Ja som sa divil čo mi neslo prihlasit sa hlavna stranka azetu fungovala ale vobec lognut sa nešlo fasada držala ale vnutro prepojenie na dalsie servery bolo v tahu ... aspon podla pokusu prihlasenia server s overovanim identity nicku vobec nereagoval a bolo tam niečo zmenene....
som za to ze to bol hack..vsak vecinou to byva tak ze upsky su tam na to aby drzali kym nenastartuje generator....neverim ze by boli len na ups a nemali generator....
Mnooo skôr to bola tá elektrina ..po hackeroch ostávajú aj značky...vymazane dáta atď. kedže ..na azete nič nezmylo (všetko tam ostalo a nič neuniklo...to hackeri nerobia) . . .takže je to malo pravdepodobné...azet funguje cez nextru .. najskôr by museli hackari preniknúť cez ňu--a tá fungovala stále ..dokonca aj iné stránky ktoré idú cez nextru ...
Azet osobne neznášam, malé deti tam chodia a dobre im tak, škoda že to bola za príčinou elektrika a nie hack ja som myslel že nahadzujú DB azetu lebo na Icq prišla sprava že niekto hackol azet, a že nejde.. čudoval som sa
houby hack aj ja som mal vypadok elektriky. Azet: Sídli v žiline. Ja tiež a mali sme výpadky v rovnaký time. Tak prosím napíšte na support kvoli plusku a vyriasi sa to.
MarkoSVK napísal:houby hack aj ja som mal vypadok elektriky. Azet: Sídli v žiline. Ja tiež a mali sme výpadky v rovnaký time. Tak prosím napíšte na support kvoli plusku a vyriasi sa to.
tak dobre si mi zvihol naladu hned z rana , kukni datum posledneho postu