HDD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
hackman
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HDD

Príspevok od používateľa hackman »

Aký je váš názor je lepšie mať hardisk rozdelený na 2 alebo viac častí alebo mať len jeden lokálny disk hmm...?
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

urcite lepsie je rozdelit ako mat to vsetko v kope, ja to mam na 4 primarne particie: winxp+programy, data, linux ext3, linux swap.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Samozrejme je lepšie keď si rozdelíš, najlepšie na systém a na dáta (resp. v množnom čísle)... potom keď sa ti niečo potentuje stačí preformátovať systém a nemusíš si zálohovať dáta (v optimálnom prípade)
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

ja mam rozdeleny na 3 casti na
1. su programy
2. hry
3. vselijake data a filmy
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: HDD

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

hackman napísal:Aký je váš názor je lepšie mať hardisk rozdelený na 2 alebo viac častí alebo mať len jeden lokálny disk
Delič disk to je dnes celkom bežná záležitosť, ja som mal na tom svojom bývalom 9 particií (kamaráti si ťukali na čelo, že na čo toľko, ale ja som v tom mal poriadok :wink: ).
brm
Darca
Darca

Re: HDD

Príspevok od používateľa brm »

myslim, ze uz sa aj na tomto fore dost o deleni napisalo. :)
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=15240

Vsetko zavisi od toho, na co budes disk vyuzivat. Vacsinou sa doporucuje jednu particiu na system a zvysok na ine blbosti.. aby si jednoducho v pripade potreby mohol preformatovat particiu so systemom, ale aby si zaroven nestratil dolezite udaje, ktore budes mat na druhej particii.

Dalsie delenie disku je uz len na Tebe. Mozes napr. nechat jednu particiu na dokumenty, na dalsej mat instalacky hier, na dalsej zase budes mat pesnicky, filmy.. atd........ Ja som zastanca delenia disku na dalsie particie.. takto mam vacsi poriadok na disku.. ;) Vsetko vsak zavisi na Tebe.. ako to Tebe bude viac vyhovovat.. ;)
Zamknuté