harry potter
Pohoda rozprávka
Harry Potter je podla mna určite pekná a dobra rozprávka videl som zatial všetky časti a určite si nenecham žiadnu újsť!.
-
Tarzan
Light Expert
Dobrá story
Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku.
-
Pjotrik =)
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dobrá story
hej harry je super, ja teraz citam pätku po treti razTarzan napísal:Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku.
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ono to je tak... Ja som Harryho čítal, aj sa mi to celkom pozdávalo - ono ten príbeh nie je zlý, také idálne oddychové čítanie, k tomu ešte pripočítajte, že ak odrátame tie kúzla a čary je to vlastne príbeh normálních deciek, ich vzťahov a tak a myslím si, že vela ludí sa v tom nájde, vrátane mňa.
Nepáči sa mi však, že spoločnosť z toho robí veľký hurhaj aj zo strany zastancov aj zo strany odporcov... Samozrejme v tom bol od začiatku veľký komerčný potenciál, bolo by škoda nevyužiť to. Ale keď niekto dokazuje svoju tzv. dospeloť svojim radikálnym odporom k fenoménu HP, tak to je podla môjho názoru neskutočné prízemné a detinské.
Na sedmičku sa samozrejme asko "fanúšik" teším, som zvedavý na ukončenie série, jediná moja túžba je aby to pani Rowlingová sedmičkou ukončila a nevstúpila na cestu vypočítavého komercionalizmu ďalšími pokračovaniami.
Asi tak...
Nepáči sa mi však, že spoločnosť z toho robí veľký hurhaj aj zo strany zastancov aj zo strany odporcov... Samozrejme v tom bol od začiatku veľký komerčný potenciál, bolo by škoda nevyužiť to. Ale keď niekto dokazuje svoju tzv. dospeloť svojim radikálnym odporom k fenoménu HP, tak to je podla môjho názoru neskutočné prízemné a detinské.
Na sedmičku sa samozrejme asko "fanúšik" teším, som zvedavý na ukončenie série, jediná moja túžba je aby to pani Rowlingová sedmičkou ukončila a nevstúpila na cestu vypočítavého komercionalizmu ďalšími pokračovaniami.
Asi tak...