No a v tej jaskyni zabi cca 2-3 banditov..A otvor truhli (alebo ich lootni nepametam si ) a tam najdes "rozparanu" rybu..A s tou rybou chod do dokov k tomu predavacovi z rybami.. Skus.. Kde ne pozri na nete ale toto urcite potrebujes k postupu k banditom
Návrat hore
Robbie42
Medium Star
Medium Star

Založený: 17.12.2005

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 18:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nechcem sa opakovať, ale keď vidím tému s Gothicom, tak mäknem Smile Je to jednoducho niečo, niečo čo sa nedá opísať... Tá hra mi dala toľko zábavy ako nijaká iná...
Jednotka bola úchvatná aj keď mala nejaké tie bugy (celkom dosť)... Dvojka dokázala niečo neuveritelné - prekonať jednotku, prešiel som 4krát! Na trojku sa teším ako malý, vyjde ináč 13. októbra... Dúfam, že to nepos*rú Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Lord PROXI
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 08.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 18:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

hodne ludom sa to paci, ze je to dobre
len mne ni Crying or Very sad Rolling Eyes Crying or Very sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
janicek2
Amateur
Amateur

Založený: 26.12.2005

PríspevokZaslal: 11 Sep 2006, 22:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

Gothic 2 bolo moje prve RPG, ktore som hral a myslim, ze sa mi podarilo zacat s tym najlepsim. Vsetko tam bolo skvele.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: