Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

harry potter
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Slizko
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: 11 Nov 2005, 16:41    Predmet: Pohoda rozprávka Odpovedať s citátom  

Harry Potter je podla mna určite pekná a dobra rozprávka videl som zatial všetky časti a určite si nenecham žiadnu újsť!.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Tarzan
Light Expert
Light Expert

Založený: 16.06.2005

PríspevokZaslal: 14 Nov 2005, 17:45    Predmet: Dobrá story Odpovedať s citátom  

Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku.
Návrat hore
Pjotrik =)
Light Expert
Light Expert

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Nov 2005, 21:49    Predmet: Re: Dobrá story Odpovedať s citátom  

Tarzan napísal:
Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku.
hej harry je super, ja teraz citam pätku po treti raz Smile
Návrat hore
barcica
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 25.06.2006

PríspevokZaslal: 01 Júl 2006, 20:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

harry potter je dobra kniha som zvedava na 7..akoze tie zhony okolo knihy dost nechapem ale vsak ked sa to niekomu lubi preco nie?kazdy mame iny vkus....
Návrat hore
Robbie42
Medium Star
Medium Star

Založený: 17.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Júl 2006, 23:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ono to je tak... Ja som Harryho čítal, aj sa mi to celkom pozdávalo - ono ten príbeh nie je zlý, také idálne oddychové čítanie, k tomu ešte pripočítajte, že ak odrátame tie kúzla a čary je to vlastne príbeh normálních deciek, ich vzťahov a tak a myslím si, že vela ludí sa v tom nájde, vrátane mňa.
Nepáči sa mi však, že spoločnosť z toho robí veľký hurhaj aj zo strany zastancov aj zo strany odporcov... Samozrejme v tom bol od začiatku veľký komerčný potenciál, bolo by škoda nevyužiť to. Ale keď niekto dokazuje svoju tzv. dospeloť svojim radikálnym odporom k fenoménu HP, tak to je podla môjho názoru neskutočné prízemné a detinské.
Na sedmičku sa samozrejme asko "fanúšik" teším, som zvedavý na ukončenie série, jediná moja túžba je aby to pani Rowlingová sedmičkou ukončila a nevstúpila na cestu vypočítavého komercionalizmu ďalšími pokračovaniami.
Asi tak... Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: