|
|
|
| Autor |
Správa |
hackman Novice

Stav:  Založený: 27.08.2006 Príspevky: 9 Bydlisko: SVK Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:00 Predmet: HDD |
|
|
| Aký je váš názor je lepšie mať hardisk rozdelený na 2 alebo viac častí alebo mať len jeden lokálny disk hmm...? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uelektronik Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 500
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:10 Predmet: |
|
|
| urcite lepsie je rozdelit ako mat to vsetko v kope, ja to mam na 4 primarne particie: winxp+programy, data, linux ext3, linux swap. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 522
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:20 Predmet: |
|
|
| Samozrejme je lepšie keď si rozdelíš, najlepšie na systém a na dáta (resp. v množnom čísle)... potom keď sa ti niečo potentuje stačí preformátovať systém a nemusíš si zálohovať dáta (v optimálnom prípade) |
|
| Návrat hore |
|
 |
moham3d Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2006 Príspevky: 338 Bydlisko: v bare s pivom a puldecom Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:25 Predmet: |
|
|
ja mam rozdeleny na 3 casti na
1. su programy
2. hry
3. vselijake data a filmy |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2091 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 27 Aug 2006, 17:46 Predmet: Re: HDD |
|
|
| hackman napísal: |
| Aký je váš názor je lepšie mať hardisk rozdelený na 2 alebo viac častí alebo mať len jeden lokálny disk |
Delič disk to je dnes celkom bežná záležitosť, ja som mal na tom svojom bývalom 9 particií (kamaráti si ťukali na čelo, že na čo toľko, ale ja som v tom mal poriadok ). |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6623
Zaslal: 27 Aug 2006, 21:32 Predmet: Re: HDD |
|
|
myslim, ze uz sa aj na tomto fore dost o deleni napisalo.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=15240
Vsetko zavisi od toho, na co budes disk vyuzivat. Vacsinou sa doporucuje jednu particiu na system a zvysok na ine blbosti.. aby si jednoducho v pripade potreby mohol preformatovat particiu so systemom, ale aby si zaroven nestratil dolezite udaje, ktore budes mat na druhej particii.
Dalsie delenie disku je uz len na Tebe. Mozes napr. nechat jednu particiu na dokumenty, na dalsej mat instalacky hier, na dalsej zase budes mat pesnicky, filmy.. atd........ Ja som zastanca delenia disku na dalsie particie.. takto mam vacsi poriadok na disku.. Vsetko vsak zavisi na Tebe.. ako to Tebe bude viac vyhovovat..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|