Graficke karty Nvidia 8800GT vs. ATI HD3870
Ak chcete riešiť všeobecne ATI vs. NVIDIA, tak téma je už tu:
http://www.hojko.com/nvidia-alebo-ati-t9980.html
..toto by malo byť venované iba porovnaniu 8800GT vs. 3870.. autor témy by mal opraviť názov témy.. aj hlasovanie
..toto by malo byť venované iba porovnaniu 8800GT vs. 3870.. autor témy by mal opraviť názov témy.. aj hlasovanie
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som zastancom najlepsieho pomeru CENA/VYKON/SPOTREBAmystique napísal:lol, ty mas zaprazene v hlave chlapce...
a AMD ma spotrebu vyssiu vo vsetkych testovanych aplikaciach TU
teplota sa da ovplyvnit chladicom, takze to je jedno
nemozem si pomoct, ale nove C2D od intelu akosi poraza dvojjadrove AMD vo vacsine aplikacii a to nevravim o polovicnej spotrebe
BTW: ooops sry za OT
-
vendo
Guru
ako bolo povedane aj Ati aj nVidia podporuju vsetky hryjixo napísal:ty kokos.... si v pohode ? asi ne tisicka a este k tomu ze je shitnejsia znaci ze treba brat nVidia kazda hra inac podporuje nVidia ale niektore nepodporuju ATI
tisicka ano minimalne tisicka najdi mi prosimta najlacnejsiu 8800GT ok? potom ti dam odkaz na atinu s cenou 4600Sk s dph
a to ze je shitnejsia ano je preco nie ale rozdiely su velmi male ak nebereme rozdiel medzi 80 a 120fps co je totalne nepodstatny rozdiel
a pomer cena/vykon ma 3870 jeden z najlepsich (myslim ze je pred nou iba nVidia 9600 )
-
reno23
Guru wannabe
ako neviem co tu zas riesite pi*oviny. Zakladatel temy sa pytal ze ci je vykonnejsia 3870-ka 512MB alebo 8800GT 512MB ? Odpoved na otazku je : ze vykonnejsia je 8800GT a nie navod ako prazit pizzu (ze jixo) a pod... Kludne sa tato tema moze locknut
AXO:
amd ma vyssiu spotrebu akurat v highende. V strednej a nizsej triede moze AMD cenou a vykonom kludne Intelu konkurovat
jixo:
nejdem sa radsej ani vyjadrovat (mystique sa dobre odhadol)
AXO:
amd ma vyssiu spotrebu akurat v highende. V strednej a nizsej triede moze AMD cenou a vykonom kludne Intelu konkurovat
jixo:
nejdem sa radsej ani vyjadrovat (mystique sa dobre odhadol)
A sleduješ aj akcie NVIDIE?jixo napísal:sakra ludkovia ..... pozrite si akcie aticka a uvidite ze to ide dolu vodou a phenom nepresvedcil ani vykonom ani cenou to mam z chip.cz
btw.. ATI je údajne momentálne jediná zisková a zdravá časť AMD.. a údajne sa z jej činnosti dotuje zvyšok AMD..
ok, opravil som nazov, ale hlasovanie neslo.brm napísal:Ak chcete riešiť všeobecne ATI vs. NVIDIA, tak téma je už tu:
Ked sa uz o procakoch bavime, tak AMDcka su na hry a ja hravam hry a max. tak aplikacie photoshop, mozilla a nero a pri tych mi este nefrcal na 100% (mam 4000+@4400+) a pri vacsine everest benchmarkoch mi porazal kamosa, kt. ma C2D 2.1GHz. O spotrebe nwm, nezaujima maAXO napísal:nemozem si pomoct, ale nove C2D od intelu akosi poraza dvojjadrove AMD vo vacsine aplikacii a to nevravim o polovicnej spotrebe
A pri pomere Cena/Výkon v kategórii do 2500Sk su lepsie AMD a aj sa konkretne 4xxx+ lepsie taktuju, vysledne frekvencie dosahuju az 160% pôvodu, samozrejme s dobrymi komponentmi
Ty si retard. Aj ja mam radsej AMD/ATI nez intel a nvidiu, pretoze su to velke spolocnosti, ktore zasieraju vsetko reklamami. Ale keby som mal kupit kartu, ktora je vykonnejsia nez ATI a v tej istej cenovej kategorii tak nedbam, btw preto vlastne chcem poradit.jyxo napísal:to znaci ze si retard![]()
Toto možno platilo pred 3-4 rokmi..DirectX napísal:Ked sa uz o procakoch bavime, tak AMDcka su na hry a ja hravam hry a max
http://www.hojko.com/amd-alebo-intel-t22950.html