Ty si skutocne dobry zazrak.
Vdaka, ze si hodil ten obrazok, rozmyslal som, ci to skopcit zo SS, ale asi by si ma obvinil z vynasania sukr. sprav. Je na nom uvedene presne to, co som pisal vyssie.
1.Na rozdiel odomna si mily moj upravujes nazor v kazdom dalsom prispevku, staci si to spatne odsledovat, cim argumentujes.
2. Ty sa snad spravas podla netikety? No nebud smiesny. Kakas si do pusy. O nicom ta nejdem poucovat, tak klidek. Sekcia kam som to plasol sa nevola "Zabava" ale "Smetiste", to z urciteho dovodu; citat vies, tak si to chod zistit. Vedel som, ze si to najdes, o to nemaj strach. Keby som chcel, aby si to nenasiel, tak to i tak spravim.
Nebud taky jesitny (spisovne "marnomyselny", "samoluby") a hlavne vztahovacny.
Budes hrat aj Starcraft 2? co na to hovoris?seth82 napísal:To, že sú to reproduktory "bez plochy" (alebo bez ozvučnice, ako som to napísal vo svojom príspevku), ako to spomenul jeden z expertov na tom vašom fóre, som spomenul, mení to niečo na fakte, že sú ploché?
Co to je plocha?? Plocha = ozvucnica? To je uplne zle ako z geometrickeho hladiska, tak aj odbornej terminologie.
Stale dokazujes, ze o tom vies velke kulove, si len taky dojmolog.
Vies ake su to ploche reproduktory? Aky je ich princip?
Nevies. Nie su to reproduktory bez ozvucnice. To co si linkol na tvojom obrazku je ozvucnica typu rovinna doska - open baffle. Reproduktor bez ozvucnice je toto:
http://www.loudspeakersplus.com/images/15W700.jpg Mas dojem, ze je to to iste???
seth82 napísal:Na základe čoho si si zasa vymyslel, že som vymletý ako slama?
Na zaklade tvojich vedomosti z akustiky, ci sa ti zda, ze sa bavime o vareni alebo kresleni? Nezaujima ma v com inom sa vyznas, lebo to ine tu nepreberame.
seth82 napísal:To, že sa celý čas snažím dokázať, že v dnešnej dobe je pokrok taký, že aj reproduktory s malou veľkosťou môžu hrať kvalitne, nezávisiac na ich veľkosti, na to si už asi samozrejme zabudol, že áno.
Nie, ty sa toto vobec nesnazis dokazat, ty si rovno povedal, ze
" Fyzika a podobné teórie sú v dnešnej dobe v niektorých prípadoch zanedbateľné," Neprekrucaj, OK? Alebo mas asi sklerozu, ked nevies, co pises. Opat to, co som spomenul dole - prekrutis temu tak, aby si z toho vysiel dobre, lenze nevyjdes, uz mas maslo na hlave.
seth82 napísal:Tie nedostatky tých reproduktorov menia niečo na podstate môjho tvrdenia, alebo si musel zasa nadhodiť niečo poučné, čo sem vôbec nepatrí? Nič nie je dokonalé.
Pekne vyhybava odpoved, tzn. nedostatky nevies, vlastne k nim nevies povedat nic (hoci ako v angl. studujuci si mohol davno ten svoj clanok precitat a vedel by si uz o tom nieco zosmolit).
seth82 napísal:... ktorý argumentuje tým, že Bose a H/K sú vlastne šmejdy, ktoré sa predávajú iba vďaka reklame a preto, lebo sú drahšie.
Zase si si nieco vymyslel? gratulujem, aspon mas fantaziu.
seth82 napísal:K tým bodom:
1. Akosi som tam tú iróniu nezbadal a môžem ti napísať iba toľko, že nie som sám.
Zial, v tomto si sam. Rovno sa spytaj toho manika, ako to myslel; sice to bude trapne, ale aspon pochopis na 3ti pokus.
seth82 napísal:4. Kľudne to rozveď, vieš o nejakom podvode? Pretože ak máš naň dôkazy, mal by si to nahlásiť orgánom činným v trestnom konaní, pretože inak sám porušuješ zákon.
Este stale sa ti sniva? aky podvod???

Ved o podvode placas nezmysly iba ty.
Ked si bol v nejakom labaku vyrobcu reprosustav, ako to tvrdis; robil v radiu, chodil na vystavy a pod., dokonca citas casopisy o audiu; tak si musel byt trvale ozraty na mol, inak si neviem vysvetlit, ako mozes placat toto, co placas.
lucas, domace kino moze byt aj kvalitne, kde uz nemas kam vyssie vyliezt
http://kecy.roumen.cz/roumingShow.php?f ... e_kino.jpg