Half life
len tak zo srandy som si spravil configy ze napr. po stlaceni insert sa spawnuje cloviecik so samopalom, Gregoriho puskou alebo RPG 
alebo podpalovanie NPC je tez sranda
v prvych dvoch misiach HL2 to nefunguje (point insertion a red letter day), tam ti "City 17 partizani" len tak stoja a strielaju na blizke enemy NPC. v ostatnych misiach chodia za hracom alebo ich hrac moze prikazat kam ist
poskusam este ci to fakci v EP1 a EP2
predpokladam ze klavesy od Insert az po Page down mate volne.
na nainstalovanie configov: v pripade non steamovej verzie odpakujte vsetky CFG subory z archivu do adresara HL2CFG. potom spustite HL2 s parametrom -console a do konzoly napiste "exec set_posily".
na odinstalovanie configov napiste do konzoly "exec unset_posily".
Insert - spawnuje partizana s overwatch samopalom
Home - spawnuje s Gregoriho gulovnicou
Page Up - spawnuje s RPG
Delete - podpali NPC pod kurzorom.. vacsina skape po chvili
End - de-animátor
zabije NPC pod kurzorom... je uplne jedno ci je to alyx, zombie alebo aj Gman. v epizodach to dokaze jednou ranou poslat celu helikopteru k zemi 
Page Down - samovrazda, toto sa mi zislo ked som sa zakliesnil kdesi medzi trubkami v misii route kanal a nemal som zbran ktorou by som sa odstrelil (ina moznost nebola.. len load game a to ma dalo o dost skorej)
dalej tieto bindy nefunguju v HL2 poslednej kapitole Dark Energy ked ste uvazneni v tom sarkofagu. ale mozte sa zabit (Page Down) a hned zabit Breena (ten podpalovanie prezije) alebo Mossman a potom tam budu stat jak take truby
upozornujem ze ak si zabijete spojenca (napr. Alyx) tak sa vam na 100% stane ze sa v hre zaseknete (napr. vam neotvori nejake dvere atd)
tie configy bohviejake vyuzitie nemaju, mne nikdy nerobilo velky problem zabit vojakov alebo cosi znicit, su len tak pre srandu
napr. spustite si HL2, nacitajte prvu kapitolu a len co zacne GMAN vraviet "So wake up Mr. Freeman, wake up and smell the ashes", hned stlacte delete a po chvili padne ako keby ho slak trafil 
//EDIT:
malo by to fungovat aj v EP1 a EP2. ale aj tak - ja som presiel HL2 aj epizody bez kodov a radim vam to hrat tak, lebo potom pouzivat kody neni az taka sranda ako hrat tu hru bez nich...
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 21:31 )
lol nikto nic?
alebo podpalovanie NPC je tez sranda
v prvych dvoch misiach HL2 to nefunguje (point insertion a red letter day), tam ti "City 17 partizani" len tak stoja a strielaju na blizke enemy NPC. v ostatnych misiach chodia za hracom alebo ich hrac moze prikazat kam ist
poskusam este ci to fakci v EP1 a EP2
predpokladam ze klavesy od Insert az po Page down mate volne.
na nainstalovanie configov: v pripade non steamovej verzie odpakujte vsetky CFG subory z archivu do adresara HL2CFG. potom spustite HL2 s parametrom -console a do konzoly napiste "exec set_posily".
na odinstalovanie configov napiste do konzoly "exec unset_posily".
Insert - spawnuje partizana s overwatch samopalom
Home - spawnuje s Gregoriho gulovnicou
Page Up - spawnuje s RPG
Delete - podpali NPC pod kurzorom.. vacsina skape po chvili
End - de-animátor
Page Down - samovrazda, toto sa mi zislo ked som sa zakliesnil kdesi medzi trubkami v misii route kanal a nemal som zbran ktorou by som sa odstrelil (ina moznost nebola.. len load game a to ma dalo o dost skorej)
dalej tieto bindy nefunguju v HL2 poslednej kapitole Dark Energy ked ste uvazneni v tom sarkofagu. ale mozte sa zabit (Page Down) a hned zabit Breena (ten podpalovanie prezije) alebo Mossman a potom tam budu stat jak take truby
upozornujem ze ak si zabijete spojenca (napr. Alyx) tak sa vam na 100% stane ze sa v hre zaseknete (napr. vam neotvori nejake dvere atd)
tie configy bohviejake vyuzitie nemaju, mne nikdy nerobilo velky problem zabit vojakov alebo cosi znicit, su len tak pre srandu
//EDIT:
malo by to fungovat aj v EP1 a EP2. ale aj tak - ja som presiel HL2 aj epizody bez kodov a radim vam to hrat tak, lebo potom pouzivat kody neni az taka sranda ako hrat tu hru bez nich...
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2008, 21:31 )
lol nikto nic?
- Prílohy
-
- posily.zip
- (1.18 KiB) 32 stiahnutí
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
citajme troska obsah prispevkov, ok...? 
), skratka ako si tu povodnu hru trocha viac "upravit" bez Gmodu 
tak som chcel vediet vas verdikt... alebo napr. co zaujimave by sa dalo este s tymi configmi robit alebo ich .CFG modifikovat (toho cervika podpalit som este neskusiltie configy bohviejake vyuzitie nemaju, mne nikdy nerobilo velky problem zabit vojakov alebo cosi znicit, su len tak pre srandu
-
TUCERO_SVK
Star
-
Miley Cyrus
Light Star
Half life
ja neznasam cheaterov
cela hra je o nicom napises si kod a mas nesmrtelnost o com je potom ta hra o nicom
,half-life som uz presiel je to dost stara hra takze by som mohol len tak zo zabavy skusit tie cheaty 
Akcia Half-Life za $0.98
http://store.steampowered.com/app/70/
-
Fatall
Medium Star
kupeneToy M@ch!n3 napísal:Akcia Half-Life za $0.98http://store.steampowered.com/app/70/
-
xH4wK