nabuduce sa to us nestane
GUMENÝ MACKOVIA
To "w" uz ani nekomentujem21rOBO21 napísal:Lebo:
1.sme si súdeny
2.boji sa omna
3.zalezi jej namne
4.welmy sa lubime
5.welmy si rozumieme
6.mame podobne powahy
7.wery my a ja jej
8.dowerujeme si nawzajom
9.mozem sa jej zo wsetkym zwerit
9.je mudra
10.dokaze pomahat
11.a wlke plus za co som jej welmy wdacny:ze ma berie takeho aky som![]()
http://www.hojko.com/post929758.html#929758wP88 napísal: my s hojko.com len spolupracujeme Smile hmm a tie spomynane plugins matrix atd...zatial som mal len pozytivne vyjadrenia k tomu...
Nuz ked uz zeres malo ram, aspon viac slovenciny pozer, nech sa zasytis... A to stale su tam este nejake preklepy..XtremeQTXX napísal:AIMP 2 the best.................
hudba : AIMP 2 ...... dobra ovladatelnost ........ ruska viroba ........... da sa skryt do tray ............ wela pluginov ........ nela skinou (aj ked na winamp nema) ......... a zere VELMI malo RAM ....... splupraciu s klavesami na ovladanie zvuku na klavesnici ......... obsahuje editor tagou a dalsie utiliti ....... celkom dobre vizualizacie ........... daju sa nastavit akekolvek klavesove skratki ............ akurat na radio treba stahnut plugin ........ podla mna ma vsetki funkcie WInAmp + zere omnoho menej RAM + este nejake mensie vihody ..... a je to freeware
Video : VLC media player ........ zere malo RAM a prehra cokolvek .... ale ma blbi skin radsej pouzivama KMplayer : prehra uplne vsetko a tiez zerem nalo RAM
opravovat sa mi to teda nechce, je tam hrozne vela chyb... totozny pozna asi iba mäkke I.. ale i ked v temy napisal tvrdeXtremeQTXX napísal:najlepse ja temy vipnut uz v sluzbach wtdi nezeru nic .......... a podla mna (asi sa milim) vsetki temy zeru priblizne rovnako lebo vizeraju priblizne rovnako a pouzivaju dll kniznice ktore su tiez skoro rovnake(ak nie totozne)
naj tema je Win klassic (95) = vipnutie vsetkich tem
o com je? jaj zarezervovat...to este nic nedokazuje, neda sa tam objednat letenka, ani zararvovat lietadlo.
.na par veci ...
1.: aby to otravovalo
2.: aby to vyzeralo ako pre debilou
3.: aby si icq dokazalo ze jaky blbci to spravily.
.
.
.
moju mamu nevydela este...
moc by som chcel vediet nazov jednej songy
cafte vsetcy, poradte co mam robyt kde sa nudim doma... nejake dobre hri alebo typi ako zabyt nudu..