jjhacker napísal:Neviem, ci sa to nejako da vytiahnut zo samotnej siete T-Mobile, ale iste je ze tie cisla, ktore mate vsetci niesu z Etelu ani Orange... A pokial viem tak system SIS nie je pripojeny na verejnu branu internetu tak sa tam ani cez net dostat neda...
navrhujem vaznicu pre vsetkych, co sa tym chvalia ze to maju a nechcu poskytnut
inak aj na dc som nieco nasiel, len nikdy neboli volne sloty, staci ked si date na nejakom velkom cz hube hladat orange/eurotel/easy/prima, tak vam najde to co hladate..su to subory do access a kazde ma od 50-150MB
insert napísal:navrhujem vaznicu pre vsetkych, co sa tym chvalia ze to maju a nechcu poskytnut
inak aj na dc som nieco nasiel, len nikdy neboli volne sloty, staci ked si date na nejakom velkom cz hube hladat orange/eurotel/easy/prima, tak vam najde to co hladate..su to subory do access a kazde ma od 50-150MB
chlapec sa uvedom
ake vazenie - za to ze mas tu databazu by si mohol mat slusne opletacky s fizlami a nie to este rozsirovat
a 400 mega ti nebudem davat na rapidshare
imho vidim ze ste tu vsetci p*o*s*r*a*n*i ..... co je na tom kuwa tak zlozite ???
neviem si predstavit ako by vam niekto nieco dokazoval .... imho po nete koluju aj horsie veci ako jedna stara databaza ET/ORG cisel ....
jjj napísal:imho vidim ze ste tu vsetci p*o*s*r*a*n*i ..... co je na tom kuwa tak zlozite ???
neviem si predstavit ako by vam niekto nieco dokazoval .... imho po nete koluju aj horsie veci ako jedna stara databaza ET/ORG cisel ....