|
| Autor |
Správa |
Neexie Expert

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 152 Bydlisko: B.R.A.T.I.S.L.A.V.A - Pet Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 20:45 Predmet: Grécko |
|
|
ked je tu aj tema chorvatsko tak by tu mohlo byt aj grecko takze je to na vas mozete priespievat kam chodite najradsej a tak
Tak teda ja najradsej chodim do Sarti to je v Chalkidiki myslim ze nejak 160km od thesalonik takze sa sem da dostat aj lietadlom teda tak som isiel iba raz a bola to supa Grecko je taka moja srdcovka lebo som tu bol este predtym ako som nebol na sveta ale u mamicky ))) čize thx za prispevky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sajmon Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 2819 Bydlisko: Pokerland Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
pojdeme na Rhodos v auguste.Ked sa vratim,napisem dojmy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
=Erik= Zablokovaný

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 453
Zaslal: 30 Júl 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
ja som bol na Rhodose, Zakynthose a na Peloponeze a na dalsi rok sa chystame na Kretu...
A tym ktory tam idu odporucam brat vecicky proti komarom, dlhe nohavice a sveter... btw: najlepsi spej na telo proti komarom je OFF Max  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Neexie Expert

Stav:  Založený: 04.12.2005 Príspevky: 152 Bydlisko: B.R.A.T.I.S.L.A.V.A - Pet Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2006, 21:18 Predmet: |
|
|
to hej minuly rok som bol na zakynthose a za jednu noc +-40stipancov fuf to bolo ale ta slana voda pomaha. heh a najvacsia haluz bola na tom ze sme mali nejaky ten prostriedok lenze sme to akosi debilne zapojili  |
|
| Návrat hore |
|
 |
cubix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 379
Zaslal: 31 Júl 2006, 1:10 Predmet: |
|
|
| Paralia - Kateriny -> super miesto, cez leto je tam vela slovakov, lacne ovocie a alkohol, super plaze a hlavne gyros. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 31 Júl 2006, 9:22 Predmet: |
|
|
Uuuuf!! Ja som sa uz Grecka davno predavkoval. Bol som na Corfu, Nissyros, Kreta, Rodos a Kos. Uz mi fakt stacilo. Sice tam bolo vseda nadherne, Grecko, ako aj jeho ostrovy, ma urcite neuveritelu atmosferu, no aj dobreho vela skodi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Neexie Expert

|
Zaslal: 31 Júl 2006, 9:23 Predmet: |
|
|
na grecku je genialna ta vona motoriek aked ktomu jete gyros a niekde su take obrovske palacinky kde vam do toho daju cokoladu a banan uz sa tam neviem dockat .) |
|
| Návrat hore |
|
 |
barcica Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 214
Zaslal: 01 Aug 2006, 21:28 Predmet: |
|
|
...my sme boli bol tusim pred 6 ci 7 rokmi v chalkidiki teda uz neviem kde presne ale to som este bola mala a isli sme tam autobusom..2 dni v autobuse skoro mi odpadol zadok...a tento rok sme boli na rodose uz lietadlom ..a cojaviem bolo fajn...dost studene more ale dalo sa...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
1C3 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 563 Bydlisko: Pri pc:) Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2008, 10:43 Predmet: |
|
|
Ja sa chystám do grécka presne 26.8 Na olympic Beach...Do hotela Nikki...Bol tam už niekto z Vás ??Ako to tam vyzerá...Rád by som vedeľ či je tam niečo ako sa vyšantit na nejakej skale skákať do vody a ták...Budem rád za každú radu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 470 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2008, 13:11 Predmet: |
|
|
Ja idem zajtra na Kos (hotel Euro Village Achilleas), hadam bude dobre, last minute, nebolo si kde vyberat tak sme zobrali toto Grecko mame uz celkom precestovane, vyborne bolo na Peloponeze a Olympic Beach. Snad bude fajn aj teraz. Nema niekto skusenosti s tymto hotelom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
belo15 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2007 Príspevky: 240 Bydlisko: ZH - Etapa Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2008, 13:32 Predmet: |
|
|
Ja som bol Na Kose tento rok a celkom spokojnost, boli sme pozret aj na Nissyrose a fakt su tie ostrovy nadherne,a na Kose za cely pobyt som nezaregistroval ani jedneho komara  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1499 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2008, 14:09 Predmet: |
|
|
| V Grecku som bol na Olympic Beach a bolo tam perfektne. Podla mna Grecko je vyborna destinacia pre partiu mladych a uz planujem niekedy trip s kamosmi pretoze nocny zivot v Grecku sa s Chorvatskom neda ani porovnavat. V Chorvatsku su obchodiky a nejake restauracie tiez to nie je zle ale ked vyjdete von vecer v Grecku tak je vsade okolo hlucna hudba, diskoteky, bary atd za celkom rozumne ceny |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 470 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2008, 14:50 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
| V Grecku som bol na Olympic Beach a bolo tam perfektne. Podla mna Grecko je vyborna destinacia pre partiu mladych a uz planujem niekedy trip s kamosmi pretoze nocny zivot v Grecku sa s Chorvatskom neda ani porovnavat. V Chorvatsku su obchodiky a nejake restauracie tiez to nie je zle ale ked vyjdete von vecer v Grecku tak je vsade okolo hlucna hudba, diskoteky, bary atd za celkom rozumne ceny |
JJ, to som si tiez vsimol, aj ked v Chorvatsku som bol davno, v Grecku je nocny zivot naozaj bohaty, aj na spominanej Olympic Beach. Ale ked ides do nejakeho odlahleho hotela, nieje to bohvieco, aj ked tie odlahle byvaju zvacsa luxusne a pre mladych nie prilis vhodne (cena, nocny zivot,...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
1C3 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2006 Príspevky: 563 Bydlisko: Pri pc:) Karma: 
|
Zaslal: 10 Aug 2008, 15:10 Predmet: |
|
|
My ideme asi tak 1Km od nejakeho mesta a ze tam su stale nejake diskoteky.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leniv3c Light Expert

Stav:  Založený: 29.06.2008 Príspevky: 48
Zaslal: 10 Aug 2008, 21:45 Predmet: |