|
| Autor |
Správa |
Shrekzv Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 433
Zaslal: 18 Nov 2006, 20:31 Predmet: HDD sa vypne a zapne |
|
|
takze...najprv sa odpalila doska a zdroj...vymenili...potom bola nanic doka.....vymehnili....to boli dva tyzdne.....a teraz ma pc trapi zase...
za jazdy pc robi somariny disk.....vypne sa a zapne........v priebehu par sekund......vypne a hned zapne....system na 5 sekund zamrzne...nie uplne.....a potom ide dalej....kde moze byt problem???...je to chyba disku alebo slaby zdroj? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2881
Zaslal: 18 Nov 2006, 20:43 Predmet: |
|
|
| Dobre by bolo napisat aky maš zdroj, ked sa pýtaš či nie je slaby. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shrekzv Medium Star

Zaslal: 18 Nov 2006, 21:05 Predmet: |
|
|
to by som aj ja rad vedel.......co mi tam vlozily...ale chysta sa v pondelok narobit riadny bordel.....a budem dalsi tyzden bez pc.....
.......je nejaky zakon aleob nieco.....ze ked sa dana vec niekolko krat pokazi mam narok na vratenie penazi??...musi sa pokazit to iste viacje krat??....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ONdr3j Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2005 Príspevky: 1185 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 21:10 Predmet: |
|
|
to bude na chybe zdroj, to aj mne robilo ked bol "slaby zdroj" (bol sitny, bol to Eurocase 450 W ), a tak som ho hned reklamoval (mal asi 2-3 dni) a hned mi vratili prachy (kupovany bol cez net, takze tam bola tyzdenna zaruka vratenia penazi) alebo je to pokazeny disk (co velmi nepredpokladam) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shrekzv Medium Star

Zaslal: 18 Nov 2006, 21:19 Predmet: |
|
|
| ONdr3j napísal: |
to bude na chybe zdroj, to aj mne robilo ked bol "slaby zdroj" (bol sitny, bol to Eurocase 450 W ), a tak som ho hned reklamoval (mal asi 2-3 dni) a hned mi vratili prachy (kupovany bol cez net, takze tam bola tyzdenna zaruka vratenia penazi) alebo je to pokazeny disk (co velmi nepredpokladam) |
ten disk siel uz rok a pol az do dnes...zeby blba nahoda?
.....ono zda sa mi to divne ze zdroj....pretoze ma to vyvod na pci-e ..neni zapojene..mam AGP 8 VGA.......potom e tam daky 2 pinvy vyvod...divny..nezapojeny..potom molex a sata konektor nezapojene..dva molexy - disk a dvd rw ......a na jednom z molexov je ventilator 80mm
ked to ma tolko vyvodov zeby to nezvladalo....to sa mi zda divne...a hdd sa mohol poskodit pri preprave este ma napadli...ci uz umna aleob unich..ale to zvalim nanich  |
|
| Návrat hore |
|
 |
H@wk Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 351
Zaslal: 18 Nov 2006, 22:01 Predmet: |
|
|
| Shrekzv napísal: |
..ale to zvalim nanich  |
Moj clovek...
Inak pravdepodobne to bude chyba HDD  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Nov 2006, 22:06 Predmet: |
|
|
ono zda sa mi to divne ze zdroj....pretoze ma to vyvod na pci-e ..neni zapojene..mam AGP 8 VGA.......potom e tam daky 2 pinvy vyvod...divny..nezapojeny..potom molex a sata konektor nezapojene..dva molexy - disk a dvd rw ......a na jednom z molexov je ventilator 80mm
ked to ma tolko vyvodov zeby to nezvladalo....to sa mi zda divne...a hdd sa mohol poskodit pri preprave este ma napadli...ci uz umna aleob unich..ale to zvalim nanich  |
kedze disk siel dost dlho tak ten by som vylucil (ale moze sa stat vsetko)
ale ten zdroj aj tak (aspon ja) vynim, moj byvaly zdroj nezvladal napajat HDD cez SATA napajanie, ked som ho zapojil na molex tak uz len zopar krat sa vypol a zapol, takze to bol velmi nekvalitny zdroj (fakt velmi, by som ho rad zmeral aky mal vystup na napajacich konektoroch, ale nemam merac )
co mas za zdroj??? skus iny zdroj, iny disk a uvidis kde je chyba (pozicaj si od kamarata) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shrekzv Medium Star

Zaslal: 18 Nov 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
ono problem je ten ze pc je v zaruke a vzadu su nalepky zarucne....a kamarat od ktoreho by som si aj pozical ma ties dokaslany pc...
cize akakolvek manipulacia sa nekona........typ zdroja asi nezistim |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2881
Zaslal: 18 Nov 2006, 22:57 Predmet: |
|
|
| V papieroch od kompu maš čo za bednu, názov? lebo na 100% je to case+zdroj, tak sa pozri a napiš sem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shrekzv Medium Star

Zaslal: 19 Nov 2006, 0:33 Predmet: |
|
|
| pato83 napísal: |
| V papieroch od kompu maš čo za bednu, názov? lebo na 100% je to case+zdroj, tak sa pozri a napiš sem. |
..precitaj prvy prispevok......menila sa doska aj zdroj..neni tam original zdroj.....je daky druhy |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3963 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 1:19 Predmet: |
|
|
| môžu byť poškodené napájacie kontakty HDD. vplyvom aj malých vibrácii sa preruší prívod napätia a systém na krátku dobu zamrzne. este vyskusaj pripojiť HDD na inu napajaciu koncovku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shrekzv Medium Star

Zaslal: 19 Nov 2006, 8:25 Predmet: |
|
|
ono problem je ten ze pc je v zaruke a vzadu su nalepky zarucne....a kamarat od ktoreho by som si aj pozical ma ties dokaslany pc...
cize akakolvek manipulacia sa nekona........typ zdroja asi nezistim |
| krija napísal: |
| môžu byť poškodené napájacie kontakty HDD. vplyvom aj malých vibrácii sa preruší prívod napätia a systém na krátku dobu zamrzne. este vyskusaj pripojiť HDD na inu napajaciu koncovku. |
SU TAM NALEPKY ZRUCNE.....A JA ICH NEMIENIM ROZTRHAT.....a vcera som lezal na posteli...cca 2,5m od pc...a urobilo to 3x po sebe ...cize neviemake vybracie by tam boli........ale vyskusam zapojit iny molex..pripadne sata napajanie ak sa podari |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shrekzv Medium Star

Zaslal: 19 Nov 2006, 9:42 Predmet: |
|
|
ok skusil som na SATA konektor napojit disk a nie na molex ale robi to stale  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 19 Nov 2006, 12:01 Predmet: |
|
|
| tak chod to dat do servisu (kde mas reklamaciu) ked to nevies otvorit, nic ine ti neostava a nech oni zistia kde je chyba, ale podla mna je to v zdroji |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3963 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 19 Nov 2006, 12:28 Predmet: |
|
|
| ...cize neviemake vybracie by tam boli... |
vibrácie ktore sposobuju rotujuce platne hdd.
btw. ked sa ti vrati zo servisu, daj vediet kde bola chyba. ja tipujem ten HDD. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|