GOTHIC 3!

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

kolda5 napísal:Je to normalni ze se mi hra seka na 1024x768 na medium a mam tento komp ???:
Asus P5B Deluxe,2048 MB Ram 800 MHZ,Ati 1950 Pro 256 MB,Intel Core E 6400
Máš všetky patche ? V zostave problém nebude...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

neviete niekto, prečo v tejto hre nefungujú titulky? ja idem k postave, začnem s ňou rozhovor, a ona hovorí, ale titulky nikde
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Kosh napísal:neviete niekto, prečo v tejto hre nefungujú titulky? ja idem k postave, začnem s ňou rozhovor, a ona hovorí, ale titulky nikde
Asi ich treba zapnut v nastaveniach...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

mas pravdu, neviem preco som ocakaval ze titulky budu defaultne zapnute
Lordofminor
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lordofminor »

Ahojte,

chcel by som si dať do Gohicu 3 češtinu, ale čítal som, že treba mať hru patchnutú na 1.12 čo mám, ale hra sa vraj nespustí, keď nebudem mať originál DVD v mechanike.. Skúšal niekdo, či NoCD crack pre verziu 1.12 pôjde aj s češtinou bez problémov?

Ďakujem

:?
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

Lordofminor napísal:Ahojte,

chcel by som si dať do Gohicu 3 češtinu, ale čítal som, že treba mať hru patchnutú na 1.12 čo mám, ale hra sa vraj nespustí, keď nebudem mať originál DVD v mechanike.. Skúšal niekdo, či NoCD crack pre verziu 1.12 pôjde aj s češtinou bez problémov?

Ďakujem

Nainstaluj hru, nainstaluj CZ patch, pouzi 1.12 no DVD crack od Razor1911. A uzivaj si hranie :wink: Mne to takto ide, uz som to 100x preinstalovaval a vzdy to fungovalo.
P.S. Na takto cracknutu hru mozes pouzit aj Community patch, ale potom musisn ainstalovat aj CZfix 1.3. Toto ale nie je potrebne na rozbehanie cestiny.

ENJOY!
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Lordofminor napísal:Ahojte,

Ďakujem

myslim si ze by to malo ist.. kedze 1.12 crck je EURO..
Lordofminor
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Ooopd.. A nevadí keď som dal skôr Patch s crackom skôr ako CZ patch? Asi nie že? Btw dík za info :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Lordofminor napísal:Ooopd.. A nevadí keď som dal skôr Patch s crackom skôr ako CZ patch? Asi nie že? Btw dík za info :)
v popise je pisane ze nainstalujte CZ PATCH... a potom cracknut
BTW patch ma 214mb.. a crack 4.428 MB
ale to je uz ten euro patch ako som pisal
Lordofminor
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Takže po nainštalovaní češtiny a daní NoCD patchu, mi hra v pohode nabehne, ale v Menu hry nemám žiaden text.. Ešte že sa mi podarilo nájsť kde sa hra ukončí :) Takže idem to preinštlovať a ísť presne podľa postupu.. Dúfam že to potom pôjde :?
yopo
Novice
Novice

NoDVD

Príspevok od používateľa yopo »

moze mi prosim niekto poslat ten NoDVD crack pre verziu 1.12....nikde ho nemozem najst :cry:
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: NoDVD

Príspevok od používateľa DeJF »

yopo napísal:moze mi prosim niekto poslat ten NoDVD crack pre verziu 1.12....nikde ho nemozem najst :cry:
Klikni sem a skus..určite najdeš..
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

chcem sa spytat mam pc zostavu asi takuto ....
grafika : nvidia gainward geforce 7600GT 256 mb
ram:adata ddr2 512mb ram ale budem kupovat nove ram zajtra od kingston a budem mat 4 gb ram 800mhz
procak: dual core intel pentium D 925, 3000MHz
a hra mi pri strednych detailoch seka ..tak sa chcem spytat ked budem mat tie ram ci sa to vyvazi a budem si moct trufnut aj na vacsie detaily
Luxo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Luxo »

ram je v tej hre kľúčová. Sa divím že s 512mb nechodíš na minimum. Pokial máš stroj s aspoň 1.5GB RAM tak hra ti pojde excelente ( nehladím na grafiku, neviem ako sú na tom staré 7600vky, ale chcelo by to vymeniť )
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Luxo napísal:ram je v tej hre kľúčová. Sa divím že s 512mb nechodíš na minimum. Pokial máš stroj s aspoň 1.5GB RAM tak hra ti pojde excelente ( nehladím na grafiku, neviem ako sú na tom staré 7600vky, ale chcelo by to vymeniť )
hopla ...ja som sa pomylil ..ja mam 2x 512 mb ram ...no grafika je vcelku dobra ...myslim ze tam problem neni ..a procesor je tiez dobry si myslim ....na tej grafike rozbehnem aj race driver grid na plnych da sa tak povedat ...
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

mam pocit, ze ta hra je nekonecna..v pusti mam oslobodene vsetky mesta, v myrtane asi polovicu....a mam len 8/12 kalichov..netusim kde je zvysok....to mam teraz celu krajinu precesavat a znova vsetko skumat a hladat ich? :)
ani toho hlupeho Xardasa neviem najist, asi kuknem do navodu, nech ma to trocha nakopne :P
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

marcus-16 napísal:mam pocit, ze ta hra je nekonecna..v pusti mam oslobodene vsetky mesta, v myrtane asi polovicu....a mam len 8/12 kalichov..netusim kde je zvysok....to mam teraz celu krajinu precesavat a znova vsetko skumat a hladat ich? :)
ani toho hlupeho Xardasa neviem najist, asi kuknem do navodu, nech ma to trocha nakopne :P
mam pocit ze niekde cez google som nasiel velku mapu sveta gothicu a bolo tam vyznacene vsetko, postavy,kalichy,mesta,artefakty a podobne..musis pohladat a ked to skombinujes s navodom tak to prejde aj moj brat ... :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ozaj, presli ste datadisk forsaken gods?
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

tak uz som to presiel, stacilo mi najist xardasa a uz ma to naviedlo do konca..len mi prislo divne, naco som zbieral tie kalichy , ked ich vobec nevyuzijem..asi to ma aj zopar inych koncov :P
woodland
Novice
Novice

Príspevok od používateľa woodland »

dost dlho je tato hra na trhu ale ja som sa knej dostal az teraz ... a potreboval by som poradit ako dorazat ludi ... viem ze v 2jke to islo ... dali sa zabit ked lezali na zemi ... ale tu to nejak nejde :( alebo to neviem
Napísať odpoveď