[quote=""J""]vzticenym
kradnem sablony iních[/quote]Je vidiet, ze si pobehal po celom nete, aby si na mne mohol najst nieco, na com by si ma mohol "ponizit". Ved to je lamerske a decke. Bohuzial.
kradnem sablony iních je podla mna spravne. Mnozne cislo...
No na tom nic neni. Ja keby som sem mal pisat vsetky tvoje chyby, tak by databaza hojko.com mala cca o 0,5 GB viac
Pulpman napísal:alebo ty co hravate pod xp, spravte screenshoty podla toho ako som sa vissie zmienil, lebo nainstaloval som dx 10 na win xp, tak chcem vidiet ci je to rozdiel
RainbowSix napísal:chalcani ja hldam pesnicu co bola v ceskej spojke co hrala na tej party aj na konci ked isli tytulky ale nie ta co ked ju pustil prestaly hrat tu prvu
t0m4s3 napísal:Takze uz mi to neda a zalozim gramaticke okienko kde budem davat vycucy vasich gramatickych chyb. autora udavat nebudem - on sa tam najde.
//edit
Vieš to gramatické okienko je v poriadku. Aj mne sa stalo nedávno nuž napísal som český bratia a viem že je to prvý pád množného čísla tak by tam malo byť "i" niekedý to uletí ako sa hovorí, ale je to s tou našou slovinou biedne, keď sa dve učiteľky cez prestávku dohadujú ako sa to má správen písať, to som bol svedkom
nadl napísal:Vieš to gramatické okienko je v poriadku. Aj mne sa stalo nedávno nuž napísal som český bratia a viem že je to prvý pád množného čísla tak by tam malo byť "i" niekedý to uletí ako sa hovorí, ale je to s tou našou slovinou biedne, keď sa dve učiteľky cez prestávku dohadujú ako sa to má správen písať, to som bol svedkom
Pokial viem, tak slovencina je jednym z najtazsich jazykov sveta nie?
calligen2 napísal:ok...no ja som nepovedal, ani netvrdim, ze SVK jazyk je najtazsi... Iba si myslim, ze je jeden z najtazsich. Co je podla mna aj pravda.
Ako môžeme mať s tým niečo spoločné, keď je list plný trápnych jazykových chýb? Pisateľ, ktorý sa podpísal ako prof. Doc. Vladimír Trnka, nevie, že my jazykovedci sa píše s tvrdým y, nie s mäkkým i (mi), že v slovenčine sa nepíše tým, ale tím, že máme byť hrdí na to (nie nato), že spisovne je fínčina, kórejčina, aramejčina (nie fínština, kórejština, aramejčtina), že gramatika je taká (nie tak) komplikovaná. Nikto z jazykovedcov by to takto nenapísal, nehovoriac o čiarkach, ktoré sú pre pisateľa španielskou dedinou. Nie je to teda jazykovedec. Ale kto to je? Nevieme to, ale o ňom vypovedá sama forma i obsah listu. Obsahovo je to úplný bluf, či ako by povedal Vajanský, blúznica, kým naši mladí by to mohli nazvať totálnou haluzou. Nie je totiž pravda, že slovenčina je najťažším jazykom na svete a že by sa na tom mali dokonca dohodnúť nejakí vedci z Paríža alebo že by to mal už osem rokov skúmať nejaký „Ústav jazykovedcov“ v Berlíne. Pravda je taká, že slovenčina patrí skôr medzi najľahšie slovanské jazyky. V lingvistickej typológii sa hodnotí ako pomerne jednoduchý a pravidelný jazyk.
axXis napísal:...Pravda je taká, že slovenčina patrí skôr medzi najľahšie slovanské jazyky. V lingvistickej typológii sa hodnotí ako pomerne jednoduchý a pravidelný jazyk.
Avsak najprv by bolo dobre zajst ku ocnemu. Pretoze tam je napisane, ze jeden z najlahsich slovanskych jazykov. Kedze slovanskych statov nie je nejako extra vela, je to mozne... Ibaze nie je vela jazykov (na celkom svete), ktore maju taku komplikovanu gramatiku, ako ten nas (sklonovanie, i/y...). Cize urcite mi date za pravdu ze patri medzi najtazsie jazyky...
Urcite si z vas uz velakrat tak ako ja povedaly co by sa stalo kebyze som to spravil/a inak
slovosled neriesim, ale hento je AU
au au au dalsi expert kazde tvoje malicke rozhodnutie ovplyvni tvoju buducnost, ci blyzku, alebo daleku, ale spet to uz nevratis, takze je zbytocne sa tym trapit...
21stano21 napísal:zdravim chcem sa opitat ci take nnieco existuje a kolko to asi stoji.....samozrejme mislim take tabletki tipu ze nasipete to kamaratke alebo priatelke do kavi a ona dostane obrovsku chut do trtkania