Fixed the game's difficulty defaulting to "Easy"
instead of "Normal" when starting a new game.
(If you've already played Episode One, you can
change the setting manually by selecting "Options"
from the game's main menu.)
The release we made was only working for people
with DX9 Cards. Everything below that would use
DX8 files or older which weren't available in the
release. This update should fix this.
Also if your game is crashing try blocking it from
the internet..
Fazotron napísal:Pani hned v prvom leveli som sa dostal s Alyx do nejakej miestnosti kde su za sklom dvaja roboti a neviem co dalej.poradte
Pojdes po take miny co tam vonku vidis. Ked tam stlacis tlacitko tak sa tie miny zosipu na teba. Treba aby si jednu zobral a utekal pretoze zacnu vybuchovat. Tu jednu co drzis dones Alyx, ona ju nejako modifikuje a potom ju hodis cez to silove pole k tym "robotom" a ono ich to zabije.
mspeedo napísal:Nj skoda ze je to take kratke, ale inac dobra hra. Keby tam este dali ten styl vystrelovania mozgov zo SiN Emergence - Episode 1, bolo by to squele..
omg..jasne ze to bolo kratke sak to neni plnohodnotny datadisk este bude 2 a 3 episoda a az potom half-life 3
poradte ako dalej neviem kam mam ist za tymi oknami je jeden dement co tam stale striela ale mal by mi ist asi otvorit dvere . inac nikde inde sa neda ist . ako sa mam dostat dalej ?
->slavo<- napísal:
poradte ako dalej neviem kam mam ist za tymi oknami je jeden dement co tam stale striela ale mal by mi ist asi otvorit dvere . inac nikde inde sa neda ist . ako sa mam dostat dalej ?
no to by som aj ja rad vedel bo som v koncoch
ale skade ich mam brať ked tie dvere sa nedaju otvoriť?
Pre tych co sa tu sekli:
treba sa potom co transportujete tych ludi vratit spat tam kde si sa stretol s Barnym (ci jak sa pise) a tam s tebou zase pojdu ludia a zase ich musis transportovat k tym dveram na obrazku hore. Tak sa to bude opakovat asi 4x a stazte sa aby vam ich zomrelo co najmenej...
uz som nato dosiel sam ale dik za rady . mi to nedalo a skusal som to stale a nakoniec som anto dosiel .
docela kratke . ale bude episoda 2 a nanu sa moc tesim . tao episoda 1 bola uplne perfektna sice kratka ale fakt dobra valve maju umna 100bodov .
len dufam ze si aj u druhej episode hra zachova hl2 engine.
->slavo<- napísal:uz som nato dosiel sam ale dik za rady . mi to nedalo a skusal som to stale a nakoniec som anto dosiel .
docela kratke . ale bude episoda 2 a nanu sa moc tesim . tao episoda 1 bola uplne perfektna sice kratka ale fakt dobra valve maju umna 100bodov .
len dufam ze si aj u druhej episode hra zachova hl2 engine.
Podla mna si engine zachova pretoze ma vyjst asi na jesen 2006 a dovtedy nemaju cas na vytvorenie noveho enginu.