Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

harry potter
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ivank
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 01.02.2005

PríspevokZaslal: 26 Júl 2005, 12:02    Predmet: harry potter Odpovedať s citátom  

mate nieco? fotky? informacie? nebodaj preklad?? alebo hocico ine???? dajte to sem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Sheep
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 26 Júl 2005, 12:13    Predmet: Re: harry potter Odpovedať s citátom  

ivank napísal:
mate nieco? fotky? informacie? nebodaj preklad?? alebo hocico ine???? dajte to sem

Harry potter trappaaZZZ Very Happy .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Sajmon
Guru
Guru

Založený: 05.06.2005

PríspevokZaslal: 26 Júl 2005, 12:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kód:
Rokfortská stredná škola čarodejnícka, alebo tiež Rokfort, je jednou z najstarších a najznámejších čarodejníckych škôl na svete. Založená bola pred viac ako tisíc rokmi a to štyrmi najväčšími čarodejníkmi a čarodejnicami vtedajších čias. Ich mená sú - Richard Chrabromil, Brigita Bifľomorová, Brunhilda Bystrohlavová a Salazar Slizolin. Na ich počesť boli podľa nich pomenované aj štyri fakulty Rokfortu – Chrabromil, Bifľomor, Bystrohlav a Slizolin, do ktorých boli zadeľovaní žiaci prvých ročníkov na vstupnom večierku a to starým čarodejníckym rozprávajúcim klobúkom.

Rokfortský hrad, v ktorom sa nachádza škola, bol vybudovaný ďaleko od zvedavých očí muklov, nakoľko jeho stavba bola počatá v dobe strachu z nezvyčajných vecí, v dobe, keď čarodejníci a čarodejnice boli prenasledované a upaľované na hraniciach.

Od počiatkov škola vyhľadávala mladých ľudí, javiacich čarodejnícke schopnosti, rozvíjala ich talent a poskytovala im tak prepotrebné vzdelanie. Nie je tomu inak ani dnes. Je celkom možné, že ak žijete na území Veľkej Británie a dovŕšili ste jedenásty rok svojho veku, že dostanete poštou pozvánku do prvého ročníka. Tým bude zároveň potvrdený buď váš čarodejnícky pôvod alebo vám a vášmu okoliu dosiaľ skryté čarodejnícke schopnosti. Ak nie ste z Veľkej Británie, nie je ešte nič stratené, podobné školy sú totiž po celom svete, nielen v Rokforte, i keď Rokfort patrí jednoznačne medzi tie najlepšie.

Okrem Rokfortu sú teda v Európe ešte ďalšie čarodejnícke školy. Dve z nich spolu s Rokfortom však tvoria európsku elitu. Sú to Durmstrang, nachádzajúci sa niekde na severe a Beauxbatons, podľa názvu zrejme francúzska škola. Obe sú i pre svet čarodejníkov utajené, nie sú dokonca zaznačené na mapách, aby nik nemohol ukradnúť ich tajomstvá

Kód:
http://www.niker.harrypotter.cz/QUIDDITCH.MP3-- Hudba z famfrpálového utkání...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
ivank
Light Star
Light Star

Založený: 01.02.2005

PríspevokZaslal: 26 Júl 2005, 16:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

celkom dobra stranka
Kód:
www.harrypotter.net
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Retrieval
Amateur
Amateur

Založený: 23.06.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2005, 3:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kód:
www.skola.harrypotter.cz

Very Happy Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
barlow
Light Expert
Light Expert

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2005, 7:09    Predmet: Re: harry potter Odpovedať s citátom  

drakeman napísal:
Sheep napísal:
ivank napísal:

suhlasim

Preco by to bol trapas ked sa to niekomu paci tak to je jeho vec NIE?
Návrat hore
chaos
Novice
Novice

