|
| Autor |
Správa |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1918 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 19 Júl 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
| XtremeQTXX napísal: |
AIMP 2 the best .................
hudba : AIMP 2 ...... dobra ovladatelnost ........ ruska viroba ........... da sa skryt do tray ............ wela pluginov ........ nela skinou (aj ked na winamp nema) ......... a zere VELMI malo RAM ....... splupraciu s klavesami na ovladanie zvuku na klavesnici ......... obsahuje editor tagou a dalsie utiliti ....... celkom dobre vizualizacie ........... daju sa nastavit akekolvek klavesove skratki ............ akurat na radio treba stahnut plugin ........ podla mna ma vsetki funkcie WInAmp + zere omnoho menej RAM + este nejake mensie vihody ..... a je to freeware
Video : VLC media player ........ zere malo RAM a prehra cokolvek .... ale ma blbi skin radsej pouzivama KMplayer : prehra uplne vsetko a tiez zerem nalo RAM  |
Nuz ked uz zeres malo ram, aspon viac slovenciny pozer, nech sa zasytis... A to stale su tam este nejake preklepy..
//SuDo - este ho nehodnot ako dementa, mozno ma zalozne eso v rukave, ktore ho od tohto prznenia jazyka slovenskeho, ospravedlni. Napriklad mi sem tam po kritike pravopisu, zvykne prist sprava typu "som dyslektik, toleruj to.." |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8513 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 1:15 Predmet: |
|
|
zrejme sa pripajam ku KoCi-mu
| XtremeQTXX napísal: |
najlepse ja temy vipnut uz v sluzbach wtdi nezeru nic .......... a podla mna (asi sa milim) vsetki temy zeru priblizne rovnako lebo vizeraju priblizne rovnako a pouzivaju dll kniznice ktore su tiez skoro rovnake(ak nie totozne)
naj tema je Win klassic (95) = vipnutie vsetkich tem |
opravovat sa mi to teda nechce, je tam hrozne vela chyb... totozny pozna asi iba mäkke I.. ale i ked v temy napisal tvrde
je to tento prispevok
myslim si, ze tento typek si zasluzi cestne uznanie dmnt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 206 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 14:40 Predmet: |
|
|
| dexter7007 napísal: |
| raz som mal fajku vodnu ale co ja viem......chutila super ako dobre aletak nic som ztoho nemal newiem..........newiem nejako ma to nechytilo |
nie zrovna hrubice ale extrémne dementné vyjadrovanie, to už radšej by som niekedy tie hrubice prežil skôr ako toto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3512 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 20 Júl 2008, 15:32 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| to este nic nedokazuje, neda sa tam objednat letenka, ani zararvovat lietadlo. |
o com je? jaj zarezervovat...
na par veci ...
1.: aby to otravovalo
2.: aby to vyzeralo ako pre debilou
3.: aby si icq dokazalo ze jaky blbci to spravily.
.
.
. |
.
s diodovími svetlami
neznasam ket dakto povie ze cocacola a kofola je rovnaky sajrajt.. LEBO NEJE boha. v kofole neje kyselina fosforecna a ani polovicakonzervacnych latok a sladidiel co v coca cole
| moju mamu nevydela este... |
| moc by som chcel vediet nazov jednej songy |
| cafte vsetcy, poradte co mam robyt kde sa nudim doma... nejake dobre hri alebo typi ako zabyt nudu.. |
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 905
Zaslal: 23 Júl 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
| tip tych sluchatiek |
| Spolužiakovy vyhodil ceruzku |
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5917 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 15:23 Predmet: |
|
|
| Pomocte mi odblokovať NOKIU 6280; netuším ako už som skúšal plno veci a nejde. Prosím pomocte! |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3512 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2008, 17:09 Predmet: |
|
|
GothaR,
| Prepetova ochrana |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Zaslal: 27 Júl 2008, 0:19 Predmet: |
|
|
| MAm icq 6.0 a niekdy mu stryha niejde spustit neukazuje my hry a niekdedy my neodosle spravu |
wtf?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5917 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 10:34 Predmet: |
|
|
juu že je okolo 30 stupňou
že idem na jedeň deň domov a že sa vrátim naspeť do blavy
že my to dnes nemysli |
V kazdej vete chyba  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 654 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
| A my sprosty negramotny tu nechceme inteligenta ktory ma svojsky "cool" styl pisania |
take menšie
//aha, tak to nič potom... sorry
//mi to prišlo aj vtipne vzhladom na obsah vety  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2022 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 27 Júl 2008, 15:51 Predmet: |
|
|
ODB to bolo naschval ... keby si si vsimol jeho hrubky ... Chcel som pisat v jeho urovni IQ
//V pohode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tereza Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 462 Bydlisko: MOUŠE :D /BA,19 r/ Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2008, 13:38 Predmet: |
|
|
...že si cheatujem so super ľudmi...
milee.. aka cheaterka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Zaslal: 30 Júl 2008, 9:42 Predmet: |
|
|
ty toreadori a mucenie bikov
|
omg  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 30 Júl 2008, 9:55 Predmet: |
|
|
| "J" napísal: |
ty toreadori a mucenie bikov
|
omg  |
Tak pri tomto som si od smiechu uprimne poplakal, ze bikov Ale co...mozno myslel bicykle a pouzil nazov z anglictiny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Core. Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.12.2007 Príspevky: 467 Bydlisko: Vých. slovensko Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2008, 13:56 Predmet: |
|
|
| skusal som to ale neni to len tym ze pustim nieco g-ckom ale celkovo ked nice polozim nazem umiestnim minu alebo hadzem obet do kontajneru stale ma to hodi do vyndovs. Takze tuto misiu nemozem prejst na Silent Assasin. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|