|
|
|
| Autor |
Správa |
Slizko Light Star

Stav:  Založený: 04.08.2005 Príspevky: 297 Bydlisko: Pri počítači Karma: 
|
Zaslal: 11 Nov 2005, 16:41 Predmet: Pohoda rozprávka |
|
|
| Harry Potter je podla mna určite pekná a dobra rozprávka videl som zatial všetky časti a určite si nenecham žiadnu újsť!. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tarzan Light Expert

Stav:  Založený: 16.06.2005 Príspevky: 50 Bydlisko: Detva, jej kanalizácia a Karma: 
|
Zaslal: 14 Nov 2005, 17:45 Predmet: Dobrá story |
|
|
| Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pjotrik =) Light Expert

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 44
Zaslal: 22 Nov 2005, 21:49 Predmet: Re: Dobrá story |
|
|
| Tarzan napísal: |
| Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku. |
hej harry je super, ja teraz citam pätku po treti raz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
barcica Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 214
Zaslal: 01 Júl 2006, 20:01 Predmet: |
|
|
| harry potter je dobra kniha som zvedava na 7..akoze tie zhony okolo knihy dost nechapem ale vsak ked sa to niekomu lubi preco nie?kazdy mame iny vkus.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Medium Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 467
Zaslal: 01 Júl 2006, 23:29 Predmet: |
|
|
Ono to je tak... Ja som Harryho čítal, aj sa mi to celkom pozdávalo - ono ten príbeh nie je zlý, také idálne oddychové čítanie, k tomu ešte pripočítajte, že ak odrátame tie kúzla a čary je to vlastne príbeh normálních deciek, ich vzťahov a tak a myslím si, že vela ludí sa v tom nájde, vrátane mňa.
Nepáči sa mi však, že spoločnosť z toho robí veľký hurhaj aj zo strany zastancov aj zo strany odporcov... Samozrejme v tom bol od začiatku veľký komerčný potenciál, bolo by škoda nevyužiť to. Ale keď niekto dokazuje svoju tzv. dospeloť svojim radikálnym odporom k fenoménu HP, tak to je podla môjho názoru neskutočné prízemné a detinské.
Na sedmičku sa samozrejme asko "fanúšik" teším, som zvedavý na ukončenie série, jediná moja túžba je aby to pani Rowlingová sedmičkou ukončila a nevstúpila na cestu vypočítavého komercionalizmu ďalšími pokračovaniami.
Asi tak...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|