dobre vsak si to nepozry ked to bude a jeGangy napísal:Bombasticky?
Akoze ked pristane na tej ceste a rozryje asfalt tak ma napina.
a nie tu pisat ake efekty atd atd.
nepaci nepozeraj.
Dovidenia
vyvratit ti to moze ale az po jeho zhliadnutiateista napísal:no ako vidim mame tu len jedneho uzivatela ktory hodnoti film kriticky a dava to patricne najavo ale ako sa hovori 100 ludi 100 chuti
podla mna to bude supa film a toto my nikto nemoze vyvratit
Film uz vonku je, ale nie pre verejnost. Novinarske screeningy uz boli po celom svete, takze preto tam vidis hlasy uz teraz. Ved aj novinari (a kritici) su ludia a na IMDB mozu hlasovat taktiez. To iste bolo aj v pripade Indyho, ked to par 1000 ludi videlo v pre-screeningoch v Cannes a potom zahlasovali na IMDB a par mojich znamych uz snovalo kadejake konspiracie...Šu-Do napísal:nj.. Camko tohto filmu urcite ee.. nepamätam si na film kde hral Will Smith a bol to beckovy film.. teda z tych co som videl.. podobne je na tom aj Denzel Washington.. dobry herci... uz v stredu to ma byt... no.. a ako som kukal na IMDB
je stranda, ze uz 1400 ludi zahlasovalo a vysledok momentalne 6.5.. blbost.. vsak film este nie je vonku.. ani v USA.. tam ma premieru tiez 2.7
no ale na tento film sa fakt tesim.. asi ako na druhy v tomto roku.. prvy bol Harold & Kumar 2