Založený: 03.01.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2005, 7:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Cesky preklad je na

lq001.euweb.cz
Návrat hore
barlow
Light Expert
Light Expert

Založený: 28.05.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2005, 7:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

chaos napísal:
Cesky preklad je na

lq001.euweb.cz

Slovensky nemas?
Návrat hore
xivo
Star
Star

Založený: 27.06.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2005, 9:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja to taktiež nečítam
Good question "Je tu niekto kto neprečítal ani jednu knihu ?" Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Mek
King
King

Založený: 24.03.2005

PríspevokZaslal: 27 Júl 2005, 14:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

xivo: JA (uz z principu nemam rad to, co obdivuje vacsina ludi) Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky Yahoo Messenger MSN Messenger
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2005, 1:47    Predmet: Re: harry potter Odpovedať s citátom  

barlow napísal:
drakeman napísal:
Sheep napísal:
ivank napísal:

suhlasim

Preco by to bol trapas ked sa to niekomu paci tak to je jeho vec NIE?

Vies ono je to dost velka blbost.Ten pribeh je zajimavy ale nikdy som ho nepochopil.Ked uz som pri knihach tak citam nieco ine nie tieto futurisicke rozpravky.Problem je v tom ze vseci za tym saleju bol nato film,hra,reklama kadeco akoze poviem tak ze je to nieco ako pokemoni alebo pogy len kazdy si mysli ze je to dobre pretoze to je niekolkodielna hruba kniha.Akoze naozaj to je len trik ako vytiahnut od ludi love. Wink Tot moj nazor.Bol by som rad ze precitas a dost a nie dookola sa stym obstastnovat ake kuzla vie harry potter tak to je uz dost silna kava. Wink
Návrat hore
majosisk
Light Star
Light Star

Založený: 20.03.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2005, 3:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

tu mate moju sajtu je tam aj cz verzia
Kód:
http://www.harrypotterilegal.borec.net
Návrat hore
MS FRANKY
King
King

Založený: 05.01.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2005, 5:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Toto je pre všetkých odporcov HP. Skúste sa vy vypracovať na také miesto z nezávidenia hodnej situácie! Autorka totiž pred vydaním prvého dielu žila z podpory. Svoje posledné libry zainvestovala do teplého čaju aby sa vkaviarni mohla aspoň ohriať! To je žena ktorá je podľa mňa prinajmešom úspešná! Ale teraz k knihe. Akokoľvek som sa aj ja snažil zaprieť prečítal som si jednotku ktorá ma dostala! Fakt prvý krát som prečítal 200 strán bez toho aby som sa musel nútiť alebo hľadať si čas na knihu. Jednoducho som ju prečítal za 1 h. Podľa mňa majú jej knihy v sebe niečo jedinečné. Niečo čo spojuje realitu a svet vymysleních rozprávok. No ale späť k knihe. Jednotku som čítal asi ked som mal 11. Pamätám si na to ako keby to bolo dnes. Po zhltnutej jednotke som začal čítať dvojku. Dvojku som mimochodom čítal v škole kde ma za to poriadne vysmiali a dávali my blbé prezývky spojené s tou knihou. Akurát že prešiel rok - dva a čo nevidím? Môj spolužiak si číta pod lavicou HP. Sranda bola však v tom že to bol práve ten ktorý sa my vysmieval. TAkže myslím že tento môjkrátky príbeh svedčí o tom že HP sa oplatí prečítať!
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Cassy
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 29.04.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2005, 7:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

xivo napísal:
Ja to taktiež nečítam
Good question "Je tu niekto kto neprečítal ani jednu knihu ?" Smile

Áno ja, pretože je to pre mňa totálne nezaujímavé. Videla som zatiaľ všetky tri filmy, z čoho posledný bol naozaj slabý a keby som si mala predstaviť, že by som to mala čítať... Confused Pozerám jeden seriál, ktorý sa až priveľmi podobá na Harryho Pottera, lenže je niekoľko násobne lepší a hlavne to neupadá do stereotypu. To je môj názor.
Návrat hore
brainwirm
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.02.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2005, 9:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

hary potter ako kniha je celkom v poho . ale ta mania okolo toho sak to mi leze totalne na nervy.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: