->slavo<- napísal:
poradte ako dalej neviem kam mam ist za tymi oknami je jeden dement co tam stale striela ale mal by mi ist asi otvorit dvere . inac nikde inde sa neda ist . ako sa mam dostat dalej ?
no to by som aj ja rad vedel bo som v koncoch
ale skade ich mam brať ked tie dvere sa nedaju otvoriť?
Pre tych co sa tu sekli:
treba sa potom co transportujete tych ludi vratit spat tam kde si sa stretol s Barnym (ci jak sa pise) a tam s tebou zase pojdu ludia a zase ich musis transportovat k tym dveram na obrazku hore. Tak sa to bude opakovat asi 4x a stazte sa aby vam ich zomrelo co najmenej...
uz som nato dosiel sam ale dik za rady . mi to nedalo a skusal som to stale a nakoniec som anto dosiel .
docela kratke . ale bude episoda 2 a nanu sa moc tesim . tao episoda 1 bola uplne perfektna sice kratka ale fakt dobra valve maju umna 100bodov .
len dufam ze si aj u druhej episode hra zachova hl2 engine.
->slavo<- napísal:uz som nato dosiel sam ale dik za rady . mi to nedalo a skusal som to stale a nakoniec som anto dosiel .
docela kratke . ale bude episoda 2 a nanu sa moc tesim . tao episoda 1 bola uplne perfektna sice kratka ale fakt dobra valve maju umna 100bodov .
len dufam ze si aj u druhej episode hra zachova hl2 engine.
Podla mna si engine zachova pretoze ma vyjst asi na jesen 2006 a dovtedy nemaju cas na vytvorenie noveho enginu.
Po pade s autom co nas prehodil cey priepast doggy sme sa spolu so zenskou dostali do miestnosti z ktorej neviem dalej.Je tam dalsia miestnost s otvorenzmi dverami ale je tam aj priepast cez ktoru nejde preskocit k dveram...co s tym??ako sa tam dostat???dik za odpoved