|
| Autor |
Správa |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2391 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 19:51 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Bombasticky?
Akoze ked pristane na tej ceste a rozryje asfalt tak ma napina. |
dobre vsak si to nepozry ked to bude a je
a nie tu pisat ake efekty atd atd.
nepaci nepozeraj.
Dovidenia |
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 259 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
no ako vidim mame tu len jedneho uzivatela ktory hodnoti film kriticky a dava to patricne najavo ale ako sa hovori 100 ludi 100 chuti
podla mna to bude supa film a toto my nikto nemoze vyvratit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 498 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
| ateista napísal: |
no ako vidim mame tu len jedneho uzivatela ktory hodnoti film kriticky a dava to patricne najavo ale ako sa hovori 100 ludi 100 chuti
podla mna to bude supa film a toto my nikto nemoze vyvratit  |
vyvratit ti to moze ale az po jeho zhliadnuti a mozno potom svoje tvrdenie vyvratis sam
ale ako som uz spomenul, ja sa nan velmo tesim... btw, dost ma pobavila hlaska na konci ze greenpeace si pamata  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ateista Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 259 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.frump Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.04.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: Považská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 25 Apr 2008, 18:43 Predmet: |
|
|
| Hmm mňa z nejakého dôvodu už takéto filmy veľmi neberú, možno preto lebo je ich už príliš veľa. Je jasné, že tento bude iný a dúfam, že aj lepší ale aj tak.Je pravda, že tie špeciálne efekty by mohli byť lepšie (tá scéna s veľrybou vyzerá strašne umelo). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 19:58 Predmet: |
|
|
Hancock uz 2.7.2008  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 727 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 15:34 Predmet: |
|
|
som nemal ani sajnu ze sa neico taketo natace a ono to bude mat uz premieru...dnes som to volako dohnal a pozrel som si trailery na CSFD a musim povedat ze sa mi to vlemi paci...dost vazne rozmyslam ze na to pojdem aj do kina ...kedze filmy o superhrdinoch sa mi pacia a film s willom si tiez rad pozriem nieje o com  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1179 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| Idem do kina v stredu, takze niekedy vecer alebo stvrtok rano by mala byt recenzia na moviemanii...podla recenzii filmovych casakov to nie je lepsie ako Iron Man, takze neocakavam od toho nejaku pecku s namakanym dejom, ale skor dobru zabavu vhodnu pre hociake publikum.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1642 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
hej, tak toto bude ina sranda, tesim sa. ked odhodil tu velrybu: I dont remember, bud greenpeace does  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 20:35 Predmet: |
|
|
vyzera to na dalsi film, kde uloha Willovi vyborne sadla (alebo to on vzdy tak vyborne zahra?) Kazdopadne si to urcite pozriem, mozno aj v kine, lebo na cam verziu nemam naladu.
//necakam nic vynimocne, ale dalsi film, pri ktorom sa da zasmiat a oddychnut |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 30 Jún 2008, 20:43 Predmet: |
|
|
nj.. Camko tohto filmu urcite ee.. nepamätam si na film kde hral Will Smith a bol to beckovy film.. teda z tych co som videl.. podobne je na tom aj Denzel Washington.. dobry herci... uz v stredu to ma byt... no.. a ako som kukal na IMDB
je stranda, ze uz 1400 ludi zahlasovalo a vysledok momentalne 6.5.. blbost.. vsak film este nie je vonku.. ani v USA.. tam ma premieru tiez 2.7
no ale na tento film sa fakt tesim.. asi ako na druhy v tomto roku.. prvy bol Harold & Kumar 2  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1179 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 21:56 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
nj.. Camko tohto filmu urcite ee.. nepamätam si na film kde hral Will Smith a bol to beckovy film.. teda z tych co som videl.. podobne je na tom aj Denzel Washington.. dobry herci... uz v stredu to ma byt... no.. a ako som kukal na IMDB
je stranda, ze uz 1400 ludi zahlasovalo a vysledok momentalne 6.5.. blbost.. vsak film este nie je vonku.. ani v USA.. tam ma premieru tiez 2.7
no ale na tento film sa fakt tesim.. asi ako na druhy v tomto roku.. prvy bol Harold & Kumar 2  |
Film uz vonku je, ale nie pre verejnost. Novinarske screeningy uz boli po celom svete, takze preto tam vidis hlasy uz teraz. Ved aj novinari (a kritici) su ludia a na IMDB mozu hlasovat taktiez. To iste bolo aj v pripade Indyho, ked to par 1000 ludi videlo v pre-screeningoch v Cannes a potom zahlasovali na IMDB a par mojich znamych uz snovalo kadejake konspiracie...
//Tak som sa nedavno vratil z kina, nebolo to nic oslnujuce, musi sa uznat, ze humor tam bol fakt dobry, teda aspon do prvej polovice filmu, potom sa to ale celkom zvrtlo a zopsulo. Efekty ok, akcie je tam sice dost, ale uz som videl aj adrenalinovejsie jazdy a co sa tyka deja, ten je plny klise, az to pekne nie je...recenziu dam hadam zajtra na moviemaniu...
http://www.moviemania.sk/1235-recenzia-hancock.html |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
|
| Návrat hore |
|
 |
lekoklatik Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2006 Príspevky: 1292 Bydlisko: home Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2008, 0:46 Predmet: |
|
|
Práve som sa vrátil z BB z kina. Celkom sa mi film páčil. Film na posedenie v kine. 8/10. Niektoré hefty boli ppči
Film bol s českým dabingom |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 06 Júl 2008, 3:39 Predmet: |
|
|
proste wau... mam velmi dobry pocit z toho filmu... naozaj skvely film...
oplatilo sa cakat tych par mesiacov.. nelutujem ani jednu sekundu ktoru som stratil pri pozerani Hancocka... Will Smith je spickovy herec, co dokazal aj teraz... jaj tie casy ked zacinal vo Fresh Prince.. a teraz si uziva asi vrchol svojej kariery... proste taky humorny akcny film.. uplne ppci
sice hodnotenie dam len na 8/10, pretoze urcite sa Hancock nevyrovna filmom ktore si fakt uz zasluzia väcsie hodnotenie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|