more bolo studene kvoli zemetraseniam v okoli ostrova.barcica napísal:...my sme boli bol tusim pred 6 ci 7 rokmi v chalkidiki teda uz neviem kde presne ale to som este bola mala a isli sme tam autobusom..2 dni v autobuse skoro mi odpadol zadok...a tento rok sme boli na rodose uz lietadlom..a cojaviem bolo fajn...dost studene more ale dalo sa...
![]()
ja som bol v grecku 3x:
1-chalkidiki, konkretne pefkohori, nic moc co sa ubytovania tyka a cistoty plaze, ale zase to bolo dost velke stredisko, takze celkom rusne, co mne vyhovuje
2-skopelos, bohuzial tento ostrov si uz greci uzavreli pre svojich a cudzich nepustaju, bolo to uplne genialne, co sa mora, plaze a mentality ostrovanov tyka
3-parga, tento rok, uplne najlepsie, lebo to bolo kludne, ale zase aj rusne, moderne a zaroven historicke, proste uplne fajnove. jedinu chybu to malo, ze to bolo kratko a ze tam boli nenormalne stupaky (mam lytka ako lance armstrong)
na grekoch sa mi paci, ze maju celu EU v pazi, ved v podstate keby nebolo ich, tak je cela europa v prdeli. tiez ta ich pohoda, to, ze vsetko ma svoj cas a nic netreba unahlit, paci sa mi ich zmysel pre dobre jedlo, vino a zeny. proste moji ludia