Hadky
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
-
JanJanuska
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
akurat som sa tak niak pohadal s priatelkou a to len preto ze ona mi chcela spravit cucflek na krk a ja ze nechcem na co sa namna nadurdila a ako ze pass chvilu to bolo ok ale ked to skusila aj druhy krat a ja som jej pekne povedal ze si neprosim na co sa znovu na mna nadurdila tak som to mal zase pass a odisiel som prec chcel som sa aspon rozlucit ale ona nie nadurnena kvoli takej to pi*****..ine JA ju asi nepochopim...
heh pripajam sa k teme a s radostou
...Takze ja som s mojou laskou uz rok a 3 mesiace...hadat sme sa zacali az po osmich mesiacoch a od vtedy to slo dole vodou ...uz ked sme boli spolu 10 mesiacov hadky boli skoro kazdy den a len pre uplne blbosti...proste dievca bolo podrazdene nech som spravil cokolvek....skoro sme sa rozisli
ale ustali sme to a teraz sa hadame raz za mesiac alebo dva
...ani ja nemam rad hadky ale zase uz si nenecham nic tlacit do hlavy...nieco sa mi nepaci tak to poviem...nemienim trpiet a to iste chcem aj po mojej laske ze ked sa jej nieco nepaci nech mi to povie...heh a o udobrovani maznani a podobnych veciach netreba asi pisat...ach jaj az ma pri srdiecku zohrialo 
-
divoska3333
Amateur