Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

HDD sa vypne a zapne
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 20:31    Predmet: HDD sa vypne a zapne Odpovedať s citátom  

takze...najprv sa odpalila doska a zdroj...vymenili...potom bola nanic doka.....vymehnili....to boli dva tyzdne.....a teraz ma pc trapi zase...

za jazdy pc robi somariny disk.....vypne sa a zapne........v priebehu par sekund......vypne a hned zapne....system na 5 sekund zamrzne...nie uplne.....a potom ide dalej....kde moze byt problem???...je to chyba disku alebo slaby zdroj?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pato83
Guru
Guru

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 20:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobre by bolo napisat aky maš zdroj, ked sa pýtaš či nie je slaby.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 21:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

to by som aj ja rad vedel.......co mi tam vlozily...ale chysta sa v pondelok narobit riadny bordel.....a budem dalsi tyzden bez pc.....

.......je nejaky zakon aleob nieco.....ze ked sa dana vec niekolko krat pokazi mam narok na vratenie penazi??...musi sa pokazit to iste viacje krat??.......
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
ONdr3j
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 13.05.2005

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

to bude na chybe zdroj, to aj mne robilo ked bol "slaby zdroj" (bol sitny, bol to Eurocase 450 W Very Happy ), a tak som ho hned reklamoval (mal asi 2-3 dni) a hned mi vratili prachy (kupovany bol cez net, takze tam bola tyzdenna zaruka vratenia penazi) alebo je to pokazeny disk (co velmi nepredpokladam)
Návrat hore
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 21:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

ONdr3j napísal:
to bude na chybe zdroj, to aj mne robilo ked bol "slaby zdroj" (bol sitny, bol to Eurocase 450 W Very Happy ), a tak som ho hned reklamoval (mal asi 2-3 dni) a hned mi vratili prachy (kupovany bol cez net, takze tam bola tyzdenna zaruka vratenia penazi) alebo je to pokazeny disk (co velmi nepredpokladam)

ten disk siel uz rok a pol az do dnes...zeby blba nahoda?

.....ono zda sa mi to divne ze zdroj....pretoze ma to vyvod na pci-e ..neni zapojene..mam AGP 8 VGA.......potom e tam daky 2 pinvy vyvod...divny..nezapojeny..potom molex a sata konektor nezapojene..dva molexy - disk a dvd rw ......a na jednom z molexov je ventilator 80mm

ked to ma tolko vyvodov zeby to nezvladalo....to sa mi zda divne...a hdd sa mohol poskodit pri preprave este ma napadli...ci uz umna aleob unich..ale to zvalim nanich Very Happy
Návrat hore
H@wk
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.05.2006

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 22:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shrekzv napísal:
..ale to zvalim nanich Very Happy
Moj clovek... Very Happy

Inak pravdepodobne to bude chyba HDD Wink
Návrat hore
ONdr3j
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 22:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shrekzv napísal:
ono zda sa mi to divne ze zdroj....pretoze ma to vyvod na pci-e ..neni zapojene..mam AGP 8 VGA.......potom e tam daky 2 pinvy vyvod...divny..nezapojeny..potom molex a sata konektor nezapojene..dva molexy - disk a dvd rw ......a na jednom z molexov je ventilator 80mm

ked to ma tolko vyvodov zeby to nezvladalo....to sa mi zda divne...a hdd sa mohol poskodit pri preprave este ma napadli...ci uz umna aleob unich..ale to zvalim nanich Very Happy

kedze disk siel dost dlho tak ten by som vylucil (ale moze sa stat vsetko)
ale ten zdroj aj tak (aspon ja) vynim, moj byvaly zdroj nezvladal napajat HDD cez SATA napajanie, ked som ho zapojil na molex tak uz len zopar krat sa vypol a zapol, takze to bol velmi nekvalitny zdroj (fakt velmi, by som ho rad zmeral aky mal vystup na napajacich konektoroch, ale nemam merac Very Happy )
co mas za zdroj??? skus iny zdroj, iny disk a uvidis kde je chyba (pozicaj si od kamarata)
Návrat hore
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

ono problem je ten ze pc je v zaruke a vzadu su nalepky zarucne....a kamarat od ktoreho by som si aj pozical ma ties dokaslany pc... Crying or Very sad
cize akakolvek manipulacia sa nekona........typ zdroja asi nezistim
Návrat hore
pato83
Guru
Guru

Založený: 21.11.2005

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 22:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

V papieroch od kompu maš čo za bednu, názov? lebo na 100% je to case+zdroj, tak sa pozri a napiš sem.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 0:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

pato83 napísal:
V papieroch od kompu maš čo za bednu, názov? lebo na 100% je to case+zdroj, tak sa pozri a napiš sem.

..precitaj prvy prispevok......menila sa doska aj zdroj..neni tam original zdroj.....je daky druhy
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 1:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

môžu byť poškodené napájacie kontakty HDD. vplyvom aj malých vibrácii sa preruší prívod napätia a systém na krátku dobu zamrzne. este vyskusaj pripojiť HDD na inu napajaciu koncovku.
Návrat hore
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 8:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shrekzv napísal:
ono problem je ten ze pc je v zaruke a vzadu su nalepky zarucne....a kamarat od ktoreho by som si aj pozical ma ties dokaslany pc... Crying or Very sad
cize akakolvek manipulacia sa nekona........typ zdroja asi nezistim

krija napísal:
môžu byť poškodené napájacie kontakty HDD. vplyvom aj malých vibrácii sa preruší prívod napätia a systém na krátku dobu zamrzne. este vyskusaj pripojiť HDD na inu napajaciu koncovku.

SU TAM NALEPKY ZRUCNE.....A JA ICH NEMIENIM ROZTRHAT.....a vcera som lezal na posteli...cca 2,5m od pc...a urobilo to 3x po sebe Crying or Very sad ...cize neviemake vybracie by tam boli........ale vyskusam zapojit iny molex..pripadne sata napajanie ak sa podari
Návrat hore
Shrekzv
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 9:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

ok skusil som na SATA konektor napojit disk a nie na molex ale robi to stale Crying or Very sad
Návrat hore
ONdr3j
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 12:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak chod to dat do servisu (kde mas reklamaciu) ked to nevies otvorit, nic ine ti neostava a nech oni zistia kde je chyba, ale podla mna je to v zdroji
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 19 Nov 2006, 12:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Shrekzv napísal:
...cize neviemake vybracie by tam boli...
vibrácie ktore sposobuju rotujuce platne hdd.

btw. ked sa ti vrati zo servisu, daj vediet kde bola chyba. ja tipujem ten HDD.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: