Diakritika ma netrápi, tú bežne nepoužívam aj jamidnight_man napísal:S toho si nic nerob, aj ja pisem bez diakrityky, nuz 21 storocie so sebou prinasa vselico
Hanbím sa
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
jedno ti to bude dovtedy kym ti jej podnapity frajer nepride natiahnut....potom sa budes pytatFlinstone napísal:Mne je jedno aj ked niekoho maaaakoze proste ked nie tak povie nie
no a akoze to tancovanie no tak mysliim ze na nejakej disco sa ani nedaa rozpraavat kedze sa nepocujete
-
Flinstone
Light Professional
ta nech mi pride natiahnut co bojim sa ho ?midnight_man napísal:jedno ti to bude dovtedy kym ti jej podnapity frajer nepride natiahnut....potom sa budes pytatnie kazda holka povie ze je zadana..a tak.... no sak mas sladaky
tam sa pocut...
-
midnight_man
Guru
-
braino.swk
Light Professional
-
midnight_man
Guru
nuz...kazdy podla svojej chutibraino.swk napísal:neviem ako vy, ale ja ziadny alkohol nepotrebujem aby som sa babe prihovoril:)... no kazdy je iny to je pravda:).... ale som zadany a s priatelkou ani na diskoteky nechodime..
-
chrobakos
Light Star
nj a pritom aspon mne sa lahsie bavi s holkami ked nejaku mam .. ked som nezadany a bavim sa s nejakou(nie kamoskou) tak citim trosicku napetie..midnight_man napísal:nuz...kazdy podla svojej chutimas frajerku, nepotrebujes balit zenske hihi, tuto autor ma troska iny problem
a k tomu alkoholu
ja nemam rad baby,ktorym by som rozpraval aj hodinu
a oni na to len ano odpovedia,,,alebo su nekomunikativne,,,
a nemam rad ani baby,ktore su strasne ukecane,,,proste ten stred,ze obcas nieco aj povie a tak
a teraz k teme: ako sa nehanbit,,no proste si pvoedz sak co,zivot je len jeden, ludia umieraju kazdy den,,a ja si nezapicham len koli tomu ze sa budem hanbit?
pripominas mi seba v 14 rokoch
a nemam rad ani baby,ktore su strasne ukecane,,,proste ten stred,ze obcas nieco aj povie a tak
a teraz k teme: ako sa nehanbit,,no proste si pvoedz sak co,zivot je len jeden, ludia umieraju kazdy den,,a ja si nezapicham len koli tomu ze sa budem hanbit?
pripominas mi seba v 14 rokoch
-
tonken
Medium Expert
no
ja som svoje komplexy riesil alkoholom a co? alkhol treba hlavne ked je nesmely ale nie zase ze sa strieska ako hovado z dediny ale pekne jeden frtan... druhy... zuvacka a ideme. No ja som tak zbalil kazdu ako ja niesom hamblivy alebo nekomunikativny ale mam svoje "komplexy" proste veci vdaka ktorym sa hambim a su uplne nepodstatne. Takze ja si myslim ze alkohol pomaha ale iba trochu a iba zo zaciatku.... prax je prax
aaaaaaaaaaa chcem ist von
aaaaaaaaaaa chcem ist von
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
Eritrea
Star
viete co je najhrosie ?? ak pekna baba povie ze on by ma nechcel lebo som skareda..a pritom ten chalan je tiez taky priemer..!!! najhorsi je pocit ze si nieco alebo niekoho nezasluzime...preco by to tak malo byt ze pekny s peknymi ??..a v druhom rade kto definuje krasu?..ale myslim si ze je to len jej vnutorny pcit..ze sama si to mysli ze by sa mu nepacila..(poznam to ) myslim ze chalani to az tak neriesia..je im spolu dobre ale akosi sa nik nevie rozhybat na nieco ine ako srandovanie a podpichovanie..coho sa vy chlapi bojite???
-
Fabo
Hardcore addict
vasEritrea napísal:coho sa vy chlapi bojite???
ale s tym ze najhorsie je ked toto, tak suhlasim... a nejde o to ci on je najkrajsi na svete, priemer, alebo najskaredsi.
Zastavam nazor, ze vseobecne meradla krasy neexistuju. Staci si trochu zanalyzovat ludi zo svojho okolia, poviem priklad, mam spoluziaka, ktory ked mi pred cca rokom ukazoval nejake fotky z pokecu (podla neho) najkrajsich dievcat s akymi si tam pisal, so mnou to ani nepohlo, obdobne naopak. Napriek tomu dnes chodi s aj podla mna asi najkrajsim dievcatom z jej triedy.
Proste sa neda povedat kto je pekny a kto nie, maximalne je mozne posudzovat individualne dvojice osob.